Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 topic gidişatı 1vs1-2vs2 deathmatch team deathmatch yolunda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 @killer bana niyeyse deminden beri ortada bir tdm var ama paso login ve logout lar var 2 takımda da gibi görünüyor. sen gerçi direk join friend diyerek geldin karşı takım random select oluştu halbuki barışın co-op devam edin o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bebe kavgası yapmayı ne çok seviyorsunuz koca koca adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 beni dayil etmeyin kavgaya ben ilk mesaja yorumumu yaptım gidiyorum. bence başlarda yapsaydım komik de bi yorumdu yani ama şimdi pek gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ilk onlar başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu arada kadın falan budur bu şunlar değil şunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ardeth said: beni dayil etmeyin kavgaya ben ilk mesaja yorumumu yaptım gidiyorum. bence başlarda yapsaydım komik de bi yorumdu yani ama şimdi pek gitmedi dursun şurda şu çok hoşuma gitti hele ki ikinci cümle islam islam dediniz bak noldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ben de şunu aradan çekip çıkarmak istiyorum. İnsanlar patide takıla takıla sarcasmı GMledi resmen hatta sarkastik yorumlar bireyden ayrılıp alter ego haline geldi kolektifinsan said: axedice said: coco said: ŞAKA MI BU? DEĞİL. Bi erkeğin kadınını dövme gerekliliğini bi kenara bırakıyorum (şimdilik), şu vidyo sayesinde pek çok kadının hayatı kurtulur sakat kalmazlar. Helal sakallı kardeşime. Bide kadın dediğin kedi gibi bi yaratık (very big cat). Uslu durması, gözünün dışarda olmamasını sağlamak için arada sırada pataklamak gerekiyor. Şimdi sen de hoşlanıyorsundur boşuna itiraz etme ;) ;) sen ne saçmalıyon ya, tamam çok erkeksin tam bir erkegsin, ezik, zavallı cinsiyetçiliğini al ve git, al da git yani erkeklik ispat edicem diye cinsiyetçiliği köklemeyin, bi öm atın "erkeklik ödülü" yollayalım size onu geçtim kendini değerli hissetmek için bir kadına vurabildiğini bile zannetmiyorum senin, ama özlemiyle yanıyorsun orası belli asdaffsd EK: bir de beyler çok gülüp eğlenmeyin şu konuda rica ediyorum, böyle şeylere meşruiyet sağlıyor toplumun genelinde bunlar, sonra tehlikeye giren yine sizin kadın akrabalarınız,(bakın geri bir önerme olduğu halde "ana bacı" kartına oynuyorum, esasen kadın bir birey birinin anası bacısı falan değil birey yani) 2 hafta önceki haberi hatırlayayım "kolları dirseğine kadar açıktı, eşi dövüp kara çarşafa kapamış olsa evini basıp ırzına geçmezdim" hakim: "mağdurun psikolojik durumunun anlaşılması için 2 yıl beklenmesine, bu arada sanığın tutuksuz yargılanması.." medya "zaten iffetsiz gibin bi şeymiş kadın ehe mehe, fotoları bi tık ötede" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dworgian said: @killer bana niyeyse deminden beri ortada bir tdm var ama paso login ve logout lar var 2 takımda da gibi görünüyor. sen gerçi direk join friend diyerek geldin karşı takım random select oluştu halbuki barışın co-op devam edin o da güzel ben random girdim de zorunlu karşı takıma attı beni ekmek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalniz ilk 6-7 8-10 sayfa net iyiymis ya simdi okudum da coconun eglenceye surekli bdsm aletleri koyup bu konuda sarcasm mesajina dellenmesi, copyrnin critical damage koymasi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Direk çöpe dönmüş sonlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 imamizer said: kadına el kalkmaz eşiğini geçin abi. ortadoğu ülkelerinde henüz o seviyede tartışmalar dönmüyor. diğer taraftan adamın dedikleri o toplum yapısı içinde gayet yapıcı ve şiddeti önleyen/sınırlayan şeyler. Kadınları hafifçe dövüp korkutabilirsiniz! http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22763425.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Peki senin eşin senden habersiz eve bir yabAncıyı alsa ne yaparsın? Adam bundan bahsediyor her tarafını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hafifçe şaplak at diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 pipet sen de atıyormusun arada hafif şaplaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Sırtından sopayı, karnından sıpayı dendi mi? Denmediyse diyip kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Cipetpet said: Peki senin eşin senden habersiz eve bir yabAncıyı alsa ne yaparsın? Adam bundan bahsediyor her tarafını oku boşarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 işte o kuralın geldiği zaman ve yerde boşanmakmış vs şu anki gibi değilmiş medeniyet. gerçi bunu siz zaten biliosunuz. şu an olsa boşarsın tabii abi. şiddet no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ama ama hani evrenseldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu konuda tanklamak istemiyorum. tanklama konularım farklı benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GodBlessStoya said: Ekmek said: Bu supplementlerin cAMP inhibisyonuna bağlı öğrenme geriliği yaptığına dair ciddi bir teorim var. benim de tipsizlik arttıkça zeka geriliği ileri dereceye ulaştığıyla ilgili teorim var. Arkadaşlar bi dakka bi dakka, yumurta gibi ekmeğe tipsiz diye laf gelmiş. Titreyip kendimize gelelim http://lh3.ggpht.com/-AlqLNggKFls/UPYoO2NBeZI/AAAAAAAADRA/VDW3r8XJHAE/bird_egg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ekmeğin tipini bende merak ettim. ayrıca yine yumurta denilmiş http://www.youtube.com/watch?v=VFUKKlhprOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu gelmiş geçmiş en komik şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya birisi koymuştu sanırım paticikte. gerçekten çok başarılı adam. özellikle afrika'ya yaptığı yardım paketi çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Suark said: Cipetpet said: Peki senin eşin senden habersiz eve bir yabAncıyı alsa ne yaparsın? Adam bundan bahsediyor her tarafını oku boşarsın? bazıları var böyle olaylara boşalıyor abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar