kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 son bir kaç gündür iş ortamımda büyük problemler yaşamaya başladım. muhtemelen farklı bir birime gönderilmeyi talep edeceğim. moralim o kadar boktan ki tarif etmeye kelime bulamam. evde düşünürken şu geldi aklıma, neden üzgünüm ve bulunduğum yer gerçekten de dip mi? hayatta standart var mıdır yok mudur bunu merak ediyorum. bundan daha berbat bir durum yaşamadığım için bilmiyorum. annem babam hala hayattalar sanırım beni bu dünyada en çok üzecek şey onların gidişi olur. kendimi böyle avutuyorum, toparlanmam lazım diyorum ama bir türlü ikna olamıyorum. aklıma hep yaşadığım sorunlar geliyor ve başa sarıyorum. şu durumdan kurtulmam için en dip noktayı idrak etmem lazım nedir abi en dip? biraz trollenmeye ihtiyacım var, yapın bunu hiç çekinmeyin.
Nekro Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bunun cevabını sen verebilirsin ancak tabi ki. Seni cok uzen bir olay baskasini o kadar etkilemeyebilir. O sinirlari sen belirliyorsun iste.
Lithran Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Haline şükür et sen yinede,Dip görmemişsen sana mesaj atayım bir insan daha ne kadar dip olur görürsün.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 3 yıl boyunca çabalayıp didinip yaptığın çocuğunun 2 yaşında lösemiden ölmesi
Seperate Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dibinde dibi var ,dünya senin etrafında dönmüyor kafasıyla hareket et rahatlarsın
monoscope Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben mesela iphoneum kırıldığında en dipte olduğumu hissetmiştim
imamizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 en dibini bilmiyorum ama senin durumun değil kavurma. git şimdi yatağa at kendini cenin pozisyonunda ağla biraz. annen yemeğe çağırınca gelmicem diye bağır ama 20 dakika sonra açlığa yenik düşüp git.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 anasını satiyim çok uykum varken dipteyim ya.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lopeth said: 3 yıl boyunca çabalayıp didinip yaptığın çocuğunun 2 yaşında lösemiden ölmesi abi =/
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 senden daha dipte olan biriyle arkadaş ol motive et kendini.
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya da böyle gez https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417505_10151384319484580_1925611207_n.jpg
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Benim en kötü günüm otobüs beklerken yicek bişeyler alıcak param olmadığını farkettiğim gündü.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sushi yerken soya sosuna gereğinden fazla batırınca kahroluyorum
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Üzülme, her inişin bir de çıkışı var. Sen elinden geleni yap, hayat sana bir şekilde geri dönüş yapıyor. İşin seni mutsuz ediyorsa da 1 dk durma.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kavurma said: bulunduğum yer gerçekten de dip mi? evsiz, işsiz, aç ve ölmek üzere değilsen orası dip değil kavurma said: hayatta standart var mıdır yok mudur bunu merak ediyorum. bundan daha berbat bir durum yaşamadığım için bilmiyorum. annem babam hala hayattalar sanırım beni bu dünyada en çok üzecek şey onların gidişi olur. kendimi böyle avutuyorum, toparlanmam lazım diyorum ama bir türlü ikna olamıyorum. aklıma hep yaşadığım sorunlar geliyor ve başa sarıyorum. şu durumdan kurtulmam için en dip noktayı idrak etmem lazım nedir abi en dip? gidip evsiz gibi yaşamayı dene. sadece 1 günde tüm o sorularının cevabını alırsın sanırım. problemi olmayan insan yok. elimizdekilerin kıymetini bilmemiz lazım
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya da gidip ağır bir kanser hastasıyla, fiziksel engelli olan insanlarla konuş, zihinsel özürlü bir çocuğun ailesi ile dertleş fln. o zaman karar verirsin dert miymiş seninkiler.
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hayatin en dibi yok, senin hayatinin en dibi olabilir mevcut durumlarin, ama ordan da daha dibe gidebilirsin. dipte ne var diye merak etmenin anlami yok, yukari nasil cikarim diye dusun.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ne kadar dibe vurmuş olabilirsin ki? kanser olmadın, kör olmadın, annen baban hayattalar. Akşam eve gittiğin zaman yiyeceğin yemeğin her zaman olacak. Büyük ihtimalle ömür boyunca yetecek kıyafetin de vardır. Yardıma muhtaç değilsin. Tüm paranı kaybetsen, evin yanarak kül olsa bile çalışarak yaşayabileceksin. Bir iki kişiyle atıştın diye hayatının dibi vurduğunu ya da kötü günler geçirdiğini düşünmen çok anlamsız. Sadece biraz zorluk çekiyorsun hepsi bu. Zorlukların da üstesinden gelemeyeceksen koy götüne gitsin, biranı cipsini al tv izle. ne bileyim diablo 3 oyna.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Fin said: senden daha dipte olan biriyle arkadaş ol motive et kendini. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Narrator---Bob-fight-club-237798_437_650.jpg
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 emin ol senden çok çok daha kötü haldeyim ama direnmeye en azından dayanmaya çalışıyorum bazı şeylere teslim olmakdansa savaşarak ölmek daha iyi gibi..
imamizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 pff adam trolleyin dedi bi ben iğrenç, ciddiyetsiz mesaj atmışım. community feeling lütfen diye gelseydi itin götüne sokardınız kesin.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 turkiyede yasadigin icin en diptesin zaten
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 açıkçası okul veya kız arkadaş problemleri çokta hayatın dibi değil. tabi ki burada sana kız mı yok temalı bir şey söylemeye çalışmadım. sadece hayat için gayret göstermen gerekiyor. okul vs içinde aynı şey geçerli. derslerle hocalarla ilgili problemlerin varsa, kafan almıyorsa, ben bu bölüm için değilim diyorsan anlarım. ama yukarıda söylenmiş. herkesin hayatı güllük gülistanlık değil. bir gün gerçekten cebinde 5 kuruş para yok ve 2 gün aç gezersin, ileride biraz çalışıp didinip hayatındaki bazı şeylerden kısa süreli vazgeçme koşuluyla bir şeyler elde edip mutlu olabiliyorsun. para değil sadece yani. genç yaşlarda üşengeçlik, boş verme problemi çok fazla oluyor. ama şunu açıkça söyleyeyim her boş verdiğin her umursamadığın şeyler ileride karşına çıktığında, ben hayatın dibini görmemişim dersin. mücadele etmen gerekiyor sadece. mutsuz isen bile bunları başka şekilde atlatmaya bakmalısın. çok saçmaladım galiba. happy friday olunca 4'te başladık içmeye :(
Öne çıkan mesajlar