yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 BP'ye honored oldum, 10 toplam sigil aldım, 10 kaldı. Bu resette toplarım herhalde. Sonrası allah kerim. Cloak'sı Ordos imkansız, oradan lootu geç, Celestial'da ben 4 bossu da 2 haftadır kestim hiçbir şey düşmedi. Bir sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum, bu hafta tekrar bakıcam. Bir de LFR'den zibil gibi item düşmüyor, zaten Ada'dan 496'lar düşüyor, allahtan 500 coin verip anahtar aldığın npc ile 4 burden düşürdüm de onlarla 2 3 eşya var üstümde 535, gerisi 496 ve 504 arası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Lel, öylesine bir girmiştim shaman levelliyordum TN de. Gittim akşam yemeği yedim, geri gireyim dedim Twisting Nether is full Position in Queue: 1253 Estimated time: 73 min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 smyrnas said: @FreEmoon Abi sende öyle bir anlatıyonki , hem balına bakar diyosun hemde sayıyorsun şurdan loot ,burdan bonus roll vs. Adam o kadar ballı olsa zaten yazmaz buraya nasıl 535 vs. olcam diye. Ya ben olasılıkları sayıyorum, loot alablirsin diyeç Elbette herşey şans. Ben geçen content mage ile her hafta oondasta ve nalak kestim, hepsine bonus attım sıfır lootla bitti bütün content. Ama shamanla nalaktan ilk haftadan 2 ench, sonraki hafta 2 resto düşürdüm bir daha kesmem gerekmedi. Loot alabileceğin yerler belli, olur olmaz işi şans direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 position in queue: 1179 noooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tw şu an 800 küsür ! 86lvl goblin warrior ım vardı "The maelstorm " serverına free migrate yaptım :) server high gösteriyor ama külliyen yalan bomboş server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 smyrnas said: tw şu an 800 küsür ! 86lvl goblin warrior ım vardı "The maelstorm " serverına free migrate yaptım :) server high gösteriyor ama külliyen yalan bomboş server :D maelstrom ally serveri oldugu icin olabilir mi acaba ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bilmem ally server mı?Ally çok ise ondan olabilir tabi :) Twisting nethera girmek için akşam 19:00 gibi oyunu açıp çıkmıyorum bidaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Onu beklerken 3 bolum anime izliyorum tam denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Rogue dökülüyor mu pvpde hala yoksa yavaştan gider mi artık? Fikri olan var midur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 rogue oynayasın varsa oyna gayet iyi. hatta ben levellıyorum şu an bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Rogue cok iyi suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 roguelar cok kotu durumdaydi en son, son 2 patchtir 5 kisiyi birden ccye alamiyolardi. oynancak gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pff sub bitmiş, uzatsam mı acaba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 aynen sub bitiyor benimde uzatsammı diye düşünüyordum! bu sanalbilmemne var. oraya gold satıyormuşsun bakiye falan birikiyormuş onla gametime alabiliyormuşsun :) bayada gold var gidip bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Neresiymiş o? Ben de boşta duran goldları elimden çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 baktım sanalsaraymış ama gold u çok düşük fiyattan alıyor. mesela 150k gold için 112TL teklif etti bana komik yani :D direk 60TL falan zararına ver diyor bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kendi de üzerine koyup satıyor abi, olcak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gg'da iyi fiyatlar var ama ne kadar satıyordur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Marv said: Kendi de üzerine koyup satıyor abi, olcak o kadar tabi o kadarı olucak ama el emeği göz nuru kastığın goldları da 60-70TL ucuza vermek adama koyar hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 frostmane ally'den en son 1k'yi 2TL'ye alıyordu sanalsaray, o kadar düşmüş mü ya? ben hiç satmadım gerçi de asdfsd yabancı sitelere bak abi, goldu satmak istersen her şekilde alıcı bulursun. En azından bir sub parası çıkart cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Karakteri başka Servera transfer yapmayı düşünüyorum da, Twisting Nether ve Kazzak arasında kaldım. Horde oynuyorum. Beklentim bir PVP Guildine girip genelde RBG ve arena yapmak. PVE ile hiç işim olmuyor. Hangisini önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Twisting Nether da 1 saat sira oluyor her aksam. Ben butun karakterlerimi tasidim oradan. Kimseye de tavsiye etmem. Kalabaligi da kuru kalabalik, hic bir aksiyon yok serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 slyvanas ally dayım,rbg için adam arıyorlar epey ama 1,7 den başlayıp 2 k ya kadar tecrübe istiyorlar.Dün migrate etmiş biri denk geldi guild arıyorlardı.Aslında tamamen zevkine oynuyacağım diyenler varsa toplanılabilir.Ama yok sıralamaya giricem yok söyle yok böyle drama yapılacaksa hiç uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Zealotone said: Karakteri başka Servera transfer yapmayı düşünüyorum da, Twisting Nether ve Kazzak arasında kaldım. Horde oynuyorum. Beklentim bir PVP Guildine girip genelde RBG ve arena yapmak. PVE ile hiç işim olmuyor. Hangisini önerirsiniz ? illa türkler ile oynayacağım diye bir olayın yoksa go go storm scale horde diyorum .Bunun dışında TN alternatifin! serverın kötü yönleri çok ama deadwoll un "hiç bir aksiyon yok" dedigi kadar da kötü degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Stormscale s9 dan beri pvp capital degil Outland ally(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar