Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu saatten sonra kim gelirse gelsin ya. sanki yenecekmisiz gibi dert etmeyin. rahat olmak en iyisi. icimden bir ses Juve diyor ama bakalim gorelim.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aman Porto olmasın.... PSG gelsin. Bilgisayar toplar gibi parayla takım topladılar. Çok dengesiz gidiyorlar.
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bayern cekecegimize barcelona cekelim. Adamların elinin ayarı yok. Bayern kesin olmasın ondan sonra sırayla barca real olmasın. gerisi artık kısmet zaten.
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi saglam bi takım gelsin ve ilk macta isi bitirsin 3-0, 4-0. kalbim dayanmayacak artık benim. daha gencim ve yasamak istiyorum.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yani ben pek takmiyordum son birk ac yildir o halimle bile atesim cikti bu macta. katiliyorum toggie'ye.
apsingir Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 janis said: Umarım Bayern olur rakibiniz. Sebebi ise ; adamlar öyle 2 - 3 le yetinmiyorlar. Diğer taraftan bakarsakta , GS bu takımların hiç biriyle berabere bile kalamaz bence. Schalke yi elemek sizi pek heveslendirmesin. Fazla değil , bu ay içinde oynadığınız maçları bir gözden geçirin :) lig de oynayamiyoruz kalitesi düsük, lider felaniz ama iyi degiliz iste cl de 6 mactir yenilmiyoruz sayenizde devam edin sdf
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dortmund derim. Juve çok acayip. 3 lü savunma ile dehşet savunma yapıyorlar. Bir de orta sahada zaten top yapamıyoruz baskı yedik mi dağılır yamuluruz.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ya oynadıgınız takımlar braga , cluj ve schalke.. gs başından beri sanslı.. kurada keza öleydi şanslı kura çekti.. son kalan 2 grup biri dortmund real shaktar'in oldugu biri manu braga cluj'un oldugu gruptu.. gaza geliyosunuz yine..
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 janis said: Umarım Bayern olur rakibiniz. Sebebi ise ; adamlar öyle 2 - 3 le yetinmiyorlar. Diğer taraftan bakarsakta , GS bu takımların hiç biriyle berabere bile kalamaz bence. Schalke yi elemek sizi pek heveslendirmesin. Fazla değil , bu ay içinde oynadığınız maçları bir gözden geçirin :) GEnçler maçına baktın değil mi itiraf et.
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: ya oynadıgınız takımlar braga , cluj ve schalke.. gs başından beri sanslı.. kurada keza öleydi şanslı kura çekti.. son kalan 2 grup biri dortmund real shaktar'in oldugu biri manu braga cluj'un oldugu gruptu.. gaza geliyosunuz yine.. bir de fb'nin şl ön elemeden elendiği takıma ve uefa da oynadığı takımlara bakalım mı :) he bizim seviyemiz bu diyorsan sesimi çıkarmam.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 lan heralde şans yok çok iyi takımları yenerek çıktılar çeyrek finale dsf yarında malaga alır o gelir hop yarıfinal.iyi olur ama o gazla final oynarlar.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olm şanslı oldugunu kabul etmek ayıp bişey degil.. şans güzel bişeydir..
mep Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 escape said: Eternal said: ya oynadıgınız takımlar braga , cluj ve schalke.. gs başından beri sanslı.. kurada keza öleydi şanslı kura çekti.. son kalan 2 grup biri dortmund real shaktar'in oldugu biri manu braga cluj'un oldugu gruptu.. gaza geliyosunuz yine.. bir de fb'nin şl ön elemeden elendiği takıma ve uefa da oynadığı takımlara bakalım mı :) he bizim seviyemiz bu diyorsan sesimi çıkarmam.adam biz iyiyiz, süferiz dememiş ki. çektiğiniz takımlar tırt demiş.
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 senin o bahsettiğin "şans" değil ama şans desen de. bal diyorsun, "gs bolo" diyorsun. salak değiliz herhalde hayır ben kimse sizin kadar "şans"lı değil boşver demek istiyorum sadece dfs
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oha ne kafiyeli bi post atmışım. yow yow
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben bal demedim ki.. konuya sonrada dahil oldum.. gs sanslı..
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: ben bal demedim ki.. konuya sonrada dahil oldum.. gs sanslı.. peki kardeş.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şuan onu düşünüyodum.. escape yüzünden ikisi ayrıldı.. aslında bi farkı yok.. evet gs ballı.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Birader sevinin işte, ben seviniyorum fenerin uefa'da tur atlamasına falan. He yarın plzen size çaksa gelir burda ZAAAA derim de, sizi kızdırmak için yani sdfdsg Yoksa türk futbolunun ve takımlarının gelir elde etmesi için, türk futbolunun gelişmesi için cl ve avrupa liginde kim oynarsa başarılı olsun isterim. Ha bir de şanslıyız biraz da, oynadığımız hiç bir takım da öyle boş değildi. Hele Schalke'nin kadrosu falan canavar gibi işte.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Asıl GS taraftarı şanslı. Böyle bir takımları olduğu için.
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi sevinmicem.. böle daha zevkli işte forum.. sevinirsek ne zevkli kalıcak.. caps olucak ortamda.. sdfushfu
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 SNA1L said: şansla balın farkını anlatın bana Bal: haketmediği halde iyi bişey olmuş. Şans: Rastlanısal durum lehte sonuçlanmış
Öne çıkan mesajlar