jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hiyarim demekle bitmiyor mesela adam Insaat muhendisiyim, statik proje cizerim, bina ve sanayi enerji yoneticisiyim, gayrimenkul degerleme uzmaniyim, enerji kimlik belgesi uzmaniyim, c sinifi is guvenligi uzmaniyim demis devamini getirirsek guzel olur bu baslik yoksa ise yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 inşaat mühendisiyim cts pazar çalışırım genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 forumu inşaatçılar ve mimarlar basmış gibi bi durum var ya da başlığı ciddiye alanlar sadece onlar. her ciddi post o yönde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 İsviçre çakısıyım hemen hemen her işi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 futbolcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 jeoloji mühendisiyim, batı anadolu'da altın buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 seks kölesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Greyto Tiiçır Onizuka olma yolundayım. Diplomayı hallettim, kpss abanıyorum. Leş gibi sınav. Siz siz olun, alternatifiniz varsa uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 şerefli bir demirciyim. eşim de gece elfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Tanıdım seni genç demirci, senin babanı da orklar öldürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ginaly said: şerefli bir demirciyim. eşim de gece elfi. ve benim baltam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 i am blind night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sayısal grafik uzmanıyım ekrandaki pixelleri sayıyoruz bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ne igrenc is sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 inşaaatçıları bastırmak için yazalım madem :) Mühendisim. Porsche Panamera, Cayenne ve kısa süre sonra 960 ın 2015-16-17 de cıkacak modellerınde arac ıcı haberleşme ile uğraşan bir takımdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kus gozlemcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 incdarkness said: kus gozlemcisi Arnavut şevket abi? Senin hikayelerinle büyüdük abi,saygımız sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 GEd said: inşaaatçıları bastırmak için yazalım madem :) Mühendisim. Porsche Panamera, Cayenne ve kısa süre sonra 960 ın 2015-16-17 de cıkacak modellerınde arac ıcı haberleşme ile uğraşan bir takımdayım. ama porşun var mı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bilgisayar mühendisiyim, Kocaeli Üniversitesi 2010 mezunuyum, aralık 2012 itibariyle Maltepe Üniversitesi'nde MBA yapıyorum, 2 sene boyunca farklı tür platformlarda ve farklı programlama dilleriyle çalıştıktan sonra front end developer olarak çalışmaya başladım, 6 aydır front end developer olarak çalışıyorum. Bayanlara selam ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Nargileciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tüpçüyüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Cipetpet said: incdarkness said: kus gozlemcisi Arnavut şevket abi? Senin hikayelerinle büyüdük abi,saygımız sonsuz eyv yegenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Maden Müh. son sınıf öğrencisiyim. @Benjani: Kozadamısın yoksa Tüpragdamısın? Aldır beni yanına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sayısal loto oyuncusuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 İnşaatçı ameleler barzo abazan makinalar doluşmuş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar