Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 smartgun said: Oyun istanbul Cevahir teknosa'ya gelmis. Demin aldım dostum gebermeyi hakettin bu peak saatte gittim CE yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Cuce said: bu satten sonra kargomu gelirmiş.. ki benımki hala tedarik sürecinde gözüküyo aralda. yalan söylemişler. Yeni vermiş kargoya herhalde tedarik sürecinde yazmasına rağmen kargo takibi açılmış. 18:20 de araca yüklendi yazıyor hahah heriflerin bu yavaşlıklarına kıl oluyorumda yapacak birşey yok, CE almasaydım zaten aral a para vermeyip direk dijital e girecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Cuce said: bu satten sonra kargomu gelirmiş.. ki benımki hala tedarik sürecinde gözüküyo aralda. yalan söylemişler.Yok, İstanbul'daki mağazalara demek istedim. Yoksa kargo gelmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 benim arkadaş aldı bi kendine bi bana CE d&r'dan galiba, sabah gitmiş isim falan yazdırmış, aramışlar koş geldi diye gidip kapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Suark said: şimdi ilk sc2 yi alsam, gene online oynayabilcek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Fin said: smartgun said: Oyun istanbul Cevahir teknosa'ya gelmis. Demin aldım dostum gebermeyi hakettin bu peak saatte gittim CE yok. Kusura bakma dostum, Ben normal kutulu versiyonunu aldım ce sormadım bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şey sorucam ya bu kutulu hots ua lınca 0 dan kurunca oluo mu yoksa wings of libertynin üzerine mi kurmak gerekiyor oyunu? ona göre yüklicem bu gece wings of libertiyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Suark said: Suark said: şimdi ilk sc2 yi alsam, gene online oynayabilcek miyim evet oynayabilirsin hots dedikleri peç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mortis said: şey sorucam ya bu kutulu hots ua lınca 0 dan kurunca oluo mu yoksa wings of libertynin üzerine mi kurmak gerekiyor oyunu? ona göre yüklicem bu gece wings of libertiyi de aynen wol yükleyeceksin hots peç upgrade edeceksin sonra hop güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Suark said: Suark said: şimdi ilk sc2 yi alsam, gene online oynayabilcek miyimOynarsın tabii ama HotS'la gelen değişiklikler olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 collectorsın kutu cok iyi ya. böle yabıs yabıs gibi bi dokusu varcreep bulasmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yahu ne sorucam biliyosunuzdur belki.. kaç adet CE çıkartılıyor Starcraft 2 için wol ve hots da kaçar adet piyasaya sürüldü dünya çapında bi rakam varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Starcraft-2-Heart-Of-The-Swarm-CE-PC//Oyunlar/Strateji/urunno=0000000436548 180 lira şu an var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yok ben aldım sadece meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Buraya deliver sorunları olur diye korktum, UK'den aldım arkadaş yolluyor. Hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Cuce said: hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur Dostum yanlış anlama ama sen yurtdışında yaşayan yabancı uyruklu bir türk müsün diye gerçekten merak etmeye başladım. Klavyende türkçe karakter yok desem yazdığın kelimeler içinde "ı" var "i" var. Yazdığın mesajlarıysa türkçe cümle düzeni dahilinde anlamak için 2-3 defa okumam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu MNG kargo no rezil bişeymiş ya, herifler aral ın ofisden 2-3 tane şuba dolaştırdılar dün akşamüstü yola çıkan paket hala ulaşmadı ve daha son şubeye gelipde buraya gelecek ohoooo. İstanbul içine 2 günde teslim edebiliyorlarsa bıraksınlar bu işleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 paladinpala said: Cuce said: hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur Dostum yanlış anlama ama sen yurtdışında yaşayan yabancı uyruklu bir türk müsün diye gerçekten merak etmeye başladım. Klavyende türkçe karakter yok desem yazdığın kelimeler içinde "ı" var "i" var. Yazdığın mesajlarıysa türkçe cümle düzeni dahilinde anlamak için 2-3 defa okumam gerekiyor. http://galeri2.uludagsozluk.com/343/welcome-to-the-internet_393503.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isualin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Normal versiyonu ankamall d&rdan aldim. bir adet CE duruyor kasada 200 liradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 an itibarı ile istanbuldaki coğu d&r'da CE var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Gelmedi bana kargodan ahah, adamlar felaket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ohooo ben keyimi girdim oyunumu attım CE portraitimi çaktım.Arkadaş çok kasmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 almanyadan abime getirtiyorum bende,ce almayi hic dusunmuyordum ama geliyorum birsey istiyormusun deyince agzimda ciki verdi,neyse artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar