Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Sam sama ben hicbir zaman biz superiz Japon devleti her zaman super gibi bir yazi yazmadim ama bana hep saldiriliyor bu China dosyasi ile ama iste elimden geldigince tartismadan uzak kalmaya calisiyorum. Iyi niyetli yardim fikriniz icinde tesekkur ederim tekrardan. Ama uzucu olan Atom bombasi gibi bir sorunu bile bana karsi savunabilmek uzdu gercekten nincasan, takma kafanı sen biz sevioz sizi, turki cumhuriyetler ve japonya hariç tum dunyayı duşman goren bi ulkeyiz hani http://mossybanana.files.wordpress.com/2010/06/hachimaki-ichiban-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 2 gün sonra japon rahiplerin müslümanlara yaptıgı eziyetler diye photoshoplar cıkar facebookta onlarada komple düşman oluruz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 işte japonyanın guzel yanı o, musluman japon veya musluman gocmen yok ole avrupadaki gibi sadfsadffds adamalr prefabrik barakaya MERKEZ CAMİİ dşye yapıştırmış tabelayı, nufusu 150.000 olan yerde 7 tane camii var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 japonlar iyidir o coğrafyada insana en benziyen onlar. korelilerle kavga ediceklerine birleşip çinli,filipinli,malezyalı endonezyalı zencileri yönetmeleri lazım ama nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kardeş sen level 1 faşistsin daha, henüz hitler büyük adamdı lise 3 tierdasın yaklaşık 100-150 fırın ekmek yemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Beyaz ekmek mi esmer ekmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 goldbären said: kardeş sen level 1 faşistsin daha, henüz hitler büyük adamdı lise 3 tierdasın yaklaşık 100-150 fırın ekmek yemen gerekiyor hitleri boşver adam bu https://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Viktor said: Ninja said: Sam sama ben hicbir zaman biz superiz Japon devleti her zaman super gibi bir yazi yazmadim ama bana hep saldiriliyor bu China dosyasi ile ama iste elimden geldigince tartismadan uzak kalmaya calisiyorum. Iyi niyetli yardim fikriniz icinde tesekkur ederim tekrardan. Ama uzucu olan Atom bombasi gibi bir sorunu bile bana karsi savunabilmek uzdu gercekten nincasan, takma kafanı sen biz sevioz sizi, turki cumhuriyetler ve japonya hariç tum dunyayı duşman goren bi ulkeyiz hani http://mossybanana.files.wordpress.com/2010/06/hachimaki-ichiban-01.jpg Arigatou Viktor Sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oULO3i5Xra0 İçerden baya görüntü var. vidya linki düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 inb4 "HEP CİYA PUROPPAGANDASI BUNNAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ninja haksız. Japonya da her diğer ülke gibi fırsatını bulduğunda insan öldürmekden çekinmeyen bir devlet. Belki Nepal, Tibet falan yapmıyordur ama düşününce, onun dışında dünyanın geri kalanı yaptı, yapıyor, yapacak diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 olm daha dün banlanmadın mıydı sen money talks mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Çaşıt olmadığım anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 axedice said: http://www.youtube.com/watch?v=oULO3i5Xra0 İçerden baya görüntü var. vidya linki düzelttim. 25. dakkalardayım güzelmiş ülke beta gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 caponyanin nuke yemesi muhtesem bir olaydi. adamlar ruslarla beraber tarihin en vahsi ulkelerinden birisidir benim gozumde. ellerine firsat gecse yeniden yapacaklarini da dusunuyorum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kuzey kore de silinse haritadan mutlu olurum ama lutfen bu, dunyanin en gereksiz ulkesini korealand yapip "iste boyle yasiyorlardi zavallilar" seklinde gezilecek bir themepark olarak korusunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi üstteki belgeseldeki 30. dkdaki çocuklar çok korkunc, freak show bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar