Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

BP'ye honored oldum, 10 toplam sigil aldım, 10 kaldı. Bu resette toplarım herhalde. Sonrası allah kerim. Cloak'sı Ordos imkansız, oradan lootu geç, Celestial'da ben 4 bossu da 2 haftadır kestim hiçbir şey düşmedi. Bir sorun olmuş olabilir diye düşünüyorum, bu hafta tekrar bakıcam. Bir de LFR'den zibil gibi item düşmüyor, zaten Ada'dan 496'lar düşüyor, allahtan 500 coin verip anahtar aldığın npc ile 4 burden düşürdüm de onlarla 2 3 eşya var üstümde 535, gerisi 496 ve 504 arası..
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

@FreEmoon Abi sende öyle bir anlatıyonki , hem balına bakar diyosun hemde sayıyorsun şurdan loot ,burdan bonus roll vs. Adam o kadar ballı olsa zaten yazmaz buraya nasıl 535 vs. olcam diye.

Ya ben olasılıkları sayıyorum, loot alablirsin diyeç Elbette herşey şans. Ben geçen content mage ile her hafta oondasta ve nalak kestim, hepsine bonus attım sıfır lootla bitti bütün content. Ama shamanla nalaktan ilk haftadan 2 ench, sonraki hafta 2 resto düşürdüm bir daha kesmem gerekmedi. Loot alabileceğin yerler belli, olur olmaz işi şans direk.
Sosyal ağlarda paylaş

slyvanas ally dayım,rbg için adam arıyorlar epey ama 1,7 den başlayıp 2 k ya kadar tecrübe istiyorlar.Dün migrate etmiş biri denk geldi guild arıyorlardı.Aslında tamamen zevkine oynuyacağım diyenler varsa toplanılabilir.Ama yok sıralamaya giricem yok söyle yok böyle drama yapılacaksa hiç uğraşılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zealotone said:

Karakteri başka Servera transfer yapmayı düşünüyorum da,
Twisting Nether ve Kazzak arasında kaldım.

Horde oynuyorum. Beklentim bir PVP Guildine girip genelde RBG ve arena yapmak. PVE ile hiç işim olmuyor.

Hangisini önerirsiniz ?

illa türkler ile oynayacağım diye bir olayın yoksa go go storm scale horde diyorum .Bunun dışında TN alternatifin! serverın kötü yönleri çok ama deadwoll un "hiç bir aksiyon yok" dedigi kadar da kötü degil :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...