Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ne bağışı be çeksinler işte kaliteli misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Flassh said: joss whedon en iyi dizi demiş şimdiye kadar izlememem hata :( hemen abandım abv blurayrip yok Buradan veremeyeceğim bazı kaynaklarda 720p'si mevcut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lan ben bunu hep uzayli muzayli biseyler saniyodum, liseli csi'mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 O kadar da abartmaya gerek yok bence 1-2 bölüm denk geldim sıradan bir dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sabonis said: gençken hani fena değildi de, fazla gençlik/bebe dizisiydi be şimdi geçmişe bakınca... Oha bildiğimiz lise csi'i için neler yazılmış lan en iyi dizi falan. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Ben de aynı tepkiyi verdim. Deadwood, Heroes, My Name is Earl gibi final yapamamış diziler de kampanya başlatsa keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 niye herşeyi kickstartera açıyolar artık yeni moda bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 joss whedon'a anlatın "neden en iyi dizi dedin" diye. iyi dizi, eğlenceli dizi. hayatın anlamını vermiyor o lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kristen Bell'i çok severim de kadın 33 yaşında eskisi gibi genç değil yüzü gözü kırıştı artık imdb'den resimlerine bakıyorum da kadını tanıyamıyorum artık.. Edit: Eğer kickstarter'daki video güncelse bi 10 yaş gençleşmiş kadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Sam said: joss whedon'a anlatın "neden en iyi dizi dedin" diye. iyi dizi, eğlenceli dizi. hayatın anlamını vermiyor o lazımsa. hayatın anlamına arayan kekolar yok burada merak etme sam. evet eğlenceli, evet pek çok bölümü zekice yazılmış bir dizi ve evet lisede geçen bir Castle adeta. Tek iyiliği belkide Castle'a karşı, devam eden bir hikayeye sahip olması. Çok daha komplike bir senaryo sonuç olarak.. neyse sonuç olarak lisede geçen bazı bazı dramanın, bazı bazı klişelerin aşırı tavan yaptığı bir gençlik dizisi. ha güzel mi gayet güzel ama kaç kişinin "Veronica Mars en sevdiğim 10 dizi arasındadır" diyeceğini baya merak ediyorum. ha bu arada ben de 2. sezonun ortasında mı sonunda mı ne başlamıştım, devamlı duyuyordum ama sci-fi zannediyordum "Mars" yüzünden asdfuhdhasuf. Sonra hikayesini öğrendikten sonra bir şans vereyim diye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Litminov said: Kristen Bell'i çok severim de kadın 33 yaşında eskisi gibi genç değil yüzü gözü kırıştı artık imdb'den resimlerine bakıyorum da kadını tanıyamıyorum artık.. Edit: Eğer kickstarter'daki video güncelse bi 10 yaş gençleşmiş kadın.. ben de izlememiştim videoyu da. oha makyaj neler yapıyor... resmen dizi yayındaykenki yaşına dönmüş. belki de "genç kız" etiketindne kurutlmak için özellikle böyle yaşlımsı takılıyordu :P bebek yüzlü çünkü hatun ve hep genç duruyordu. 16-17'lik çıtır kızı oynarken de 25 yaşında falandı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 litminov sen de dizi biteli 15 yıl filan geçti muamelesi yaptın lol. daha 6 yıl filan olmuş ama buna rağmen hikayeyi 10. mezuniyet yıldönümü partisi üzerine yazıyor adam. herhalde üniversiteden devam etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yok yani o yüzden demedim imdb'deki resimlerini görsen 40 yaşında kadın zannedersin o derece yaşlı gözüküyor ama bu videoda sanki 9 sene önceki Kristen zamanda yolculuk yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 güzel olmuş film, bütün eski karakterler kısa da olsa görünüyor, komik cameolar da var arada. yalnız piz'e böyle kazık atması hiç yakışık almadı, dönüp dolaşıp logan'a dönmesi meh oldu bayağı. dizi devam etse fbi ajanı olacaktı, leo'nun ona gönderme yapması iyi olmuş lol. eski şerif lamb ölmeseydi keşke, arada gene işini yapmaya çalışıyordu kanıt olunca. bu yenisi çok daha beter olmuş. deputy sachs rip. umarım devamı gelir, kristen bell devam etmek istediğini söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 şu filmden ne anladınız ha dizisinide seyretmedim ama filmi yarısında durdurdum sildim direk bu kadar sıkıcı olabilir. kadın duştan çıkıyor saçlar yapılı yüz göz makyajlı fondotenli bu ne lan?! besbelli kadın filmi götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 "dizisinide seyretmedim" mesajı burasında durdurdum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 dizisini seyretmeden şu filme hiç bakmayın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar