SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya şimdi bu tüysüz şişko yeni lider oldu ya, hükümdarlığının ileriki yıllarında halkına gösterip "bakın, nasıl da dünyayı önümde dize getirdim, çok büyük adamım ben" diyebileceği bir zafere ihtiyacı var. feyk meyk de olsa bir tane oluşturması lazım. savaş çıkartırlarsa halkı açlıktan ölür. net. atarlar bir tane denize, sevinirler işte. öyle. biz de youtube'dan videolarını izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 kendi ordusunda muhtemelen babasından kalan bazı yüksek rütbeler baskı yapıyor buna küçük görüyor falan diye tahmin ediyorum söylentiler vardı böyle hep. kimyonun ordudaki bi akrabasıda demişti böle bişiler buna karşı diye hatırlıyorum geçen senelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bir sessizlik var haberlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tamamnerd said: bilmiyom valla akrabam korede bişey yok diyor pek konuşur geçer havasındaymış millet :D güney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şimdi bu nuclear strike denizde Pattt layınca X( bi zararı olmuyormu yani radsayson serpintisi durumları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Oluyor ama kara gibi kendi toprağı ziyan olmuyor denizle dağılıp gidiyor dört bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 rampaları açmış diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Atacak ama Amerika havada lazerle patlatacak ve başarısız oldu diyecekler ama aslında sabotaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 japonya o taraftan kuş bile uçsa vurun demiş orduya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Güney Kore'de iş yaptığımız firmalardaki insanlarla konuşuyorum da, Kuzey Kore'nin bu tür içerikleri her 4 5 senede bir oluyormuş. İlk defa Avrupa basını ilgi gösterdiği için abartı bir durum var gibi görünüyor, ama biz sakiniz diyorlar. Kimse vuracağına ihtimal vermiyor. Bakalım neler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Vuramaz ya. Ayakkabısını bağlatacak adam kalmaz K.K.'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ya vuracak olsa bu kadar şov yapmazdı diye düşünüyorum. Bu ne lan. Atarım ha Bak atıyorum Bak valla atarım Çocuk gibi emenike niang sow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bi burger king açsınlar kk ya susar o dombili savaş filan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 tüm bunlar olurken iran zaman makinesini bulmuş arada kaynamasın :P http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/9985757/Iranian-scientist-claims-to-have-invented-time-machine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 haremlik selamlık asansörden sonra büyük bir ilerleme olmuş iran adına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Azerbaycan kanubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 oglum iran diyip geçmeyin, o toprakalrın çok eski bir tarihi var... omer hayyamlarla, inanılmaz rubailerle dolu iran edebiyatı... adeta bir derya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 guzelleri de cok guzel, hele o sinemasi yok mu ufff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 İran sineması için söylenecek söz yok zaten. Başlı başına bir ekol, dilleri de hoşuma gidiyor. Bir ahengi var dilin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Evet, farsça şiir gibi bi dil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 daily show bölümü nerdeyse bütün kk memelerinin çıktığı çinde viral olmuş 3 milyon izlenmiş: http://video.sina.com.cn/v/b/100908957-1788911247.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Amerika-Ingiltere-Isvicre-Israil bu dortlu birgun Pretend to be a GOD konusunu cok fena odeyecekler. Ozellikle Hiroshima ve Nagazaki nin faciasini odeyecekler. Ayrica Kanada da oldurdukleri masumlarin kanindanda kurtulamayacaklar. Ayrica Fukushima da Israil ve ABD nin yaptigi ve denedigi insan kacakciligi denemeleri Iraq da yaptiklari zulumler. Ikinci dunya savasinda yaptiklari tecavuzler ve kacirmalar. Bunlarin hepsini bir bir bir bir odeyecekler. Bu dortlu birgun Kizil Gunesin onunde diz cokecek. Simdi dalga gecebilirler simdi heryere o pis botlari ile girebilirler ama birgun o tatamilere o botlarla bastiklarina pisman olacaklar. Kin yada nefretim yok sadece bu katliamlari duzenleyenlerin yok olmasi duam dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 dream on my little ninja dream on japonlar bile memnın kıçlarına yediği nükleer bombalardan, sen bedel ödemekten bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sozlerinize dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dostum siz 3 kücük ninjayi oynarken adamlar kafanize nuke atti, bidahaki sefer adayi toptan havaya kaldirip silkeleyip yerine koyarlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar