mascio Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Selamlar, Elimde fazladan Heart of the Swarm bulunuyor arkadaslar. Kutulu ve pakedi dahi acilmamis vaziyette. Aral Game'den alindi. 80tl fiyati Aral'da. İlgilenen varsa 70Tl ye satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 50 lira olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 olmaz kardeş maalesef 80 lira para verip aldım 50 liraya da satmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 adam diablo3 yalnız, tekrar düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lopeth said: adam diablo3 yalnız, tekrar düşün Amaç oynamak değil üzerine deluxe pack alıp kanat elde etmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bir inidirim olursa düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ilk expension lazım olmasa alırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 DiabloIII said: Lopeth said: adam diablo3 yalnız, tekrar düşün Amaç oynamak değil üzerine deluxe pack alıp kanat elde etmek :) diabloda kanat almak için sc2 mi alıosun doğru mu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Dworgian said: DiabloIII said: Lopeth said: adam diablo3 yalnız, tekrar düşün Amaç oynamak değil üzerine deluxe pack alıp kanat elde etmek :) diabloda kanat almak için sc2 mi alıosun doğru mu anladım? Evet doğru anladın bu bilgi ile arkadaş belkide kısa sürede satabilir elindeki oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 oyun içi kozmetik ürünlere bu paraları verebilenleri anlayamıyorum gerçekten :D neyse iyi satışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Dworgian said: oyun içi kozmetik ürünlere bu paraları verebilenleri anlayamıyorum gerçekten :D neyse iyi satışlar =) Senden anlayış bekleyen yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 okbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kanatlar collector'sa özel değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kanat denilince kadın pedi geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ozii_x said: kanat denilince kadın pedi geliyor aklıma. Normaldir adeti uzun sürenlerde oluyormuş bu durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ooo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 HÜEÜHÜEHÜEÜE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ortalık karışmış topicte asfasjkfja 60 TL oldu arkadaşlar. elimde patlamasın satayım 20 lira kar edin siz de kutulu oyununuz olsun hadi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 oooo büyük laf ooo diablo sıraya dizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mascio said: ortalık karışmış topicte asfasjkfja 60 TL oldu arkadaşlar. elimde patlamasın satayım 20 lira kar edin siz de kutulu oyununuz olsun hadi pls Allah rızası için aaaaabi 50 lira olmaz mı aaaabi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 10 lira için amma ağladın ama ya hfsjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Yok belki sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 diablo soykırım yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 son güncelleme ile birlikte 50 tl'ye indirdim oyunu. almak isteyen öm atsın kargolayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 nordlydian said: diablo soykırım yapmış. WotB açtı da süre bitince döne döne uzaklaştı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar