Mirage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Eklensin denen patileri yazın, bekliyorum. İlk bi prototip için şu 60 kartla başlayalım. Gerisi gelir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bensec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 <--- (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 insanlar sam ve axedice kartlarını gördükten sonra, "acaba biriside çıkar benim kartımı yapar mı ?" diye oyun ile ilgili gözüküp konuya mesaj atma peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mobilini yapmak isterseniz haber verin bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Xaty , wastyrx , luniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imamizer said: Theridone said: ilgiyle takip ediyorum başlığı, bakalım nasıl bişey olacak adam beni de ekleyin diyor anlasanıza asdfg yok lan hiç anlamam bu işten de, dün gece baştan sona hatmettim başlığı. denişik bişeye benziyo. böyle şeylere uzaktan bakan biri olarank ilgincime gitti sdf ama ekleyin lan imam bile varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yetkili arkadaşa sesleniyorum teridonun kartı benim kartımdan güçlü olursa olay çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 elbette güçlü olacak gerçek hayatta nasılsam burda da öyle yer almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sonuçta ben bir esnafım. +5 sopa power eklenmeli hiç yoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 puan ne lan? neden 3 puanım 3 defa silinen mesajlarımla 50 k mesajım var göz ardı edilmiş eauehaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 boneprata typo power eklenmesı falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kart tipleri var mı mesela magici ornek almak bence en basit yaklaşım yoksa herkes creature gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Puanları (nedanko ve ghost1987 hariç) tamamen rastgele dağıttım. Sonuçta ortalamanın 3-4 arası olması gerekiyor. O yüzden mecbur birilerinin puanı düşük olacak. Rastgele olmasın, biz belirleyelim derseniz doodle gibi bir sistemle oylayarak da belirleyebiliriz np. Puanlar rastgele olmasın diyenler el kaldırsın bakim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 çok zor bir deplasmandan 1 puan çıkarmışım, takım oalrak iyi bir yerde olduğumzuu gösteriyor önümüzdeki maçlkara bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 beyler lemur gibi küsecekseniz oynamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 benim kartta V.H.K.İ. yazsın title olarak. +2 veri hazırlama -5 kontrol kaybetme. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kart oyunu bahanesiyle dayatılmak istenen kast sistemidir. kanma pati. yarın 3 puanlı gelicek "konuşma lan 1 puanlık adam" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 puan ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mirage said: Puanları (nedanko ve ghost1987 hariç) tamamen rastgele dağıttım. Sonuçta ortalamanın 3-4 arası olması gerekiyor. O yüzden mecbur birilerinin puanı düşük olacak. Rastgele olmasın, biz belirleyelim derseniz doodle gibi bir sistemle oylayarak da belirleyebiliriz np. Puanlar rastgele olmasın diyenler el kaldırsın bakim. =) yok merak ettim neye göre dağıldığını yoksa post sayısı dışında elinde bi veri yok yhane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kimsede ghost1987 kim diye sormuyor lan. basmış yöneticilere kalayı, almış god tier kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sormaya gerek yok, forumun data baseinde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ahah ilginc biseye benziyo yer varsa beni de koy Artunsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar