SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tr de mhk var, tabi çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 MasterHapLo said: BabacumMostors said: evde tek başıma izliyorum hiç aynı heyecanı vermiyor :( http://images2.wikia.nocookie.net/beyblade/images/2/21/Forever_alone_icon_by_projectendo-d2zlt6v.jpg mumble a gel mac kritigi cok iyi oluyor mumble ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Papa'da seçilememiş ilk turda. cCc Papa reiz. El ele yarı finale çıkacaz hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gsnin goller iyiydi lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hamit gerçek şalkeli oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ne kadar para gelcek atlarsak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pontipati said: Rewendor said: http://pbs.twimg.com/media/BFLyN8VCQAA5j5i.jpg negzel la asırı iyi yalnız çekene helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 SeaGle said: fenn said: Yediğimiz gol de drogbaya faul yok mu???? Var net faul de, hakkı yendi reyizin. yok la, herif dokunuyor adeta yani. ama burak'ın pozisyon net penaltı bence o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: gs çok iyi oynadı ilk yarı şaka bi yana.. ama bu bizim millet olarak önden sevinmeler hep götte patlıyo o yüzden diyorum önden sevinmeyin sakin olun diye. Patlarsa patlasın adamlara almanyada 2 gol attık Bir penaltımız verilmedi golleri faullü Karşımızda ptt 1. lig ayarında takım yok. Bu saatten sonra gs yi elenselerde ayakta alkışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pontipati said: ne kadar para gelcek atlarsak la Muhasebeci hesaplamaya çalışıyomuş sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bir şu respect reklamına bak, bir de bizim şarkı söyleyen gereksizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 hamit yazmış asdasd https://twitter.com/hamitaltindirek/status/311573519232270336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sizce ayni kadro ile çıkar mı Fatih Terim? Geri yaslanamaz bu takım belki Amrabat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sabonis said: SeaGle said: fenn said: Yediğimiz gol de drogbaya faul yok mu???? Var net faul de, hakkı yendi reyizin. yok la, herif dokunuyor adeta yani. ama burak'ın pozisyon net penaltı bence o ayrı Hadi burak olsa kendini atar diye düşünebiliriz ama drogba baba yapmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yalnız efsane bir ikinci yarı bekliyor şimdi ben bile heycanlandım lan sdufhsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 fenn said: Seele said: simdi 2-2 olursa turu kim gecer. Tabi ki gs şalke geçmesi için yemeden 2 gol atması lazım Yahu hadi beraberlikte avantajda, 3-2 olursa neden alamıyor adamlar? Şu deplasman golü nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qYFTmAc5J4A&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Deplasman golü 1 fazla avantaj getirmior mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hamit'im Şalke'ye attığı golü çocuklarımız arayacaklar. Aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Apis said: fenn said: Seele said: simdi 2-2 olursa turu kim gecer. Tabi ki gs şalke geçmesi için yemeden 2 gol atması lazım Yahu hadi beraberlikte avantajda, 3-2 olursa neden alamıyor adamlar? Şu deplasman golü nasıl işliyor? Tamam işte 2 tane yeemeden atarlarsa 3-2 olur ve şalke alır. Ben farklı birşey demedim ki dikkatli oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BabacumMostors said: evde tek başıma izliyorum hiç aynı heyecanı vermiyor :( http://images2.wikia.nocookie.net/beyblade/images/2/21/Forever_alone_icon_by_projectendo-d2zlt6v.jpg Ben geliyim lan sana alkolüm yok sigaram yok masrafsiz adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 e 3-2 olması için yemeden iki tane atması lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 3-2 olursa alırlar işte. her türlü beraberlik GS atlıyor. Shalke'nin 1 veya daha fazla farklı galibiyeti Shalke atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ilk yari baya tempolu guzel mac oldu ya. 2.yarida boyle devam etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Apis said: fenn said: Seele said: simdi 2-2 olursa turu kim gecer. Tabi ki gs şalke geçmesi için yemeden 2 gol atması lazım Yahu hadi beraberlikte avantajda, 3-2 olursa neden alamıyor adamlar? Şu deplasman golü nasıl işliyor? 3-2 olsa alıyor zaten, yemeden 2 gol atmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar