Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paladin dedi... asdyusadyfusdgfugduasgfuıgadufg. Drush yapayım da gör sen gününü. Bide custom maplere bakan oldu mu? Bayaaa custom map lobisi görmeye başladım. Ama elo kasacam diye hiç birine bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 aldım oyun iniyor. ekleyin imamizer diye. 19:30 da akıyoruz. o saate kadar eve online+ telefon görüşmeleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Hobüt'e gitçem gelince eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Maçım var 9.30 10 arası gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Alayınızı ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 oyun olursa yazın bana, gelirim bir el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 3 vs 3 atıyoruz beyler hadi. 3 tane gavur alalım karşımıza tokatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 5 kişi oynadık. bayada eğlenceliydi. yarın akşam yine atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 valla ben hiç o kadar eğlenmedim. ağzımı burnumu kırdılar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 liberal iyi tokatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Imami niye ezdiniz abi, adam bari castle a geceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 adam tarlama trebuşatla taş atıyor ya. tarla abi bu. soğan pattes var üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Lannn.... :((( Of emenike yetişemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 imamizer said: adam tarlama trebuşatla taş atıyor ya. tarla abi bu. soğan pattes var üstünde. o tarlayla comeback yapabilirdin. riske girmek istemedim nolur nolmaz :P iç içe oynayalım, eliniz ayağınız alışsın da yabancı da tokatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 adam oyundan sonra 2 saat ace of turnuvası izledi mnk.heralde tokatlar :) calısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ace le vs attık o da tokatladı beni. ama çalıştım. size taktikler hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ekleyin abi beni de steam id : oyunbaz48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben de aldım da hiç bilmiyorum oyunu. zamanında 3-5 saat anca oynamışımdır. başka bilmeyen varsa arada uğrarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yav eycuf zor bi oyun değil zaten. Temelde yapılması gereken 3-5 şey var o kadar. Hele Dark age boyunca yapılması gerekenler fix. 10 loom 11-12-13-14(14 konusunda çok emin değilim) wood 14 boar lure boar bitmeden 2. boar. Boarlar bitince feudale çıkılıyo zaten. 3-4 defa oynayınca alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya yemek, taş vs gibi şeyler her oyunda fix zaten de hangi unit hangisine göre avantajlı fln gibi şeyler önemli ve öğrenmesi zaman alan şeyler. tecrübe lazım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 O zamanla oturur merak etme. 6. oyununda temel şeyleri çözersin. Gavurların büyüüüüüüük bir çoğunluğu da zaten çok aman aman oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bide çözünürlük işini ayarlayabilsrm. Çözünürlük kötü. Nasıl yapıyoruz o işi bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Çözünürlük kötü mü? Nası yani? Optionstan kontrol ettin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Optionsta çözünürlük ayarlayacak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Arma said: Bide çözünürlük işini ayarlayabilsrm. Çözünürlük kötü. Nasıl yapıyoruz o işi bilen var mı Ekranın çözünürlüğünü alıyor olması lazım. Ekran çözünürlüğün kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar