escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben dünya diyorum adam taktı türkiyeye. yok abi rol ya full rol dfs bana san man deme lan tüylerim diken diken oluyo dfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bakin Escape san ben sizi kirmak istemiyorum kalbinizi beni yanlis anlamayiniz. Ben size sunu anlatmak istiyorum ben sizin kayginizi tasiyorum Kuzey Kore aciklamasinda ama siz Cekikler diyorsunuz ama benim kanimda Cekik ve kanim olmasa idi yine karsi duracagimi dusunuyorum cunku herkes normalde esit benim icin. Ama Cekikler dediniz ve asagiladiniz gibi oldu o sebeble bende kendi vatanim icin dedim ki Baris isteyen bir halkiz ve Turkiye bizim herzaman sevdigimiz saygi duydugumuz bir ulke. Cunku ben ulkenizde de yasadim ve hala cok severim. Bana sorar iseniz bir Avrupali yada Amerikali yada Turk mu ben Turk derim cunku kulturunuze sahip cikiyorsunuz. Lutfen Escape san degerlendirirken dost ve dusman bakip anlatin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape cidden derdin ne lan ırkçı herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 lectre çık aradan. abi adam çok güzel konuştu yaaa :( dfs keşke hepsi senin gibi olsa be ninja helal... inşalla savaş çıkmaz o zaman ben de lanet olası bir pislik gibi haksız çıkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Hep brother olalim Escape san kirmak kolay oluyor. Kirmayalim zor olan olsun hep yapalim kopru olsun. Bende Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben de o genellemem için özür dilerim ninja san. :D ben "asyalı devlet adamlarının lanet egoları yüzünden" diye değiştiriyorum lafı :;);); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Size saygi duydum simdi Escape sama. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ninja said: Hep brother olalim Escape san kirmak kolay oluyor. Kirmayalim zor olan olsun hep yapalim kopru olsun. Bende Tesekkur ederim. Ne güzel konuştun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24451847.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hicbi mesaji okumadim, ama escape kesin gerizekali biseyler demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Az kalsın "Ninja nasıl biri acaba gerçek hayatta?" diye merak ediyordum. Ucuz yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bir yahudiden daha kötüsü başka bir yahudidir. İtler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ilgi azalinca ne diycegini sasiriyo bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cipetpet said: Bir yahudiden daha kötüsü başka bir yahudidir. İtler... Ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Escape ve çipetpet resmen cahillikleri ve kalitesizlikleri ile her tartışmanın seviyesini düşürüyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kalitesiz şahsiyetlerdeki ırkçı olma eğilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cipetpet said: Bir yahudiden daha kötüsü başka bir yahudidir. İtler... Marty said: ilgi azalinca ne diycegini sasiriyo bu da.ahahaha doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 state of war demişlerde zaten 1953den beri state of war durumundalardı ki bunlar anlaşmadan dolayı? bişi değişmedi aslında lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 KUZEY KORE FUCK YEAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sipeyskeyk said: Escape ve çipetpet resmen cahillikleri ve kalitesizlikleri ile her tartışmanın seviyesini düşürüyor arkadaş. dedi seviyeli(!) tartışamalar içinde gördüğümüz saygıdeğer sipeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ! bu işareti al escape. güzel yerlerde kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bombalamasin kimse kimseyi yeter artik , hayir insanlarda hic zeka kirintisi da kalmadi, hatalarinfan gecmisten ders de cikarmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 fede said: ! bu işareti al escape. güzel yerlerde kullan kullandım fede efendi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sipeyskeyk said: Escape ve çipetpet resmen cahillikleri ve kalitesizlikleri ile her tartışmanın seviyesini düşürüyor arkadaş. hakikaten şu ırkçıları banlasak şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cipetpet said: Bir yahudiden daha kötüsü başka bir yahudidir. İtler... Avrupa : "Bir müslümandan daha kötüsü başka bir müslümandır. Geri kafalılar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar