Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında çalışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cemal diye biriyle tanismistim burda, adam 20 yil once falan gemiden atlayip karaya yuzmus. simdi kendi sirketi, milyon dolarlik evi, iviri ziviri var. :)
Mesaj tarihi:
Çalışma demiyorum hobi olarak gene çalış ama baya araştırmış biri olarak söyleyebilirim ki, yurtdışında çalışmaya gitmenin en güzel yolu zaten milyon dolarların olması ve investor visa vasıtasıyla gitmen. Yoksa bok püsür çok detayı var, Amerika için yok H1B sponsoru olacak firma bulacan da yeşil kart alıcan da, OPT süresi içinde yapıcan bir de sponsor bulma işini de.. Peh.
Mesaj tarihi:
alperozg said:

En iyi İsveç kızlarıymış çok gezip çok gören arkadaşların yorumları..
Avrupa'da her yer olur bana hepsi aynı yabancılıkta fark etmez.

En iyi değiller. İyiler ama bizimkilerden iyiler.
Mesaj tarihi:
noddle said:

Hacı ben de gitmek istiyorum. En akıllıcası 1 yıllık profesyonel staj imkanı sağlayan yurt dışında firmalar var. Bu şekilde hepsine başvurup uzun dönem stajyer olarak gidebilirsen. Seni beğenip "devam et" deme şansları yüksek..
Fakat adamların kullandıkları tool'ları (catia,matlab,autocad vb.) iyi bilmen gerek ve toefl ile ingilizce seviyeni(85+ yeter diye düşünüyorum) önceden kanıtlaman gerek!

google'a "international professional internship in engineering" yaz, gerisi gelir ;)

bu olayı baya araştırdım ama aracı türk firmalar vasıtasıyla onlarda da mhüendislik yoktu hani açılırsa takip edin arayın denk gelirse bakarız modunda takılıyorlardı. Ama dediğin şekilde bi araştırayım bakalım ne çıkacak
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar inşaat mezunu arayan yok mu hemen yarın işe başlıycam eu vatandaşlığı da var.ingiltereye iş başvurusunda bulunuyorum birsürü ilan var ama bir tane dönüş alamadım.
Mesaj tarihi:
=)) said:

ya arkadaşlar inşaat mezunu arayan yok mu hemen yarın işe başlıycam eu vatandaşlığı da var.ingiltereye iş başvurusunda bulunuyorum birsürü ilan var ama bir tane dönüş alamadım.

Hocam Avrupa'da insaat isi zor(structural design da filansan belki). Insaat diyorsan Birlesik Arap Emirliklerine bakmani oneririm.
  • Yeni Oluştur...