kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bingildak said: kermit said: ya ben bişiyi anlamıyorum max 530 ilevel yaptım ama yok yani yükselmiyo. millet 550 560 arıyor SoO için falan. legendeary questi yapıyorum sona yaklaştım sayılır back için. onun dışında 550 itemları nerden dropluyor lan bunlar. kimse grubada almıyorki 530uz diye mınaki her hafta timeless celestial'dan 550 düşme şansı var ondan sonra "o" other raids, flex'e kendini listeleyip flexlerle soo girebiliyorsun, oradan da 544 mu ne düşüyor (eski lfg sistemi gibi battleground'da role ile o raide adın listeleniyor, manuel invite ediyolar veya whisper atıyolar işte, loot sistemi lfr ile aynı) soo için 550-560 arayanlar ayrıca halt etmiş, abartmışlar 55 düştü banada celestialden ama pvp item'ı ya ona sinirim bozuldu akjhdgads. başkada bi bok düşmedi sonra 1 aydır. cidden 550 falan arıyolar. oha socialda listeleme varmış harbiden flexe allahım bi yaşıma daha girdim eyvallah ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 0ne said: gir bi guilde, soo flex/normal yap işte adamlarla, pug zaten 530 la bulamazsın, raid finderla gelicek itemlerde ilvl'i yükseltmez, pve için guild şart. millet o kadar garipki guilde bile healersan gel, tanksan gel, item levelına bakalım, achilerine bakalım diye geziyo. o yüzden siklemiyorum onlarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Abi socialda listeleme olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kermit said: 0ne said: gir bi guilde, soo flex/normal yap işte adamlarla, pug zaten 530 la bulamazsın, raid finderla gelicek itemlerde ilvl'i yükseltmez, pve için guild şart. millet o kadar garipki guilde bile healersan gel, tanksan gel, item levelına bakalım, achilerine bakalım diye geziyo. o yüzden siklemiyorum onlarıda. semi-casual bi guild bulman lazım zaten, gündüzleri çalışıp akşamları vakit geçirmek için toplanan 10-25 kişilik raidlerde pek iddaası olmayan ama contenti temizlemeye calısan adamları denk getirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Absolut said: Abi socialda listeleme olayı nedir? "o" - raid - "other raid" - "flex" - list my name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bir yaşıma daha girdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oha.. helal bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi gerçekten sağol lan ahahahah prof kasarken invite geldi. girdim gruba. giricez birazdan çsanırım süper bişiymiş bu akhsdfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 birbirimizi ekleşsek ya, kendi raidlerimizi kuralım böyle flex, eksik olanları listelerden doldururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 olabilir bu cidden. akşamları isterseniz teamspeak yada skype falan 5 6 kişi girsek tamamdır. hadi ekleşelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 horde musunuz ally mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ulan ilk flexe girdim 2 bosstan 540 düştü tertemiz. bide celesten 553 düştü ne güzelmiş lan mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 BİDE BUNUN HEROİCİ VAR YANİ İLERDE OLAYLARA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi cidden şu socialden flexe katılma sayesinde oyun oynama şevkim tekrar yerine geldi. az önce 10k'ya yakın harcadım gemlere enchantlere falan bu itemlara ne gemi ne enchanti diyodum değişince adam oldu bufflı raidde 70kyı geçemeyen retri paladine şu an 120k yaptırıyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bana bi bok düşmüyor arkadaş ya, bu flex'te boss'a save olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 var eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Peki warforged seal gibi extra rollama şansı veren bişi var mı flex için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 warforgedları kullanabiliyorsun flex'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Absoyoda/simple Flex tanklayabilir miyim bununla? Birde bunlardan hangisi Flex tanklarken mantıklı olan spec? PVE: HIT/EXP BUILD Hit/Exp > Mastery > Stam > Str > Parry=Dodge A Mastery-heavy build that prioritizes getting Hit and Expertise for higher DPS. Since Death Strike cannot be parried, Expertise is ranked lower after the soft cap. If you are doing heroic 10 or 25 raid content, you may want to customize to a 'High' Stamina strategy. PVE: AVOIDANCE BUILD Str > Parry=Dodge > Stam > Mastery > Exp/Hit These weights stack avoidance over mastery. This is also a quite viable build for any level of content, and particularly useful for multi-target tanking. PVE: MASTERY BUILD Mastery > Stam > Str > Parry=Dodge > Exp/Hit These weights use a mastery-heavy gearing strategy, and prefer gearing for avoidance over expertise/hit as a second priority. If you are doing heroic 10 or 25 raid content, you may want to customize to a 'High' Stamina strategy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 MoP Raid Flex dediği kaç kişilik raid oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 13 14 gördüm dün fazlasını görmedim 2 tank 3 gealer gerisi dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Nasıl 13-14 anlamadım. 25 kişilik raid mi 13-14 kişi doluyor? DPS nasıl yetiyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kaç kişiyseniz bosslaırn hp si atağı falan ona göre ayarlanıyo otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 flex çok rahat tanklarsın. flex şöyle: normal'in aynısı, birkaç farkla. 10-25 arası herhangi sayıda kişi katılabiliyor. droplar playerlara düşüyor. kaç kişi katıldıysa boss'un canı/damage'ı falan ona göre ayarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar