fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hak degil de umut rezalet oynuyor. hak vasat. kalani cok iyi aslinda takimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 MasterHapLo said: su pozisyona cuney cakir kirmizi verirdi selcukaaklima direk bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Masticore said: Maceristan'in kalecisi Pierre Woodman mi ? ASDFHADHFAS aynısını arkadaşa söledm faceden.. said: kalecide pierre woodman ak macaristanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Şu ercan taner de artık maç anlatmayı bıraksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fizban said: hak degil de umut rezalet oynuyor. hak vasat. kalani cok iyi aslinda takimin. hak bi iyi bi kötü gitti. umut ve gökhan gönül sahada yoklar. orta sahada da selçuk çok pasif kaldı nuri eh alper iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 selcuk kalmali ama. su an kotu oynuyor ama nuri ve alper oyundan duserse devreye girebilir. umut un yerine de kim oynayabilir fikrim yok gerci su asamada. taktik degistirmeden devam etmek lazim, umutun yerine de oynayacak adam yok sanirim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bi milli takima bakiyorum bi almanlara bakiyorum. gercekten cok kötü. yani futbol oynamak baska bisi. beceremiyor türkler bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mevlüt'ü alsın artık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Seele said: bi milli takima bakiyorum bi almanlara bakiyorum. gercekten cok kötü. yani futbol oynamak baska bisi. beceremiyor türkler bu isi. Herşeyi becerdik,hayatın anlamını çözdük bir futbol kaldı zaten,laf ebeliği dışında hiç birşeyde ii değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kral attı golll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 das borak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gol ulan1111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Güzel şimdi yemeden 30 dk geçmez bu maç sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 güzel orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nihayet! sevinç ne yaptı, onu kaçırdım. yine saçmaladı bişiler yaptı. bu arada fenerbahçe taraftarı çoğunlukta olmasına rağmen burak'a, onur'a, selçuk'a tepki falan yok. takdir ettim. beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 offf cerreden yemis mal yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Oyş ardanın ortaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 2008'de gene böyle bir gol vardı unuttum şimdi hangi maç direk gol olacak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kral varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kafa golü atamıyor ya boyun fıtığı olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fizban said: nihayet! sevinç ne yaptı, onu kaçırdım. yine saçmaladı bişiler yaptı. bu arada fenerbahçe taraftarı çoğunlukta olmasına rağmen burak'a, onur'a, selçuk'a tepki falan yok. takdir ettim. beklemezdim bizim taraftar ztn tepki falan göstermiyodu ki. onu yapan gs taraftarıydı emre'ye karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya şu adam kazma olmasa, adam gibi koşularla vs. oynasa ve nasıl desem, gol ratio'sunu yükseltse demek her sezon 50-60 gole ulaşacak. Bilinçsizse kafa vurup istemeden bu kadar klas bir gol atabilecek adam dünyada pek yok. Atıyor abi, istediği kadar kazma olsun yapacak bir şey yok, güzelde atıyor. Bizde bak Almeida'ya adam o kadar klas vuruşlar, o kadar klas koşular yapıyor ama basiretsiz atamıyor asfdsdafsad Herif şunları bilinçli yapsa direk yaz 50 milyon euro, gönder istediğin yere sadfsdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 walla burak pas atmaya çalışmış resmen bildiğin top dağıtıyor hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Burak resmen shang tsung her golden sonra farklı birinin gol sevincini taklit ediyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BRAVO HAMİT.... adam girdi eliyle koluyla 2-3-5 bişeyler dedi.. orta gol adfadsfhdaSfasd defol git şu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar