Aceace Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Çooook uzatmalı olarak Ege Gazetecilik okuyorum. (Deü Mak. Mühü 5. senemde Tayyip baba sağolsun bırakabildim.) Sunshine Band'te Stage Setup ile meşgulüm. Yazın burnumuzdan gelene kadar çalışıp (haftada 6-7 gün, sabah 8 gece 4) bütün bir kışı göbek yaymakla geçiriyorum. Kendi dalımla ilgili olaraksa bir kaç yere ciddi ciddi başvurdum. Sol ağırlıklı bir gazeteden gel hemen başla didiler. Fakirler diye başlamamaya karar verdim. Daha bir anaakım medyaya doğru kaymaya çalışacağım kısmetse.
SOREN Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Zevk adamıyım. Hobi olarak döviz bürosu işletiyorum. Ne iş yapıyorsunuz diye sorulduğunda "serbest meslek" diyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 400 milyonluk işin varisi konumundayım diyen var mı?
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iyigunler, patronlarin arkadasi mevkiindeyim.
oldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sap danısmanı ahahhahsa her yazdıgımda komik geliyor
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mithat said: 400 milyonluk işin varisi konumundayım diyen var mı? 40 milyar dolar dendi o mevkideyiz henüz
Mithat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben o sürekli muhabbeti geçen ara sokak esnafıyım o zaman
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 400 milyonluk serveti olan aile arıyorum. Damat adayıyım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ben ispermeçet Kamil. İlk olarak Kasımpaşasporluyum. Serbes meslek. En büyük zevkim kahvede pişpirik atmak, spor gastesi okumak. Bi de akşamları testere Nazımla demleniriz bazen. Saygılar. valla.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bankam var. bu forumda da 3 4 çalışanım var.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan.
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iü iktisat 3.sinif Gezip tozmakla yazip cekmekle mesgulum. Su an Fas'tayim donunce staj kovalicam. Ana akim medyadan tesisli bi kanalin ekonomi bolumu icin gorusme ayarladim bakalim sans dileyin. Olmadi abilik yapip elimden tutun, gunduzlerim bos 5 ay calisip sonra erasmusla fransa'ya gitme planlari var. İng&fr mevcut. Saygilar.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 KHaRoN said: iyigunler, patronlarin arkadasi mevkiindeyim. Seninle kim niye arkadaş olsun?
Murray Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Öğrenciyim. Okula gitmiyorum. Bi pok yapmıyorum. Gezmiyorum. Param yok. Sevgilim yok. Gelecek planlarımda yok.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mermerciyim. Bütün patilerin mezartaşını yaptırırım demişliğim olabilir. trathias said: mimar / peyzaj mimarı / proje sorumlusu Türkmenistan'a 1.1 millon m2 büyüklüğünde olimpiyat kompleksi yapıyoruz. mermer lazım mı karşim? :)o
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan. Trollemeyin lan diyecektim, sunu gorunce vazgectim. Gezdiklerine say pezevenk. Biz calisirken surtuyodun orda burda! sdf
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ahahah hakketen lan şurda şikayet edecek son adam sensin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: kısaca baydım. 3 haftasonu oldu çalışıyorum lan. muahahhaha bu ne lan! sdfsfsdfsdfsdf adamın hayatı güzel olunca takıldığı şeye bak
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bitek ben değilim işte ouz görüyorsun...
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mr_Hand said: lan olm. abi harbi ben demiştim sana. lol komik bu ama ya. 1st world problems bile değil yaw. muhasudasd
Öne çıkan mesajlar