Polgara Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 said: Erkeklerin ihtiyacı var deniliyor. O zaman kadınların ihtiyacı yok mu? Erkeklerle kadınlar eşit mi değil mi? Erkeklerin kadınları vesikalandırıp köle gibi çalıştırıldığı genelevler normal de erkeklerin vesikalandırılıp kadınların hizmetine sunulacağı genelevler neden normal olmasın? Radikal Oh yes!
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kadınlar ücretsiz bulurlar zorlanmadan. "selam sex" dese sokak ortasında gelecek insanlar var Türkiye'de.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ama genelevler calisanlarini kolelestirmez. tam tersi, kolelik kosullarindan bir nebze uzaklasabilmelerini saglar. zira genelev olmayinca da ayni isler gorulur ama saglik kontrolu, yas denetimi veya gelir vergisi gibi avantajlar olmadan. "genelevler kapatilsin" demek "fuhus bitsin" demek degildir, "fuhus yokmus gibi yapalim" demektir. onemli olan hakikaten kadinlarsa, gidin o genelevdekilere sorun genelev kapanirsa ne olurmus onlara. ha yok onemli olan fuhusa karsi olmanin reklamini yapmaksa da, "kolelesme" uzerinden arguman kurmayin rica ediyorum. ama erkek genelevi dogru bir oneri. turkiye'de de tabi ki erkek fahiseler calisiyor. ama su anda ne yasam guvenceleri var, ne islerini yaparlarsa para alacaklarina dair bir guvenceleri var, ne bir saglik kontrolleri var, ne vergi veriyorlar, ne musterilerinden ne de isverenlerinden bir korumaya sahipler. fuhusu desteklemekle fuhus yapmak durumunda kalanlara yardimci olmak, veya fuhusa karsi cikmakla fuhus yapmak durumunda kalanlara dusman gibi davranmak ayni seyler degil. guvenli fuhus imkani ortadan kalkinca fuhus bitmiyor. sadece saglik acisindan daha tehlikeli hale geliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 açılsın ya kaç aydır işsizim en azından harçlığım çıkar.
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oraya nasıl karılar gelir biliyor musunuz siz?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Olm erkek içni seks köleliği daha zor lan sanırım.
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 şiddet gören kadınlara ücretsiz silah verilmesi ve poligonda eğitilmelerini öneren dernek lan bu ahaha. Bambaşka kafada bunlar.
kek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 japonyada var bunun benzerleri host club adı altında. kadın gidiyo erkekler de bunu pohpohluyor.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Açılırsa orada çalışanlara acırım. Müşteri portföyünü geçtim, kezbanların dertleri ile uğraşmak. Ay oram olmaz yok burama dokunma ,Aboooooooooooow.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Flassh said: kadınlar aptallıklarına doymuyor lan
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kek said: kadın gidiyo erkekler de bunu pohpohluyor. lan amaç zaten o asdfas
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kadınlar kendi evlerinde ve yataklarında sevişmeyi severmiş.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Polgara said: said: Erkeklerin ihtiyacı var deniliyor. O zaman kadınların ihtiyacı yok mu? Erkeklerle kadınlar eşit mi değil mi? Erkeklerin kadınları vesikalandırıp köle gibi çalıştırıldığı genelevler normal de erkeklerin vesikalandırılıp kadınların hizmetine sunulacağı genelevler neden normal olmasın? Radikal Oh yes! işsizliğin(erkek işsizliğinin) azalmasına katkıda bulunur.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Turkiyenin neredeyse her ilinde, cok uzun yillardan beri var ki? Makine Muhendisligi diye geciyo adi.
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gelmesine gerek yok ki. hatta gelememesi daha iyi, kadin memnun kalsin yeter.
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 buraya gidecek kadar kliptorisli kadın var mı ya
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 SeaGle said: Turkiyenin neredeyse her ilinde, cok uzun yillardan beri var ki? Makine Muhendisligi diye geciyo adi. hadi leyn? B)-
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: gelmesine gerek yok ki. hatta gelememesi daha iyi, kadin memnun kalsin yeter. Kadin diycek onu ama , o kadar para verdim gelemedim gibisinden
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: Sonra aglarlar ' omo bon golomodoooom' bence erkek genelevinin farkı öncelikle müşteri memnuniyeti olacaktır dostum. yani kadını her durumda önce MEMNUN EDECEKTİR buradaki erkek. sonrasını bilmem. edit: dil ve ağız kaslarını iyi çalıştırması icap edecektir erkeğin.
Öne çıkan mesajlar