Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8 Mart 20:00 Galatasaray - Gençlerbirliği

escape

Öne çıkan mesajlar

ben normalde öyle bi insan değilim rakip takımlar yenilince testis geçmem... geçince de tam geçerim. ama şu maçta yapılanlardan sonra yarın burda öyle bir makara tufanı oluşturucam ki copry zun ekmek falan gelicek, düşünün bu 3'ü gelicek, postlar atmaya başlıcaklar o fırtına içine...

şu maçta galatasaray'ın hakkını yiyen futbolseverleri(!)yarın görücem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Eve yeni geldim, şikayet ve özel mesajlarla henüz ilgilenemedim, yarına artık.

Maçın özetini izledim, komple maça bakmadan genel futbolu değerlendirmek hatalı olur. Ama dünyaları kaçırmışız saçma şekilde onu gördüm.

Bunun dışında özetlerden çıktığı kadarıyla

- Takımda genel bir uyum sorunu var, organize atak geliştirirken oyuncular tam anlaşamıyorlar.

- Hamit git bi artık büyü mü bozduracan, abdest mi alacan, kurşun mu döktürecen napacaksan yap, yeter bu direkler yahu.

- Gençlerin golü buz gibi gol, Eboue yalandan düşmüş.

- Bizim penaltı hatalı, dışarı atılması hakkı olmuş.

- Saha zemini kepazelik. Bu zemin daha yeni düzeltilmedi mi yahu devre arasında? Nedir bu?

- Kaleye bu kadar yaklaşıp bu kadar fırsat harcarsan, karşı karşıya, boş kaleye bu kadar pozisyonu boş geçersen ondan sonra konuşmaya hakkın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

saha zemini düzeltildi hatta yapan şirkette dünyaca ünlü aslında. san sironun çimlerini yapan bi şirket ama adamlar çimlerin 6 tane aydınlatma paneliyle aydınlatılması gerektiğini söylemişler. bazı kulüpler garantiye alıp 9 adet koyuyorlarmış vs. ama bizim yönetim pintilik yapıp 3 tane yerleştirince. çimler sahanın bazı yerlerinde olgunlaşıp, bazı yerlerinde olgunlaşmamış. böyle tarla gibi bir sahaya döndü. stad zaten ışıkta almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sha zemini duzeltilmedi. Yine eski tarlanin aynisindan serildi tekrardan sadece. Devre arasinda yapilan sey drenaj kanallarinin yenilenmesi calismasiydi. Sebebi de Cluj macinda sahanin gole donmesi.

Ayrica arada stadin ustu kapanmadi diye zeminin boyle oldugunu soyleyenleri gordum. Zeminin durumunun yagan yagmurla ilgisi yok. Tamamen cimin kalitesi ve bakimi ile ilgili. Sali gunu Schalke macinda hali gibi zeminde oynanacak mac. Ona bi dikkatli bakin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi onun da cozumu var. schalke'nin stadı yıllardır kapalı. yapan yapıyor yani. turkiye'de bir tek bursaspor'un sahasının zemini mukemmel. avrupa ayarında.

adamların yaptıgını yapmak cok zor degil. stadyumların sartları ve hava kosulları hemen hemen aynı. gerekirse bir transfer parası bu is icin ayrılmalı. once futbolcu saglıgı, sonra oynanan oyuna saygı icin. uefa'nın yerinde olsam onumuzdeki sene bu zeminle bu stadda avrupa macı oynatmam diye uyarı cekerim kulube.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çim serilmişti zaten. ilk yenileme fotolarına bakarsanız mis gibi çim. öldü gitti :D

şalkenin çözümü baya sıkıntılı tribünün altından kayıp dışarı çıkıyor saha emenike. bizim öle bişey yapabilmemiz zor bence. stadı baştan ona göre yapmak gerekir sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...