Yeager Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Simdiden başladılar sa sakaya edeyim boyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 oyunu bıraktım 5.2 den önce. şöyle bir bakayım dedim nolmuş pvp diye .. http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=229433 458K dmg .. one shot macrolar uçuşuyor etrafta .. roglar almış yürümüş .. herkesin burst dmg uçmuş .. hakkaten durum buysa pvp'de dönmenin alemi yok desem de zor duruyom yeminle başlamamak için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 458k yı bilmem de ben de yıllar sonra tekrar başladım, roglarda ranged bi şey var sanırsam cooldownı yok (gc hariç), snare atıp uzaktan spamlıyorlar. Dandik sayılabilecek gearıma 70k-80k spamlayım bi kaç saniye içinde öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 genwa, bu dediğini ben inadına yapıyorm, özellikle rangerlara, smoke bomb atıp, tüm ofans cd leri açıp spama başlıyorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 shado-pan assault ile friendly olduktan sonra thrash mob'lardan rep gelmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 nasıl rep kasıyoruz peki? sadece boss kill sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 daily heroic ve daily scenario'dan geliyor sanırım sadece bi de dün 21m hp'li bi warmaster falan bişey kestik, 1000 shado-pan rep'i veren token düşürdü 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Saeros said: daily heroic ve daily scenario'dan geliyor sanırım sadece bi de dün 21m hp'li bi warmaster falan bişey kestik, 1000 shado-pan rep'i veren token düşürdü 3 tane shado-pan ile shadon-pan assault ayrı ama bosslardan 330 alıyorsun q lerdende sanırım haftada bir thunder-king q inden lfr de bu hafta sanırım 6 bossdan toplam 1980 gibi bi rep aldım.haftaya 9 boss olucak 330*9=2970 gibi olucak sonraki hafta 3960 olucak sonra her hafta kestikçe boss alırsın rep honored revered arası 12.000 revered dan sonra *2 xp veren dalga olması lazım revereddan sonra 7920 alman lazım haftada bosslardan 3 haftada ex olursun yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 rare kesmek icin stone gerekiyo, o da zor bulunuyo. bi de wipe yiyoruz rare'lerde, taktik falan okumak lazım. 2 expte de alıstık taktiksiz boss kesmeye bunlar yemedi sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Su aralar druid pvpde nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 huojin pandaren rep'i friendly max oldu kaldı. honoured nasıl oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bu ilk baslangic yerinin repini diyorsan olmuyor o kalıyor oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben orc shaman'a kite alamayacak mıyım? monk mu kasmam gerekiyor bu repi almak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kite reple alınmıyor ki. Ya pandariadaki yerlere exalted olacaksın. Lotus shado falan. Ya da 150 mountun olacak. O reple tosbaga alınıyor sadece. Senin dediğin tosba repiyse tabard var zaten onunla exalted oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 İki tane panda repi var, biri panda olarak başlayanlar icin. O exalted olmuyor. Digeri tabardla herkes olabilir exalted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Pandaren Ambassador adında bi achievement var. Wowhead acamıyorum sirketten. Ordaki tum faction'lara exalted oldum zaten. Sadece Houjin Pandaren kaldı. Bunun tabardını da aldım. Ama almadan once 5999 rep vardı, friendly'nin max hali bu. Tabard giyip raid yaptım rep gelmedi. Sadece dungeondan mı geliyor rep acaba? Diger panda repi dedigin Academy sanırım. Onu sadece pandaya/monka mı kasabiliyoruz emin degilim ama ona ihtiyacım yok zaten kite icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Raidi bilmem de dungeondan kesin gelir. Ben oyle olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yeni topik açmıyım burada sorayım. OYunda biri sana vurduğunda veya sürekli otomatik olarak seni healleyen bi item veya enchant vs var mı? Heal miktarı önemli değil yani 100 heallese de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Troll var, regenere oluyo :P Regeneration Troll Racial Health regeneration rate increased by 10%. 10% of total Health regeneration may continue during combat. Sen vurduğunda healleyen, Enchant Weapon - Crusader 1.5 sec cast Tools: Runed Copper Rod Reagents: Large Brilliant Shard (4), Righteous Orb (2) Permanently enchant a melee weapon to often heal for 75 to 125 and increase Strength by 100 for 15 sec. when attacking in melee. Has a reduced effect for players above level 60. ve Formula: Enchant Weapon - Lifeward Item Level 82 Binds when picked up Use: Teaches you how to permanently enchant a melee weapon to sometimes heal the wielder when striking in melee. Requires a level 60 or higher item. Requires Enchanting (425) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yok ya sürekli bir hot verecek item veya enchant vs lazım bana. Hot miktarı önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Absolut said: Yok ya sürekli bir hot verecek item veya enchant vs lazım bana. Hot miktarı önemsiz. http://www.wowwiki.com/Purified_Shard_of_the_Flame Çabuk gör diye alıntılıyorum, vurmayın abiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bu regen hızını arttırıyor bana direk HoT gibi +100 +100 healleyen bişi lazım mesela. Amaçda ben Razargore'u mind control yaparken beni yavastan heallesin agroyu çekeyim Razargore abiye gitmesin addler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bu regen hızını arttırmıyor, normal heal ediyor, direk agro çeker yani bu trinket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Absolut said: Bu regen hızını arttırıyor bana direk HoT gibi +100 +100 healleyen bişi lazım mesela. Amaçda ben Razargore'u mind control yaparken beni yavastan heallesin agroyu çekeyim Razargore abiye gitmesin addler :P razorgore tüm addleri çekse bile ölmeden bütün yumurtaları kırabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar