Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 39 euro normal 69 ce. normal biraz daha ucuz olabilir mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Anelor paran varsa 2 tane daha al ve hiç ellemeden elinde tut.. 3-4 ay sonra çok saglam fiyatlara satarsın.. hele sen yurtdısındasın ebay falan daha sanscısız agrısız.. altın onlar be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beyler normal alan yok mu kutu sadece dvd kutusu mu yoksa karton kutu mevcut mu normal edition da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 alakasız olacakta ankarada kutulu satan bir yer var mı? tunalı dnra gittim bizde yok ne zaman gelcek bilmiyoruz dediler. hani düz arıyorum CE türkiyede hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Abooo ankara dnr'lara gelmediyse bu daha antalya'ya hak getire asıl.. bende 2. collector's edition'ı kovalamaya çalışıcaktım antalyada fazla para veren olmaz diye.. ama yinede yarın bi tur gezerim avmleri burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Anelor said: yarın polanya'dan alıcam ben bugün sordum 238 zloty olcakmış fiyatı 59,5 euro yapıyor. yarın açılışa gel alırsın dedi 7 tane getirmişler. Desenize aral yolunu bulmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aral yine yaptı yapacağını herhalde. Normal versiyonu önsipariş eden kimseye gelmemiş daha, herkesin "tedarik sürecinde" görünüyor. Mağazalara bile yollanmamış daha muhtemelen bir haftadır ellerinde olan oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mad_Wolf said: beyler normal alan yok mu kutu sadece dvd kutusu mu yoksa karton kutu mevcut mu normal edition da karton kutu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gün içerisinde gönderiyoruz, kargo bilgileri anca 19:00 da güncellenir yazmışlarda zaten araldan önsipariş veya geceyarısı alış yapıp ertesi gün beklemeyin. Aceleniz yoksa alın, yoksa 1-2 gün beklersiniz hehe. Wow da 1-2 gün bekledım ben istanbul'da heriflerin ofise çok yakın oturmama rağmen, gelip oradan alim dedim ofisden veremiyoruz dediler. Böyle oyunları direk layığıyla sancısız veren bir firma çıksa direk işi bitirir zaten. Yurtdışında firmalar 1-2 gün önce yolluyor millete erken ulaşsın diye, bizimkiler illa saat geçsin diye bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Diablo 3'ü bir gün önceden yollamışlardı, oyun çıktığı gün elimde oldu. Ben de ona güvenip aldım. Dün yolladık kargoya demişlerdi ama şimdi kargo takibine baktım bugün 3'te fatura kesildiğini söylüyor. 1 gün gecikmeli oynayacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şimdi ilk sc2 yi alsam, gene online oynayabilcek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oha alayım ya mouse pad lazım zaten CE bulamadım trde dram :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oyun istanbul Cevahir teknosa'ya gelmis. Demin aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oo eşoftman giyip gideyim hemen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 eternal bana oyunu alıcaksın değil mi? 80 veren bi 80 daha verir, veremezse sc2 oynamasın zaten fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Dr collectors satıyordu sitesinde http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Starcraft-2-Heart-Of-The-Swarm-CE-PC//Oyunlar/Strateji/urunno=0000000436548 ben sanmıyorum ellerinde olsun gerçi, 2-3 gün bekletip sonra ürün yokmuş kusura bakamyın diye iptal edebilirler yapmadıkları şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 eternal bence de sen sc oynama, 80 verip bir tanede bize alamayan bir fakir sc oynamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Seele said: Jim_E_Rustler said: Yurtdısından arkadasa aldırıyorum ben, gümrükte sorun olmaz dimi? Bana kargolatıcam. lan söyleseydin geliyorum 3 haftaya getirirdim. Ya, dimi, öf. Geldiginde mesaj at, görüşelim. Taylan'ı da kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Isualin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Collector's Edition almayı hiç düşünmedim bile ama normal oyun dvdsi ankarada acityde bimeks; ankamallde elektroworld, bimeks, d&r, teknosa; optimumda mediamarkta gelmemiş. Hepsine ben gitmedim öyle bakmayın ama elektroworlde gittiğimde HOTS standı gibi bişey kuruyolardı heyecanlandım Kerriganı görünce. Çalışanlar normalde şimdiye gelmiş olması gerekiyordu, kargo gecikti dedi üzdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aral'dakiler zevk alıyor bence bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aral hem ön sipariş verenlere hem mağazalara bugün öğlen göndermeye başladığı için İstanbul'a akşama doğru gelmiştir, diğer illere yarın gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu satten sonra kargomu gelirmiş.. ki benımki hala tedarik sürecinde gözüküyo aralda. yalan söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 off su "oyuna" para veriyosunuz ya, hem de CE, sizin yuzunuzden oyun piyasasi reoreroeoroeoreor -axedice- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yo bu oyuna sölemiyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pc diye ses cikaramiyodur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar