Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayern cekecegimize barcelona cekelim. Adamların elinin ayarı yok. Bayern kesin olmasın ondan sonra sırayla barca real olmasın. gerisi artık kısmet zaten.
Mesaj tarihi:
janis said:

Umarım Bayern olur rakibiniz. Sebebi ise ; adamlar öyle 2 - 3 le yetinmiyorlar. Diğer taraftan bakarsakta , GS bu takımların hiç biriyle berabere bile kalamaz bence. Schalke yi elemek sizi pek heveslendirmesin. Fazla değil , bu ay içinde oynadığınız maçları bir gözden geçirin :)

lig de oynayamiyoruz kalitesi düsük, lider felaniz ama iyi degiliz iste cl de 6 mactir yenilmiyoruz sayenizde devam edin sdf
Mesaj tarihi:
ya oynadıgınız takımlar braga , cluj ve schalke..
gs başından beri sanslı.. kurada keza öleydi şanslı kura çekti.. son kalan 2 grup biri dortmund real shaktar'in oldugu biri manu braga cluj'un oldugu gruptu..
gaza geliyosunuz yine..
Mesaj tarihi:
janis said:

Umarım Bayern olur rakibiniz. Sebebi ise ; adamlar öyle 2 - 3 le yetinmiyorlar. Diğer taraftan bakarsakta , GS bu takımların hiç biriyle berabere bile kalamaz bence. Schalke yi elemek sizi pek heveslendirmesin. Fazla değil , bu ay içinde oynadığınız maçları bir gözden geçirin :)

GEnçler maçına baktın değil mi itiraf et.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

gs başından beri sanslı.. kurada keza öleydi şanslı kura çekti.. son kalan 2 grup biri dortmund real shaktar'in oldugu biri manu braga cluj'un oldugu gruptu..
gaza geliyosunuz yine..

bir de fb'nin şl ön elemeden elendiği takıma ve uefa da oynadığı takımlara bakalım mı :)

he bizim seviyemiz bu diyorsan sesimi çıkarmam.
Mesaj tarihi:
lan heralde şans yok çok iyi takımları yenerek çıktılar çeyrek finale dsf
yarında malaga alır o gelir hop yarıfinal.iyi olur ama o gazla final oynarlar.
Mesaj tarihi:
escape said:

Eternal said:

gaza geliyosunuz yine..

bir de fb'nin şl ön elemeden elendiği takıma ve uefa da oynadığı takımlara bakalım mı :)

he bizim seviyemiz bu diyorsan sesimi çıkarmam.
adam biz iyiyiz, süferiz dememiş ki. çektiğiniz takımlar tırt demiş.
Mesaj tarihi:
senin o bahsettiğin "şans" değil ama şans desen de.
bal diyorsun, "gs bolo" diyorsun. salak değiliz herhalde

hayır ben kimse sizin kadar "şans"lı değil boşver demek istiyorum sadece dfs
Mesaj tarihi:
Birader sevinin işte, ben seviniyorum fenerin uefa'da tur atlamasına falan. He yarın plzen size çaksa gelir burda ZAAAA derim de, sizi kızdırmak için yani sdfdsg

Yoksa türk futbolunun ve takımlarının gelir elde etmesi için, türk futbolunun gelişmesi için cl ve avrupa liginde kim oynarsa başarılı olsun isterim.

Ha bir de şanslıyız biraz da, oynadığımız hiç bir takım da öyle boş değildi. Hele Schalke'nin kadrosu falan canavar gibi işte.
  • Yeni Oluştur...