Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 neyi değiştirdiler leapquakede bilmiyorum takip etmedim bayadır da ptr ilk başladığındaki hali kötüydü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 başını bilmiyorumda işte warcry attıkca eq ve avalance atan item ve boulder toss buflayn itemla cyclelıyo. GR80 yapmıslar en yüksek. 82 ile hota en üstteydi son baktıgımda. Ben dün denedim tüm parçalarım normal silah dahil. 65 i 12 dakikada kapadım. Density baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 raekor ile 85 yapıyordu alkaizer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 betada yapmamışlardır belki yeni buildleri denemişlerdir çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.twitch.tv/alkaizerx/v/25297069 en sondaki run grift 85 ptr 2.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ben bilmem leaderboardda yoktu dün edit: solo değil bu ben solo baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Aluriel manyak mısın niye alt hesabınla konuşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ptr client için yeni build geldikçe arada sıfırlıyorlardı leaderbordu. izle istiyorsan 85i yapıyor işte solo o streamin sonunda. 11:25:00 sonrası falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 abi bu raekor da 60 üstünde nasıl ayakta kalınıyor? millet 85 de ölmüyor. anlamadım olayı. nonphysical dmg de tek yiyor char resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Raekor mu kullaniyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 quixef said: Raekor mu kullaniyorlar ki? 4 raekor + 6 IK da oynanışı kanser resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 en popüler buildleri denedim,en zevklisi bu bence. Whirwind buildi bu.. 2 parça immortal kings set alıyoruz böylece call of the ancients süresiz oluyor sonra bunlara all together as one rune çakıyoruz böylece sana gelen damage'in yarısı barbar arkadaşlara gidiyor (dayanıyorlar merak etmeyin). 4 parça da earth set alıyorsunuz böylece leap çok kısalıyor ve yere indiğinizde set bonusu olarak earthquake oluşturuyorsunuz.İndiğinizde avalanche çakıp dönmeye başlıyorsunuz altınızda earthquake ile(bu arada leapin düştüğünüzde etraftakileri yanınıza çeken rune'u seçili olacak). bu sistemle torment 6-7 grift takılıyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Onun yerine 6 parça earth seti alıyorsun, lvl8 bi barbarla kadaladan lut socks rollayıp kübe atıyorsun ve 3 kere leapleyip her leapte %800 daha fazla vuran earthquake + bouldertossla CD sıfırlayıp 70 olduğun gibi T10a akıyorsun. Bu sezonu oynayan diğer bütün barbarlar gibi. http://www.icy-veins.com/d3/barbarian-build-leap-earthquake-physical-with-might-of-the-earth-patch-2-4 Kemer ve bracer kadaladan, silah da crafttan gelecek. Yüzük şans işi biraz, ama geldiği gibi 50+ yaparsın rahat. Geriye işte itemları ancientlayıp biraz oynamayı öğrenip 70+ zorlamak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ww yalan eq set de pleb eglendirir anca Adam olun 4raekor + 6ik oynayin Yada globe barb yapin 85+ random grupla takilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 globe barb çok çirkin oyundan soğutuyor. 4-6 barb'da soloda en iyi build, leaderboard böyle diyor. force move'u da çözünce bir nebze diğer classları yakalıyor barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Asil raekor oyundan sogutuyor bence. Hep boyle bi diken ustundesin 7/24 bi charge kacirinca gg falan stres hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bu arada leaderboard crusader/wizard > barb/wd > monk/dh diye gidiyor solo icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 4 parça EQ var yanına WW aldım T7 yapıyorum diyen adam için harika tavsiyeler vermişsiniz arkadaşlar. Mmmm biraz daha top tier anlatın ne kadar da işine yarıyor uuuu Sen Leapquake diye geçen buildle başla kolay yoldan Gr50leri 60ları bi gör, IK raekor falan toplarsın o arada bakarsın güncel buildlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 abi t6 t7 yapan adam 6 parca eq tamamlamistir zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Yok düşmüyor bazen. Ben bu sezon wizard'la t10 yaparken daha 2 parça Delsere vardı lel. Sonra hepsi arka arkaya düştü gerçi. Şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 abi eq set ilk beles gelen set zaten. lut socks lvl8 karakter ile kadaladan aliniyor hemen. T10 yapmaya yeterli bu haliyle bile zaten. Belt bracer da kolay gayet. Bi yuzuklerle silahin ancient versiyonu zorlar biraz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 t9 yapıyorum şu anda önceki postumda yazdığım leapquake buildi ile hep aynı itemlar düşmeye başladı çizicem kafayı bi ik set tamamlayamadım...paso pig sticker düşüyo alıp blizzarda sokasım geldi artık o mızrağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 hançer ama pig sticker mızrak değil :p couldnt resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Vulcan_Lionheart said: t9 yapıyorum şu anda önceki postumda yazdığım leapquake buildi ile hep aynı itemlar düşmeye başladı çizicem kafayı bi ik set tamamlayamadım...paso pig sticker düşüyo alıp blizzarda sokasım geldi artık o mızrağı.. abi ilk set eq seti beles geliyor zaten 70 olunca. 2 parca 70 olunca 2 parca grift 20 yapinca 2 parca da zoltun kulleyi oldurunce veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 İlk karaktere veriyor beleş seti sadece. Gerçi Sezon başı olayı bilmeyen de çoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar