Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Eski age of da, hardestte , rush manyagu yapiyordu AI. Bunda nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Hardest'a gecmek istemedim, hile yapmasin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 razzRaziel said: 4vs4'te population 500 ise 1 saat sonra oyun turn based'e dönüşüyor. onun dışında leaver'lar olabiliyor herhangi bir yaptırım yok. ve bir boka yaramayan ranking sistemi var. kimin kaçıncı olduğunu bile göremiyosun, "bunları biliyor muydunuz" tadında bi bilgi, sadece kendi sıramızı görüyoruz. matchmaking de yok haliyle, oyuna girebilmek için kurulmuş oyunları gezmek gerekiyor lobby'de bir süre. Abi şu an flash sale'de ve direk oynayasım alasım vardı, şu postu okudum vazgeçtim resmen sdffs. Patch match birşeyler geldi mi şimdi adam gibi oynanıyor mu, yoksa hala aynı tas aynı hamam mı, comments plx. Matchmakingin olmaması önceden açılmış oyunları gezmek falan nasıl birşey sene 2014de lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 multi player düezldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 20 senelik oyundan ne bekliyosunuz ki anamadım alıcan imperiala kadar saldırmak yok diyip fil ordusu yapıpo arkadaslarla takılcan ötesi olmaz kı AoK in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Orjinal versiyonunu voobly de oynayin iste hergun 20-30 turk var zaten. EFSANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 beyler oynayan var mı ya ? bugün yetonun biri yüzünden kaybettik yine. dota kadar sinirlendirmiyo da şöyle takımcana girsek iyi keyif alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya matchmaking geldi mi buna, kendi seviyemizle eşleştiriyosa alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bu oyunda Vikingler'in ne özelliği var allah aşkına? Ne süvarileri var ne anti süvarileri. Forgotten'da berserkerlara anti süvari bonusu geliyo da vanillada ne yapalım Vikinglerle? Özellikle kara haritasıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 güçlü piyadeler, (Infantry have +10% HP in Feudal Age, 15% Castle Age, 20% Imperial Age) Berserkers in regenation olması, Wheelbarrow and Hand Cart bedava olması, ki hız ve kaynak açısından önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Infantry'nin 20% daha fazla hpsi olsa ne olacak, hiçbirşeye karşı koyan bi infantrysi yok ki. 60ken 72 olsa ne olcak hpsi çükündürük infantrynin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ram yap içine doldur gönder, süvariye pike yap, pike karşı pike yap, arkadan siege at neye karşı ne yapmak istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Nigger_of_the_sand said: Bu oyunda Vikingler'in ne özelliği var allah aşkına? Ne süvarileri var ne anti süvarileri. Forgotten'da berserkerlara anti süvari bonusu geliyo da vanillada ne yapalım Vikinglerle? Özellikle kara haritasıysa. Vikinglerden daha güzel vur kaç istila yapan ırk yok lan l2p Git vur yarala kaç hpleri dolsun, yine git yine vur canından bezdirirsin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 viking'in asıl gücü denizli mapte ortaya çıkar. Bütün gemileri ucuz çıkıyor. Dolayısıyla deniz ihtiva eden mapte olmazsa olmaz. Arabia gibi kara map'lerindede takım içinde oldukça tercih edilen bir civ. Nedeni ise handcart ve diğer işçi upgrade'inin free olarak gelmesi. Castle age yaptığınız anda bu iki upgrade econominizi hızlı bir şekilde boost eder. Castle age için knightlarıda oldukça güçlü. Arbalet'te var. Imperial age için ve dm'lerde filan güçsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 castle rush için uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yok mu bunu oynayan online? abidik gubidik elemanlar geliyor 3vs3'de yeniliyorum salak salak. ses atın team lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ben Steam'den geçen ay satın aldım. Sonrasında özlemin verdiği gazla epeyi oynadım. Pati ahalisi toplanırsa katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yarın aksam saat 8'e kadar 5 dolares steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 aldım direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ya ikide bir uplıyonuz şu topici, zorla aldıracağınız emenike. Ofistikilerin maskarası olacam steam profilimde last playedda age of empires çıkınca, geçen kardeş payında referansı çıkınca zaten HAA BENİM OĞLAN OYNUYOR ONU dediler, bana hiç acımazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ofistekiler ne oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Tori said: Ya ikide bir uplıyonuz şu topici, zorla aldıracağınız emenike. Ofistikilerin maskarası olacam steam profilimde last playedda age of empires çıkınca, geçen kardeş payında referansı çıkınca zaten HAA BENİM OĞLAN OYNUYOR ONU dediler, bana hiç acımazlar. işi bırak. kalitesizlik akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 marabalar düzgün oyundan ne anlar de sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 meanwhile in aoe... http://www.youtube.com/watch?v=GBU_D4FVYmY http://www.ageofempires.com/castlesiege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi age of ismini kullanmasinlar boyle oyunalra pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar