Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heart Of The Swarm Collector's Edition

Uliking

Öne çıkan mesajlar

Gün içerisinde gönderiyoruz, kargo bilgileri anca 19:00 da güncellenir yazmışlarda zaten araldan önsipariş veya geceyarısı alış yapıp ertesi gün beklemeyin. Aceleniz yoksa alın, yoksa 1-2 gün beklersiniz hehe.

Wow da 1-2 gün bekledım ben istanbul'da heriflerin ofise çok yakın oturmama rağmen, gelip oradan alim dedim ofisden veremiyoruz dediler. Böyle oyunları direk layığıyla sancısız veren bir firma çıksa direk işi bitirir zaten. Yurtdışında firmalar 1-2 gün önce yolluyor millete erken ulaşsın diye, bizimkiler illa saat geçsin diye bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dr collectors satıyordu sitesinde

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Starcraft-2-Heart-Of-The-Swarm-CE-PC//Oyunlar/Strateji/urunno=0000000436548

ben sanmıyorum ellerinde olsun gerçi, 2-3 gün bekletip sonra ürün yokmuş kusura bakamyın diye iptal edebilirler yapmadıkları şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Collector's Edition almayı hiç düşünmedim bile ama normal oyun dvdsi ankarada acityde bimeks; ankamallde elektroworld, bimeks, d&r, teknosa; optimumda mediamarkta gelmemiş. Hepsine ben gitmedim öyle bakmayın ama elektroworlde gittiğimde HOTS standı gibi bişey kuruyolardı heyecanlandım Kerriganı görünce. Çalışanlar normalde şimdiye gelmiş olması gerekiyordu, kargo gecikti dedi üzdüler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...