Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aramızda İK cı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Varsa bana da iş bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Yazan var mi bakamadim ama linkedin urlsi falan atmak daha kolay geldi :) tr.linkedin.com/in/ozhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Masakari said: Varsa bana da iş bulsun. cv ile ilgili soracaklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bodhisattva olarak çalışıyorum. Bunun dışında nü modellik, fotoğraf alanında sanat yönetmenliği ve çeşitli spiritüel hizmetler de sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Freelance olarak Yapım Amirliği yapıyorum. Reklam , Sinema ve dizi çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Pro player olmayı düşünüyorum ama yaşım geçti sanırım. Bir daha ki yaşama artık kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 orta halli bir ailede jack of all trades, master of none olarak görev yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cs mezunu , aciktan isletmeci , part time calisan yazilimci , geceleri seri katil sdfsfsf , hafta sonu guitar hero gitaristi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Jartiyerli Bayan Tanı Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Az kuru az pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mithr said: Yazan var mi bakamadim ama linkedin urlsi falan atmak daha kolay geldi :) tr.linkedin.com/in/ozhan ne zaman fitte çalışmaya başladın bakim sen? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yanız adam direk linkedin hesabı olanları ayıklıyor şu hareketle AHAHAH ben de tıkladım baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.linkedin.com/pub/mithat-can-%C3%B6zdemir/4b/644/681 Boyle mi oluyo nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ölüleri defnetmeden önce ölüleri yıkıyor pamuk tıkıyorum, güzelde parası var birde ölüler pek zahmetli değil biraz ağır oluyorlar o kadar.Ayriyetten geceleride balanarlık yapıyorum kadıköy civarlarında hehe. Zamanında torbada koyuyodum gene geceleri hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 medeniyet muhendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 part time pazarlamacı full time guzel bayan sevici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Su anda kendi kendime "belliydi bunlarin boyle tipler oldugu, bok vardi imzaladin o kontrati" diyen gerizekaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bordroda beden işçisi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Staj defterini yazıp verdiğim an Yazılım Mühendisliği mezunu olacağım, Business Intelligence ile alakalı bir yerde çalışmaya başlayacağım gibi duruyor. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 herkesler Yazılım Mühendisi anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 fink suşiciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bende fink lor peyniriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Aket-Atum said: Staj defterini yazıp verdiğim an Yazılım Mühendisliği mezunu olacağım, Business Intelligence ile alakalı bir yerde çalışmaya başlayacağım gibi duruyor. Hayırlısı. ehehe. üniversitede öğrenilen terimlerin iş hayatında uygulandığını sanmak... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dur dur heveslerini kaçırma garibanların stajları bitsin bi işe girsinler, 6 ay geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar