manve Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 cemal diye biriyle tanismistim burda, adam 20 yil once falan gemiden atlayip karaya yuzmus. simdi kendi sirketi, milyon dolarlik evi, iviri ziviri var. :)
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Çalışma demiyorum hobi olarak gene çalış ama baya araştırmış biri olarak söyleyebilirim ki, yurtdışında çalışmaya gitmenin en güzel yolu zaten milyon dolarların olması ve investor visa vasıtasıyla gitmen. Yoksa bok püsür çok detayı var, Amerika için yok H1B sponsoru olacak firma bulacan da yeşil kart alıcan da, OPT süresi içinde yapıcan bir de sponsor bulma işini de.. Peh.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 alperozg said: En iyi İsveç kızlarıymış çok gezip çok gören arkadaşların yorumları.. Avrupa'da her yer olur bana hepsi aynı yabancılıkta fark etmez. En iyi değiller. İyiler ama bizimkilerden iyiler.
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 burda kizlar teklif ediyo lokasyon: isvec
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 isveç kızları derken gerçek isveç kızları olcak yalnız yoksa 30 ırktan isveçli kız var
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Korax said: burda kizlar teklif ediyo lokasyon: isvec Yalanciyi ? sdf
alperozg Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 noddle said: Hacı ben de gitmek istiyorum. En akıllıcası 1 yıllık profesyonel staj imkanı sağlayan yurt dışında firmalar var. Bu şekilde hepsine başvurup uzun dönem stajyer olarak gidebilirsen. Seni beğenip "devam et" deme şansları yüksek.. Fakat adamların kullandıkları tool'ları (catia,matlab,autocad vb.) iyi bilmen gerek ve toefl ile ingilizce seviyeni(85+ yeter diye düşünüyorum) önceden kanıtlaman gerek! google'a "international professional internship in engineering" yaz, gerisi gelir ;) bu olayı baya araştırdım ama aracı türk firmalar vasıtasıyla onlarda da mhüendislik yoktu hani açılırsa takip edin arayın denk gelirse bakarız modunda takılıyorlardı. Ama dediğin şekilde bi araştırayım bakalım ne çıkacak
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 4 yıl önce konu açmışım buraya nasıl yurtdışında çalışırım diye. Şu an 9 ayı doldurdum Brüksel'de. Hey gidi günler hey...
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yazılımcı ıvır zıvır, pc ile uğraşanlar dışında ülke dışına çalışmaya çıkan var mı ya ? sanki tek sektörden eleman ihrac ediyor gibiyiz
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 elektronikci de cok gidio robotikte ayni sekilde
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Hayırlı olsun alper Brüksel iyidir. 5 yılım geçti. Yardma ihtiyacın olursa, kontaklarım var halen. Ben de gidip geliyorum.
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ya arkadaşlar inşaat mezunu arayan yok mu hemen yarın işe başlıycam eu vatandaşlığı da var.ingiltereye iş başvurusunda bulunuyorum birsürü ilan var ama bir tane dönüş alamadım.
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 senko said: elektronikci de cok gidio robotikte ayni sekilde nereye gidiyolar abi söyle ben de gideyim
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 =)) said: ya arkadaşlar inşaat mezunu arayan yok mu hemen yarın işe başlıycam eu vatandaşlığı da var.ingiltereye iş başvurusunda bulunuyorum birsürü ilan var ama bir tane dönüş alamadım. Hocam Avrupa'da insaat isi zor(structural design da filansan belki). Insaat diyorsan Birlesik Arap Emirliklerine bakmani oneririm.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Software ıvır zıvırla çıkmaya çalışcam ben de önümüzdeki yıl. Hayırlısı.
Öne çıkan mesajlar