Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://www.feministfrequency.com/wp-content/uploads/2012/05/Tropes-vs-videogames.jpg sektorde geçen senenin tartışmasız en başarılı cashgrab operasyonu olan bu yapımın ilk bolumu düşmüş http://www.youtube.com/watch?v=X6p5AZp7r_Q şunun gibi 12 video için 158.000$ http://www.kickstarter.com/projects/566429325/tropes-vs-women-in-video-games sektorle ve ozellikle kickstarterla ilgili yanlış olan herşeyi açıklıyor şu proje zaten http://ilovefunnypics.com/wp-content/uploads/2012/09/release-the-kraken.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 konsepte uysun diye cirkinlesmis kiz. cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cok yetersiz ya...kizcagizin argumanlari verdigi ornekler falan. Oyunlarin cogu zaten masal ve gecmis/tarih den esinlenme, yada gelecek/kurgu dan esinlenme. "Damsel in distress?? SEX OBJECT OMG SEXIST!" Eh...Masallarin agizdan agiza anlatildigi donemde kolay gelsin kizim disi bir "heroine" yaratma konusunda. Tabi tabi o kralice gidip yeto kral/prensi ejderin yuvasindan kurtaracakti..he canim "sex object in middle ages and past" tabi tabi..oyunlarda neden ortacag formati diger yunan veya misir hikayelerine gore daha cok (COK) fazla ilham kaynagi olmus onu arastirsa canimi yesin. cashgrab. Oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ahah videonun konduğu gün sırf hit almasın diye biri oturup içeriği yazıya döktü ya. ben acayip eğlendim anita sayesinde. ne güzel düdükledi enayileri. white knaytlığın da bir haddi olmalı arkadaş. internette milyon tane feminist var en köftisini seçmişler. cartman'dan minority song'u hediye ediyorum buradan herkese hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 lan karıya hit gitmesin diye reuploadı var gidip anitanınkini linklemiş herif ya rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 patiden giden 100-200 hit eminim mılyor doleearr prım yapcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Kadın haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 şu femizmde tek anlamadığım nokta "biz gadınları güçsüz gösteriyonuz, erkekler tarafından korunmamız gerekiyo gibi gösteriyonuz biz öyle deyiliz biz güçlüyüz" demeleri. şöyle 1 aylığına elini eteğini çekeceksin kızlardan, populasyonları yarıya inmezse ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 watch later'a ekledim, bakıcam. http://i.imgur.com/GrDnv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Oyunlarda, kadın karakterleri sadece japonlar kullanabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 niye bu igrenc seyi linkliyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sktriboktan video yapicagina eger serefsiz degil de harbi feministsen gidersin afganistan'a ordaki kadinlari eziyetten kurtarirsin aldigin parayla umarim cehennem vardir ve en dip noktasinda milyarlarca yil kicina trident batirirlar pis kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 4chande gördüm işte o gün ondan diyorum. kaedenin yazdığı gibi reupload eden mi transcript yapan mı dersin yani biri çıksa şuna karşı bir kickstart başlatsa rekor kıracak. sırf dalgasına veririm 10 dolar, olsun da gülelim diye :) rahat bir 2 sene gider bu tropes vs women. publicity niyetine bunu kullanacaklar piyon gibi. dice'a çağırmalar falan. malum grll gamerların da bi pazarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 grll gsmer pazarı toplam 15 kişi felan 4 tanesinide bizim grizz mine kazdırıyo felan grizle takılmak cin oynuyolar bu arada o link orjinalse kaldırın para kazanamasınnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 o gömleği görünce izlememem gerektiğini anlamıştım ama izledim niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 seyretmedim de asıl tehlike bu değil, carolyn petit gibi ajandasını oyunlara taşımaya çalışan translar. en son "persona4'te neden kafası karışık gençler homo olmadı, homofobik japonlar" diye iki sayfa makale yazdı da millet bombardıman etti. bu son derece zararsız onun yanında heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Feministler gerçekten gerizekalı ya. forum kurallarına uyalım ve maksadı aşan ifadelerden kaçınalım. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Sam said: seyretmedim de asıl tehlike bu değil, carolyn petit gibi ajandasını oyunlara taşımaya çalışan translar. en son "persona4'te neden kafası karışık gençler homo olmadı, homofobik japonlar" diye iki sayfa makale yazdı da millet bombardıman etti. bu son derece zararsız onun yanında heh. pek farki yok, bu kadinin da amaci aman oyun dunyasinda daha duzgun yazarlar olsun daha duzgun karakterler yaratilsin diil zaten. kendi kafasindaki kadin karakter imajini millete kakalayip kalan herseyi cimbizla cekip aman soyle kotu diye vidi vidi etmek... ama sonucta tvtropes.com'da random sayfa acip videoda okumak icin 150k topladi hiyarlar saol olsun... helal valla ehue yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 oyunlara trans lead koymaya başlarlarsa hatırlatırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 default olarak kadin karakterle oynayan adamsin, trans oynasan ne olacak duzgun yazilmis leadse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://debaucherysoup.files.wordpress.com/2013/01/nogusta.jpg kadınlıkta sorun yok, doğuştan herkes olabilir de sonradan olmak başka bişi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 HellHound said: default olarak kadin karakterle oynayan adamsin, trans oynasan ne olacak duzgun yazilmis leadse zaaaaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 evet sizi bilmiyoruz, bari siz gelmeyin bu söylevlerle. (:P) izledim de paso miyamoto'yu anlatıyor, adam zaten konservatifin önde gideni her bakımdan. kadın-erkeği geçtim gameplay bile değiştirmeyen bir adam. biraz daha çeşitlendirebilseymiş ama yapamazdı zaten, çünkü did trope'u gözden düştü zaten son 20 yılda heh. ha ikinci bölümde mi kalanı gösterecek, gösterse de zaten bu oyunların içinde çözülecek bişi değil. önce gerçek yaşamdaki alanlarda mücadele etmeleri lazım. kadınların askere alınması gibi, ama işlerine gelmiyor pek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 İlk videoyu seyrettim, öyle saldırgan bir üslubu yok. Sırf video oyunları tarihini görmek açısından bile izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bi tepki videosunda (izlediğim tek tepki videosu oyduiyi denk gelmişim) konusucaklarını zaten o konusucak videolarında, ben anlatmıyacğaı değinmiiiyecğeini düşündüğüm konuları konusmak istiyorum diye baslayıp eleman, mario tanımadığı daha öcne hiç görmediği bir prensesi kurtarmak için kendi dunyasını bırakıp mushrom kingdom'a geliyo, ve 3 canla baslayıp oyun toplamında ortalama 4 can daha kazanıyor. o zaman 1 kadın prensesin hayatı kac erkek maceracıya bedeldir? veya damseli kurtarmak için, ana karakter olan erkeğin sayısız insanı öldürmek zorunda kalması, sonundada bu yuzden damselin buna minnet duyması? bu durumda erkeğin yasadığı trauma? vs vs gibi erkekler vs gender role ile ilgili konular saydıydı, pek şirindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar