Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macaristan ve Andorra Maçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

hak degil de umut rezalet oynuyor. hak vasat. kalani cok iyi aslinda takimin.

hak bi iyi bi kötü gitti. umut ve gökhan gönül sahada yoklar. orta sahada da selçuk çok pasif kaldı nuri eh alper iyi baya.
Mesaj tarihi:
selcuk kalmali ama. su an kotu oynuyor ama nuri ve alper oyundan duserse devreye girebilir. umut un yerine de kim oynayabilir fikrim yok gerci su asamada. taktik degistirmeden devam etmek lazim, umutun yerine de oynayacak adam yok sanirim eheh.
Mesaj tarihi:
Seele said:

bi milli takima bakiyorum bi almanlara bakiyorum. gercekten cok kötü. yani futbol oynamak baska bisi. beceremiyor türkler bu isi.

Herşeyi becerdik,hayatın anlamını çözdük bir futbol kaldı zaten,laf ebeliği dışında hiç birşeyde ii değiliz
Mesaj tarihi:
nihayet! sevinç ne yaptı, onu kaçırdım. yine saçmaladı bişiler yaptı.

bu arada fenerbahçe taraftarı çoğunlukta olmasına rağmen burak'a, onur'a, selçuk'a tepki falan yok. takdir ettim. beklemezdim
Mesaj tarihi:
fizban said:

nihayet! sevinç ne yaptı, onu kaçırdım. yine saçmaladı bişiler yaptı.

bu arada fenerbahçe taraftarı çoğunlukta olmasına rağmen burak'a, onur'a, selçuk'a tepki falan yok. takdir ettim. beklemezdim

bizim taraftar ztn tepki falan göstermiyodu ki. onu yapan gs taraftarıydı emre'ye karşı.
Mesaj tarihi:
ya şu adam kazma olmasa, adam gibi koşularla vs. oynasa ve nasıl desem, gol ratio'sunu yükseltse demek her sezon 50-60 gole ulaşacak. Bilinçsizse kafa vurup istemeden bu kadar klas bir gol atabilecek adam dünyada pek yok. Atıyor abi, istediği kadar kazma olsun yapacak bir şey yok, güzelde atıyor. Bizde bak Almeida'ya adam o kadar klas vuruşlar, o kadar klas koşular yapıyor ama basiretsiz atamıyor asfdsdafsad

Herif şunları bilinçli yapsa direk yaz 50 milyon euro, gönder istediğin yere sadfsdaasd
  • Yeni Oluştur...