goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sırf çipetin yorumları okumaya geldim ben adam haklı forumda dini değerler yerilirken eşcinsellik övülüyor adeta göklere çıkarılıyor. (literally asansörle yükseltiyorlar godoşluğu) ayrıca baküde tanıdığımız isimler var. ONLAR NE DİYOR BU KONUDA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cipetpet said: O dayılardan biri sensin heralde bu kadar tutkuyla savunduğuna göre sdsaad ahaha şu dediğini hakaret algılayacak kadar -2000 B.Csin çipetpet. Ortada haçlı şovalyesi gibi dolaşmana şaşırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RqI0vjArbn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 said: Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (Araf,80) Dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Masakari said: Eğlencelik kısmı ne bunun. Şunun karılısını koysak ban yeriz !!! amcanın avuçladığı yerde baya bi eğlendim ben ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Şunu koysak ban yeriz klişesi de bir bitse artık ya... Altta totosuna nutella sürüp yalıyorlar kimsenin banlandığı yok. Polis amcam bile onaylıyor sürep,yiyebilirmiyiz diye ? - sürün yiyin gayri,sıkıntı yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 pazar günüm rezil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Solozzo said: said: Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (Araf,80) Dağılabilirsiniz. kaynak çok sağlam panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ardeth ve aquila haklı, karşı çıkanlar da insanlık ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Ardeth ve aquila haklı, karşı çıkanlar da insanlık ayıbı. Spidee said: karşı çıkanlar da insanlık ayıbı. Spidee said: insanlık ayıbı. Spidee said: ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kafa yapın düşünmeye pek müsait olmadığı için ne anlatmaya çalıştığını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Karşıyım, kınıyorum, tiksiniyorum. Yaşlarından, başlarından utansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 çok ilginç ya ben ki o kadar açıkfikirli sanırım kendimi sanki hep böyle bakımlı tüysüz erkekler anca sevişirmiş gay olurmuş gibi sanırdım hahah garip bi ders oldu bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dfs o yaştaki iki insanın "kişisel tercih, özgür irade" ile onu yaptığına inanıyorsunuz ya hala... yani bu bağlamda bunun bir hastalık olduğunu anlayamamak, o yaşta çıkan.. üniversite okumuş koskoca adamlarsınız yahu! allah bilir çocukları hatta torunları vardır o adamların. bize gönderme yapıyor bi de "insanlık ayıbı" diye. ayıbı biz yapıyoruz evet eyvalla. yav said: çok ilginç ya ben ki o kadar açıkfikirli sanırım kendimi sanki hep böyle bakımlı tüysüz erkekler anca sevişirmiş gay olurmuş gibi sanırdım hahah garip bi ders oldu bu video evet çünkü hastalık(nolursa olsun) denilen şey, insanı her yaşta yakalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bu homofobikler neden hep kısıtlı iq ya sahip oluyor acaba. escape çipetpet allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 iq nun ne olduğunu biliyor musun sen de atıp tutuyorsun bre kara cahal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hahaha allah. güldüm çipet müslüman, iman sahibi inanan biri falan. ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 chrome said: Karşıyım, kınıyorum, tiksiniyorum. Yaşlarından, başlarından utansınlar. yaşlanınca gey olunmuyo mu? 30unda bitiyo mu geylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 gayliğimi izmir'de yaptım ben bitti kısa dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 eski romada 35 dedin mi bitermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 escape said: dfs o yaştaki iki insanın "kişisel tercih, özgür irade" ile onu yaptığına inanıyorsunuz ya hala... yani bu bağlamda bunun bir hastalık olduğunu anlayamamak, o yaşta çıkan.. üniversite okumuş koskoca adamlarsınız yahu! allah bilir çocukları hatta torunları vardır o adamların. bize gönderme yapıyor bi de "insanlık ayıbı" diye. ayıbı biz yapıyoruz evet eyvalla. yav said: çok ilginç ya ben ki o kadar açıkfikirli sanırım kendimi sanki hep böyle bakımlı tüysüz erkekler anca sevişirmiş gay olurmuş gibi sanırdım hahah garip bi ders oldu bu video evet çünkü hastalık(nolursa olsun) denilen şey, insanı her yaşta yakalayabilir. bi önceki gün mü gay olmuşlar izledin mi adamları gay olurken gelip sana "bugün gay oluyoruz" mu dediler teklif ettiler mi sana da kıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yav said: çok ilginç ya ben ki o kadar açıkfikirli sanırım kendimi sanki hep böyle bakımlı tüysüz erkekler anca sevişirmiş gay olurmuş gibi sanırdım hahah garip bi ders oldu bu video ha bak ben de bu yüzden güldüm, şok oldu çünkü "ahah noliy" dedim ama adamlar zaten o tepkiyi öngörüp asansörde gizli saklı yapmışlar yapacaklarını, ama gene de teşhir olmuşlar yazık gerçi haberi yoktur heralde amcaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar