Aceace Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Çooook uzatmalı olarak Ege Gazetecilik okuyorum. (Deü Mak. Mühü 5. senemde Tayyip baba sağolsun bırakabildim.) Sunshine Band'te Stage Setup ile meşgulüm. Yazın burnumuzdan gelene kadar çalışıp (haftada 6-7 gün, sabah 8 gece 4) bütün bir kışı göbek yaymakla geçiriyorum. Kendi dalımla ilgili olaraksa bir kaç yere ciddi ciddi başvurdum. Sol ağırlıklı bir gazeteden gel hemen başla didiler. Fakirler diye başlamamaya karar verdim. Daha bir anaakım medyaya doğru kaymaya çalışacağım kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Çift mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Zevk adamıyım. Hobi olarak döviz bürosu işletiyorum. Ne iş yapıyorsunuz diye sorulduğunda "serbest meslek" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 400 milyonluk işin varisi konumundayım diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iyigunler, patronlarin arkadasi mevkiindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mithat said: 400 milyonluk işin varisi konumundayım diyen var mı? 40 milyar dolar dendi o mevkideyiz henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben o sürekli muhabbeti geçen ara sokak esnafıyım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 400 milyonluk serveti olan aile arıyorum. Damat adayıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben ispermeçet Kamil. İlk olarak Kasımpaşasporluyum. Serbes meslek. En büyük zevkim kahvede pişpirik atmak, spor gastesi okumak. Bi de akşamları testere Nazımla demleniriz bazen. Saygılar. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bankam var. bu forumda da 3 4 çalışanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iü iktisat 3.sinif Gezip tozmakla yazip cekmekle mesgulum. Su an Fas'tayim donunce staj kovalicam. Ana akim medyadan tesisli bi kanalin ekonomi bolumu icin gorusme ayarladim bakalim sans dileyin. Olmadi abilik yapip elimden tutun, gunduzlerim bos 5 ay calisip sonra erasmusla fransa'ya gitme planlari var. İng&fr mevcut. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 KHaRoN said: iyigunler, patronlarin arkadasi mevkiindeyim. Seninle kim niye arkadaş olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sen de haklisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Öğrenciyim. Okula gitmiyorum. Bi pok yapmıyorum. Gezmiyorum. Param yok. Sevgilim yok. Gelecek planlarımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mermerciyim. Bütün patilerin mezartaşını yaptırırım demişliğim olabilir. trathias said: mimar / peyzaj mimarı / proje sorumlusu Türkmenistan'a 1.1 millon m2 büyüklüğünde olimpiyat kompleksi yapıyoruz. mermer lazım mı karşim? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 zevk işçisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan. Trollemeyin lan diyecektim, sunu gorunce vazgectim. Gezdiklerine say pezevenk. Biz calisirken surtuyodun orda burda! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ahahah hakketen lan şurda şikayet edecek son adam sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan. muahahhaha bu ne lan! sdfsfsdfsdfsdf adamın hayatı güzel olunca takıldığı şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 lan olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bitek ben değilim işte ouz görüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hiyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: lan olm. abi harbi ben demiştim sana. lol komik bu ama ya. 1st world problems bile değil yaw. muhasudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar