Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MessageMe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de zaten biz zzamanında msn, facebook msn gibi programlarla arkadaşlarımızla senelerce konuşmadık mı? bundan keyif alıp sohbetler sırasında sigara üstüne sigara yazmadınız mı? senelerce uyusanız bile dışarı çıksanız bile msn durumunuzu "meşgul" olarak bırakıp takılmadınız mı?

yapmayın
lüt
fen
Mesaj tarihi:
Karea said:

MassageMe okudum

hayırdır işallah

yakında o da olacak.
bir uygulama ile checkin yapılıp, istediğimiz yere masaj için bayanları cağırabileceğiz. masaj şart zira..

ben inanıyorum o da olacak fds
Mesaj tarihi:
escape said:

iyi de zaten biz zzamanında msn, facebook msn gibi programlarla arkadaşlarımızla senelerce konuşmadık mı? bundan keyif alıp sohbetler sırasında sigara üstüne sigara yazmadınız mı? senelerce uyusanız bile dışarı çıksanız bile msn durumunuzu "meşgul" olarak bırakıp takılmadınız mı?

yapmayın
lüt
fen

takıldık. 10 sene önce filan. yeter artık
Mesaj tarihi:
nereye geçiyor ya, baya uzun süre gerekli. insanların ayağı alıştı. mesaj yerine otomatik whatsapp yazıyor. ben mesela yükliim mi dedim, indirdim app'i. sonra dedim ki ne gerek var zaten herkes whatsapp kullanıyor ne gerek var eski köye yeni adet, direk sildim.
Mesaj tarihi:
abi viber tango falan hepsi yapıyor ki bunların işini.

bu yenisinin tek özelliği tanımadığın insanlarla konuşabilmen falan. whatsup'ta telefon numarası mevzusu sıkıntı oluyordu. şimdi karı kızla daha rahat konuşacak millet, kamera açabilecek falan.

tüm bu çoşku bu yüzden
Mesaj tarihi:
O bile yeter bu programa adam çekmeye. Tango veya Viber iyi function eden programlar değiller. Bug'lı, yavaş 2 program. bu daha temiz, daha hızlı görünüyor.

Zaman gösterecek tabi ki ama güzel olabilir.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

escape said:

silme abi sende?
fistan eklesene beni

ahahaha çaresizlik

caresizlik degil bisuru kiz var fistani aliym skldgmda sararim komik oluyodiye. Yoksa banaane lan fisstandan sdfg
  • Yeni Oluştur...