Promenader Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sandalye almaya üşendiğim için bilgisayarı yatağın yanına çektim ama boyun bel ağrısından kurtulamıyorum. hazır odada büyük tüplü tv varken bağlayayım, hem ekran büyüsün hemde boynum raad etsin istiyorum ama kablodur şudur budur ne almak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 vga kablosunu direk bağlıcan laptopa, yok mu projeksyon için bi çıkış fln? Ha tv miş. 3 lü girişler oluyor onlarda, sarı mavi kırmızı renkte. Onu vga ya çeviren kablolar vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 öyle tüplü tvye bağlanınca bir şeye benzese görünrü herkes bağlardı niye monitörlere o kadar para veriyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Harbiden niye monitöre o kadar para veriyor insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 lcd tv falan desen yine tamam da tüplüye bağlayacaksan gözlerini peşin peşin masanın üstüne bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 640*480 SDready çözünürlükte mükemmel bir deneyim yaşarsın. Hiç unutmuyorum sene 1999, 3dfx voodoo bilmem kaç s-video çıkıştan scart'a bağlamıştım. 51 ekran tv'de cine5 çözüyordum. Ne günlerdi arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bizde 70 ekran filipis flat vardı zamanın über teknolojisi yeni çıkmış pc yi bağlama hayallerim yamuk ekran ile sonuçlanınca ne küfretmiştim yani o ekranın tvde yamuk çıkmasının açıklaması nedir hep içimde ukte kaldı aslına bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Tv kartı alınırdı, şifre kırıcı program bulunurdu fln. Harbi ne garip işlerdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konu basligini gordugum an muhabbetin eninde sonunda avermedia, s3 ve cine5 e gelecegini tahmin etmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Avermedia değil Kharon. Fly 98 :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hahaha bi de lifeview vardi degil mi asdf hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 fly98 abi. şifresiz emanuelle ler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 4gb'lık hdd olan pcyi gece cine5'de kayita birakmistik da sabah kalktigimizda bilgisayarimda ki o kullanılan/boş alanı gösteren hdd çemberinde 2 film dönüyordu. boys anılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ELSA. Açık ara en iyi ekran kartı üreticisi. Taksam hala çalışır galiba kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Vayyy heriflere bak, biz haftada anca 1-2 gece erotik yayın izlerdik. Millet hergün izler-imiş. Aaaa eskiden erotik yayınlar vardı televizyonda ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi o Lifeview tv kartı ile çok acı çektim valla. Hiç şifre felan da çözememiştim pehh pehh. Bu arada tüplüye bağlaman için olan çıkışlar artık ekran kartlarında yok sanırım. S-Video filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 vaperon said: 640*480 SDready çözünürlükte mükemmel bir deneyim yaşarsın. Hiç unutmuyorum sene 1999, 3dfx voodoo bilmem kaç s-video çıkıştan scart'a bağlamıştım. 51 ekran tv'de cine5 çözüyordum. Ne günlerdi arkadaş :D The first rule of decoding is u never speak abo..oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Avermedia'ya 80 dolar mı ne para vermiştim ahah içimde uktedir hala. Bu arada tüplüye bağlama, yazıktır gözlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 1280x1024 ve gözlük kullanıyorum zaten pek farketmeyebilir :p zaten guççük ekranda dizi film izlemek işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Cine 5 olayında görüntüyü çözmek sıkıntı değildi de, ses problemdi. BT848 çipset li TV kartı olacak, FreeTV yüklecen vs. sıkıntı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar