escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 iyi de zaten biz zzamanında msn, facebook msn gibi programlarla arkadaşlarımızla senelerce konuşmadık mı? bundan keyif alıp sohbetler sırasında sigara üstüne sigara yazmadınız mı? senelerce uyusanız bile dışarı çıksanız bile msn durumunuzu "meşgul" olarak bırakıp takılmadınız mı? yapmayın lüt fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 msn yada icq bitmicekti arkadaş ya, feys c hatten nefret ediyorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 MassageMe okudum hayırdır işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 lan whatsap herkeste var iste. arayuzu de guzel. bu niye populer oluyo simdi? doodle ve muzik yollama var gibi ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Karea said: MassageMe okudum hayırdır işallah yakında o da olacak. bir uygulama ile checkin yapılıp, istediğimiz yere masaj için bayanları cağırabileceğiz. masaj şart zira.. ben inanıyorum o da olacak fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 escape said: iyi de zaten biz zzamanında msn, facebook msn gibi programlarla arkadaşlarımızla senelerce konuşmadık mı? bundan keyif alıp sohbetler sırasında sigara üstüne sigara yazmadınız mı? senelerce uyusanız bile dışarı çıksanız bile msn durumunuzu "meşgul" olarak bırakıp takılmadınız mı? yapmayın lüt fen takıldık. 10 sene önce filan. yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ilk "yaşlandık lan" temalı postumu attım. gururluyum, mutluyum. başarılarımın devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 escape kesin para alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 WhatsApp'ın güncellenmesi gerek artık, çok eskidi. MessageMe biraz daha geliştirilirse geçer whatsapp'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 nereye geçiyor ya, baya uzun süre gerekli. insanların ayağı alıştı. mesaj yerine otomatik whatsapp yazıyor. ben mesela yükliim mi dedim, indirdim app'i. sonra dedim ki ne gerek var zaten herkes whatsapp kullanıyor ne gerek var eski köye yeni adet, direk sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi viber tango falan hepsi yapıyor ki bunların işini. bu yenisinin tek özelliği tanımadığın insanlarla konuşabilmen falan. whatsup'ta telefon numarası mevzusu sıkıntı oluyordu. şimdi karı kızla daha rahat konuşacak millet, kamera açabilecek falan. tüm bu çoşku bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 O bile yeter bu programa adam çekmeye. Tango veya Viber iyi function eden programlar değiller. Bug'lı, yavaş 2 program. bu daha temiz, daha hızlı görünüyor. Zaman gösterecek tabi ki ama güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 msn'i ben çok özledim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Liveprofile icin de aynilari denmisti vaktinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 escape said: silme abi sende? fistan eklesene beni ahahaha çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 En buyuk artisi secure olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ahmedinejad said: bu yenisinin tek özelliği tanımadığın insanlarla konuşabilmen simdi anlasildi liseli yaygarasinin nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Beyler programda para göndermede var ahuahua yakında aktif olcakmış aslkfjaslkfsa Artık Hatunları soymak için para göndercez hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 -Deno- said: escape said: silme abi sende? fistan eklesene beni ahahaha çaresizlik caresizlik degil bisuru kiz var fistani aliym skldgmda sararim komik oluyodiye. Yoksa banaane lan fisstandan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Deacon said: En buyuk artisi secure olmasi. teşekkürler ayberk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu liseli uygulaması olmaktan öteye geçemez bizim ülkede. Simdiden millet tweet atıyor pinleri ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 massage me olsa daha iyi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 instagramda paylaşıyolar pinleri hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 -Deno- said: Deacon said: En buyuk artisi secure olmasi. teşekkürler ayberk Olm bi ara oturalim muhabbet edelim. hic mi ozlemedin pis mavi yakali :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sonofa said: instagramda paylaşıyolar pinleri hmm kızlarda paylaşıyorda dalıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar