kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 core i5, 4gb ram, 64bit win 7 var. chrome da 6-8 arası tab açıyorum genelde. bi süre sonra bilgisayar ve özellikle chrome şişmeye başlıyor. tabın birine basıyorum 3sn bekliyorum. neden kaynaklı olabilir? eklentilerin yapma ihtimali var mı? ha bu arada bu yavaşlık olduğunda hdd çok meşgul görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 görev yöneticisinde neyin kastırdığı çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 chrome kötü çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 firefox da auto proxy de saçmalıyor ya şirkette yoksa geçecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu mal program pishing koruması babında disk IO sunun azına sıçıyormuş. onu ayarlardan disable etmek gerekiyormuş. olur da biri dellenirse faydası olsun. ben de yarın test edeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 onyüzmilyon extensionınınz mı var acaba, gerçi bende de facebook açarken bazen ilk 4 saniye stun yiyiyor. var galiba birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yok abi 3-4 tane extension var epi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ahahaaha bu ne şimdi. Opera çıkana kadar firefox'a geçeyim, bu menü ne alahısen. http://s22.postimg.org/688yy82z5/image.png edit: Hadi yine iyisiniz. " --disable-new-menu-style" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 niye bu kadar rahatsız etti ki şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 allah belanızı gereksiz herifler http://i.imgur.com/OywcOmT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 2 kere versin hatta. 11 inch ekran var allahsızlar sağ klikte ekranı kaplayabileceğini düşünemeyecek kadar gerizekalı mısınız? edit: aklım almıyor. nasıl bir ahmaklık abi bu. fix: http://www.ghacks.net/2013/03/12/how-to-disable-google-chromes-white-context-menu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben çok beğendim geniş geniş çok ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar