Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heart Of The Swarm Collector's Edition

Uliking

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

bu satten sonra kargomu gelirmiş..
ki benımki hala tedarik sürecinde gözüküyo aralda. yalan söylemişler.

Yeni vermiş kargoya herhalde tedarik sürecinde yazmasına rağmen kargo takibi açılmış. 18:20 de araca yüklendi yazıyor hahah heriflerin bu yavaşlıklarına kıl oluyorumda yapacak birşey yok, CE almasaydım zaten aral a para vermeyip direk dijital e girecektim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur

Dostum yanlış anlama ama sen yurtdışında yaşayan yabancı uyruklu bir türk müsün diye gerçekten merak etmeye başladım. Klavyende türkçe karakter yok desem yazdığın kelimeler içinde "ı" var "i" var. Yazdığın mesajlarıysa türkçe cümle düzeni dahilinde anlamak için 2-3 defa okumam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paladinpala said:

Cuce said:

hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur

Dostum yanlış anlama ama sen yurtdışında yaşayan yabancı uyruklu bir türk müsün diye gerçekten merak etmeye başladım. Klavyende türkçe karakter yok desem yazdığın kelimeler içinde "ı" var "i" var. Yazdığın mesajlarıysa türkçe cümle düzeni dahilinde anlamak için 2-3 defa okumam gerekiyor.

http://galeri2.uludagsozluk.com/343/welcome-to-the-internet_393503.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...