Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Viktoria Plzen | 14.03.2013 @22:05 »

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

abi her sene aynı şey ki. sene başı ossuruktan puan kayıpları saçma beraberlikler, nolduğunu anlamadan yediğimiz gollerle maça başlayıp 90. dk da yenilen kontralar hep aynı hikaye sonra takım iyi diyoruz da çok güzel oynadık dediğim maçların çoğunu hep 1 farkla zar zor aldık falan :D

aykutun sistemindeki tek eksiklik 10 kişi oynatma çabası takımı. o baroninin 90 dakikada 1-2 pozisyon dışında sahada etkisinin 0 olduğunu göremiyor adam. e aynısını alex yapınca ortalığı inletiyordu, onun yerine koy sowu forvete olsun bitsin sola da krasiç var(aykut oynattı solda kaç defa adamın mevkisi olmamasına rağmen) stoch var caner var kuyt var koy birini. yok illa ki sow orta saha taç çizgisinde top alıcak baroni izlicek uzaktan çayını içerek
Sosyal ağlarda paylaş

Emre+Meireless gibi 2 tane yırtıcı ortasahan varsa takımın çok net 4-4-2 oynar zaten.Şu sisteme bir dönebilsek bizde kabız olmaktan kurtulucaz belkide.8 yıl boyunca hadi Alex var diye tek forvet oynadık tamam ama artık Alex yok.Yalnız ben şu Webo'ya ısınamadım yahu.Adamın top kontrolu çok zayıf.Kafa toplarında kuvvetli olmasa golü yok adamın.Maç içinde hiç gözükmüyor adam.Çok sönük...
Sosyal ağlarda paylaş

dusundukce sinirleniyorum sonra boyle baskana boyle seyirci diyorum sinirim geciyor.

bosubosuna seyircisiz mac. insallah geceriz gecemessek zaten bir futbol takimina cesitli kitlelerce verilebilecek her turlu zarari verebilen bir nevi self destroy organizma olarak tarihe gececegiz.

hani diyor ya bazi dingolar bize herkes dusman, bu gercek olacak bize biz bile dusmaniz diyebilecegiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...