Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
en popüler buildleri denedim,en zevklisi bu bence.

Whirwind buildi bu..

2 parça immortal kings set alıyoruz böylece call of the ancients süresiz oluyor sonra bunlara all together as one rune çakıyoruz böylece sana gelen damage'in yarısı barbar arkadaşlara gidiyor (dayanıyorlar merak etmeyin).

4 parça da earth set alıyorsunuz böylece leap çok kısalıyor ve yere indiğinizde set bonusu olarak earthquake oluşturuyorsunuz.İndiğinizde avalanche çakıp dönmeye başlıyorsunuz altınızda earthquake ile(bu arada leapin düştüğünüzde etraftakileri yanınıza çeken rune'u seçili olacak).

bu sistemle torment 6-7 grift takılıyorum.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine 6 parça earth seti alıyorsun, lvl8 bi barbarla kadaladan lut socks rollayıp kübe atıyorsun ve 3 kere leapleyip her leapte %800 daha fazla vuran earthquake + bouldertossla CD sıfırlayıp 70 olduğun gibi T10a akıyorsun.

Bu sezonu oynayan diğer bütün barbarlar gibi.

http://www.icy-veins.com/d3/barbarian-build-leap-earthquake-physical-with-might-of-the-earth-patch-2-4

Kemer ve bracer kadaladan, silah da crafttan gelecek. Yüzük şans işi biraz, ama geldiği gibi 50+ yaparsın rahat. Geriye işte itemları ancientlayıp biraz oynamayı öğrenip 70+ zorlamak kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

4 parça EQ var yanına WW aldım T7 yapıyorum diyen adam için harika tavsiyeler vermişsiniz arkadaşlar. Mmmm biraz daha top tier anlatın ne kadar da işine yarıyor uuuu

Sen Leapquake diye geçen buildle başla kolay yoldan Gr50leri 60ları bi gör, IK raekor falan toplarsın o arada bakarsın güncel buildlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

t9 yapıyorum şu anda önceki postumda yazdığım leapquake buildi ile hep aynı itemlar düşmeye başladı çizicem kafayı bi ik set tamamlayamadım...paso pig sticker düşüyo alıp blizzarda sokasım geldi artık o mızrağı..

abi ilk set eq seti beles geliyor zaten 70 olunca. 2 parca 70 olunca 2 parca grift 20 yapinca 2 parca da zoltun kulleyi oldurunce veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...