Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 1366*768 laptop :( ama o çözünürlüğe göre daha geniş görüş açısına sahpi olmam lazım. benim daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bu gecede oynayacak mısınız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben bir dışarı çıkıcam ama 23.00 gibi gelirim gecede kalırım sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bilmiyorum çözünürlük olayını ya. bu akşam buradayım ben 5 kişi olursak başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bugün ben iptalim gibi. yinede onlinesam steamden dürtün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yok mu age of?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 biri bana hediye etsin de oynayalım. eski eycofcuyuz. hamachilerde az sabahlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bende burdayım efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 totemic said: ekleyin abi beni de steam id : oyunbaz48 yanlış yazmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 4 olduk yok mu artıran??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sizin ratingler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben daha yeni başladım oynamaya ama ayar aldım. 1500-1750 arası değişiyor şu an bildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 4 patiyiz. liberalin oyun bitince go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 tamam beni de ekleyin o zaman 1 oyun atarım,çok gece kalmazsanız. id: Dark_Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 EZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 RAKİP YİNE ZAYIF YİNE ZAYIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ezdik didi.. imamizer tek işçiyle kaçmak zuretiylen hesap yasladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 EZDİK RESMEN YA!!!!! :D işçiyi kaçırdım ama kazandık. bazı arkadaşlar 1 liralık masa açtırmış çıktılar gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Aceace said: totemic said: ekleyin abi beni de steam id : oyunbaz48 yanlış yazmış olmayasın? yok ya steam id tam olarak bu. edit : kendimi bulamadım bende diğer acctan eklerken. o zaman steam id: edwardweo olarak deneyin üsttekini ekleyin alttaki de benim ama çok girmiyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 şunu kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=137134552 bu arada antreman yaptım. akşam askerlerinizi kazığa geçirip işçilerinizden harem kuracağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 pussywood vardı zaten bende. imamizer said: EZDİK RESMEN YA!!!!! :D işçiyi kaçırdım ama kazandık. bazı arkadaşlar 1 liralık masa açtırmış çıktılar gittiler. ASUDHudshadsfhuahdfhoauısdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hadi beyler oyun başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 eski hotkeyleri arayan varsa benim gibi şöyle bi yöntem var. http://aokhotkeys.appspot.com/editor burdan generate .hki file diyerek dosyayı indirin. inen player1.hki dosyasını SteamLibrarySteamAppscommonAge2HDsavegame içindekiyle değiştirin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Beni almıyonuz zaten oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 oynayan eden yok zaten. ben de gavurla bi el attım yine yenildim malın tekiyle gelince ally diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar