Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BP'ye honored oldum, 10 toplam sigil aldım, 10 kaldı. Bu resette toplarım herhalde. Sonrası allah kerim. Cloak'sı Ordos imkansız, oradan lootu geç, Celestial'da ben 4 bossu da 2 haftadır kestim hiçbir şey düşmedi. Bir sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum, bu hafta tekrar bakıcam. Bir de LFR'den zibil gibi item düşmüyor, zaten Ada'dan 496'lar düşüyor, allahtan 500 coin verip anahtar aldığın npc ile 4 burden düşürdüm de onlarla 2 3 eşya var üstümde 535, gerisi 496 ve 504 arası..
Mesaj tarihi:
Lel, öylesine bir girmiştim shaman levelliyordum TN de. Gittim akşam yemeği yedim, geri gireyim dedim

Twisting Nether is full
Position in Queue: 1253
Estimated time: 73 min
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

@FreEmoon Abi sende öyle bir anlatıyonki , hem balına bakar diyosun hemde sayıyorsun şurdan loot ,burdan bonus roll vs. Adam o kadar ballı olsa zaten yazmaz buraya nasıl 535 vs. olcam diye.

Ya ben olasılıkları sayıyorum, loot alablirsin diyeç Elbette herşey şans. Ben geçen content mage ile her hafta oondasta ve nalak kestim, hepsine bonus attım sıfır lootla bitti bütün content. Ama shamanla nalaktan ilk haftadan 2 ench, sonraki hafta 2 resto düşürdüm bir daha kesmem gerekmedi. Loot alabileceğin yerler belli, olur olmaz işi şans direk.
Mesaj tarihi:
tw şu an 800 küsür ! 86lvl goblin warrior ım vardı "The maelstorm " serverına free migrate yaptım :) server high gösteriyor ama külliyen yalan bomboş server :D
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

tw şu an 800 küsür ! 86lvl goblin warrior ım vardı "The maelstorm " serverına free migrate yaptım :) server high gösteriyor ama külliyen yalan bomboş server :D

maelstrom ally serveri oldugu icin olabilir mi acaba ? :p
Mesaj tarihi:
aynen sub bitiyor benimde uzatsammı diye düşünüyordum! bu sanalbilmemne var. oraya gold satıyormuşsun bakiye falan birikiyormuş onla gametime alabiliyormuşsun :) bayada gold var gidip bakayım bi.
Mesaj tarihi:
baktım sanalsaraymış ama gold u çok düşük fiyattan alıyor. mesela 150k gold için 112TL teklif etti bana komik yani :D direk 60TL falan zararına ver diyor bana .
Mesaj tarihi:
Marv said:

Kendi de üzerine koyup satıyor abi, olcak o kadar

tabi o kadarı olucak ama el emeği göz nuru kastığın goldları da 60-70TL ucuza vermek adama koyar hani :)
Mesaj tarihi:
frostmane ally'den en son 1k'yi 2TL'ye alıyordu sanalsaray, o kadar düşmüş mü ya? ben hiç satmadım gerçi de asdfsd

yabancı sitelere bak abi, goldu satmak istersen her şekilde alıcı bulursun. En azından bir sub parası çıkart cidden.
Mesaj tarihi:
Karakteri başka Servera transfer yapmayı düşünüyorum da,
Twisting Nether ve Kazzak arasında kaldım.

Horde oynuyorum. Beklentim bir PVP Guildine girip genelde RBG ve arena yapmak. PVE ile hiç işim olmuyor.

Hangisini önerirsiniz ?
Mesaj tarihi:
slyvanas ally dayım,rbg için adam arıyorlar epey ama 1,7 den başlayıp 2 k ya kadar tecrübe istiyorlar.Dün migrate etmiş biri denk geldi guild arıyorlardı.Aslında tamamen zevkine oynuyacağım diyenler varsa toplanılabilir.Ama yok sıralamaya giricem yok söyle yok böyle drama yapılacaksa hiç uğraşılmaz.
Mesaj tarihi:
Zealotone said:

Karakteri başka Servera transfer yapmayı düşünüyorum da,
Twisting Nether ve Kazzak arasında kaldım.

Horde oynuyorum. Beklentim bir PVP Guildine girip genelde RBG ve arena yapmak. PVE ile hiç işim olmuyor.

Hangisini önerirsiniz ?

illa türkler ile oynayacağım diye bir olayın yoksa go go storm scale horde diyorum .Bunun dışında TN alternatifin! serverın kötü yönleri çok ama deadwoll un "hiç bir aksiyon yok" dedigi kadar da kötü degil :)
  • Yeni Oluştur...