DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yine zenginin malı züğürdün çenesini yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 nusret hayvan gibi pahalı bir mekan ve her saat tıklım tıklım dolu. insanlar kapısında sıra bekliyor. çalışanları da gece geç saatlere kadar çalışıyorlar. o nusret denen eleman kendisi pişiriyormuş zaten etleri insanlıktan çıkmış adam her şeyini işine vermiş. doğuş grubuyla da ortak oldu. adam zaten zebil gibi para kazanıyor, yanında çalışanlara astronomik ücret verip onlardan maksimum fayda kazanma lüksü var. ona göre eleman seçme lüksü de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 adamın zebille kazandığı ve bu kadar verebileceği tamamen doğru. ama istese vermez. gerçekten veriyorsa takdir etmek lazım. zira nusret kadar dolu onlarca sosyete mekan var istanbul'da. kimsenin bu kadar yüksek verdiğini düşünmüyorum. insanın cv gönderesi gelio oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yüksek maaşlı kadrodan girip o işi yapmayıp düşük maaşlı kadroda çalışıyor adam. yaptığı işin değil yüksek maaşlı girdiği kadronun maaşını alıyor. İddia edilen bu. Halen kebapçı maaşını tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yoo, diğer konuyu da tartıştık buna geçtik. canımız kebap çekti belki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 haberlerin sadece başlıklarını okumayı bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yazıyı okudum çocuk ete inanmış, karnım acıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dworgian said: imamizer said: arada gittiğimiz bi kebapçıda mekan sahibi anlattı. usta değişmiş eski usta 6 bin alırken 7 bin istediğinde patron kabul etmeyince işi bırakmış. işini yapıyorsa normal. adam helikopter bilmem neyi. kaçınız helikoptere dokundunuz hayatınızda? o adam helikoptere dokunsa tamam zaten de, masa başı iş yaptırıyor yazıyor ben mi yanlış okudum dur şimdi :S hani gerçi masa başında ne yaptıgı da önemli o da dogru. ama 7 bin isteyen usta da iyiymiş mekan neresi acep? olabilir ben detaylarını okumadım. sadece burada yazılanlara göre eğer işini yapıyorsa o maaş çok değil dedim. bahsettiğim mekan dönerci fln değil. şehir dışında, kaliteli biryer ama çok pahalı sosyetik biryer de değil. kebap, ızgara, sulu yemek ustaları falan ciddi güzel paralar kazanıyor. bu herşeyde öyle ki. aşçıbaşı, ustabaşı falan ciddi para kazanan adamlar. sıvacı, olukçu gibi adamlar çoğu mühendisten çok kazanır. o kadar mühendis var gelip anlatsınlar şantiyelerde gördüklerini. işte burada da helikopter falancası dendiğinde ne kadar unique ve nitelikli bi adam olduğunun farkında olmak lazım. haliyle maaşı yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Abi gıda sektörü çok farklı ya, azzur'un chef 30bin dolar alıyordu, ki michelin starlı chefler kaç paralar alıyordur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Peki bişi sorucam. Niye mühendis olduk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi şef alsın 20 30k hani sonuçta el emeği fln. garsonlarda da gerçekten feci bir denge var gerçi. elinde o koca tepsileri taşıyorlar ya düşürmeden. takdirlik gerçekten de 9k lık bir takdir mi onu tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 8-9k ya çalıştıracağın garsonla 2k ya çalıştıracağın garson arasında dağlar kadar fark olduğunu görüyordur adam sen 9k ya sadece tabağı getirip götüren adam değil, edeb adab sahibi, kıl müşteriye karşı sabır taşı ve restoranı temsil edecek nitelikte adam alıyorsun. nusret bir nevi PR harcaması olarak tutuyor o adamları keza garsonun tek bir hatası restorana mal olur bunun farkında o yüzden istese de istemese de o kalitede adama o parayı vermek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ayrıca o parayı alan garsonun en az 6 sene deneyimi ve kapı gibi referansları vardır A++ müşteriye hizmet vereceksen gerekirse garsonun eğitimlisini seçeceksin elime bi para geçse çok kral mekan aaçcağım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 finans kısmına da ben bakayım mı ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Nusrette işe başlamak için ne gibi bir geri plan isterler acaba? İngilizce bölümden mezun oldum yabancı misafirle ilgilenilirim bana 5k verin yeter diye bir mail atiim insan kaynaklarına gaza getirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 treye geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben kendim kapı gibi mali kontrolcüyüm ahasdf garsonluk tecrüben var mı önce onu sorarlar, mutfağa bulaşıkçı diye bile almazlar bizi, bulaşıkçılıktan dene bi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 o zaman beni halkla ilişkiler al dicem ama sen bana iletişim 101 dedin ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bi garson parçası bile olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mani said: Ardeth said: belki de gerçekten o teknisyenlerden gerekiyordur ama kadro olmadığı için masa başı memuru kadrosundan alıyorlardır. türkiyede olmayacak iş değil http://heceler.com/wp-content/uploads/2012/03/polyanna.jpg yoo yapıldığını çok gördüm ben bunun türkiye şartlarında az rastlanır bişey değil. bu tarz kurumlarda devletin koyduğu saçma ve katı kurallara tabi olduğun için kendi çözümlerini yaratman gerekebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BabacumMostors said: ayrıca o parayı alan garsonun en az 6 sene deneyimi ve kapı gibi referansları vardır A++ müşteriye hizmet vereceksen gerekirse garsonun eğitimlisini seçeceksin elime bi para geçse çok kral mekan aaçcağım da.. garson al bizi babacum http://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yapılan iş suç ve yasak. kısıtlamaların gerekli/gereksiz olması önemli değil yasa ve kanun varsa delemezsin kafana göre. Aynı haberde yapılanın başbakanlık kurumu tarafındanda yasaklandığı haberi geçiyor. Hadi yüksek kadrodan işe alınıp esas çalıştığı işin maaşı verilse bir nebze haklı görülebilir, kadro eksikliği yüzünden bu yöntem uygulanıyor denir gene suç olsa bile insanın vicdanını zedeleyen bir durum oluşmamış olur. İddialar ise tam tersi. Yüksek maaşlı kadrodan işe girip daha düşük maaşlı işte çalışıyor ama işe girdiği kadronun maaşını alıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yasak olduğuna katılıyorum zaten yapsınlar da demiyorum. bunu mantıklı bir sebep için yapana ceza vermezsen bu sefer kayırma için yapanlarla dolar ortalık. ama tek demek istediğim sandığınız gibi kayırma için yapılmış bir şey olmayabilir. said: Hadi yüksek kadrodan işe alınıp esas çalıştığı işin maaşı verilse bir nebze haklı görülebilir, devlet çalışanı olarak bu mümkün değil çünkü devlet veriyor senin maaşını. devleti zaten kadroları adam gibi ayarlamaya ikna edebilmemekte sorun aslen. bir devlet üniversitenin kütüphanesini bile maksimum kaça kadar açık tutabileceğine devlet karar veriyor orda çalışanlar devlet çalışanı olarak gözüktüğü için (rektörden direk aktarıyorum bu gerçeği). böyle saçma bir ülke ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 e o tarz bi olayın imkanı yoksa ortada çok daha büyük adaletsizlik var. sen çalıştığın işin kadrosundan giriyorsun ona göre maaş alıyorsun. başkası senle aynı işi yapıyor ama yüksek maaşlı kadrodan giriyor. E adam kayırma işte bu. Kadroya ihtiyacın var veya yok. Ve öyle 20tl 30tl fark yok yani. 2k civarı fark var maaşlarda. O zaman kadro bahane akrabalık, hemşericilik şahane oluyor işte. Türkiye'den bahsediyoruz sonuçta. Polyanna gibi herşeyin en iyisini düşünecek değiliz bunca deneyim sonucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gerçi burası türkiye olduğu için yine bu işi bakan torpili olmadan yapan ceza verirler, AKP torpilli yapanlara devam öyle de karamsar durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar