Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 pederbank ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 faik musteri memnuniyeti konusunda yeni bi sayfa acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: @Cuce, ne? bana yaptığı ihizmet üzerinden zaten kar ederken üstüne benden hizmet bedeli almasını istemiyebilirim. cok mantıklı makul bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DeathLord said: Yoo olacagi yastikalti iste. Modern tefecilik yapiyorlar zaten. Ee kimse seni mecbur bırakmıyor ki banka kredisi kullanmaya yada kredi kartı almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ivit ben bi banka açıyorum bütün paraları bana yollayın ben o paraları işleyip size fazlasıyla gönderirim hem. belkide batarım ama o zamanda özür dilerim sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 maaşım bankaya yatıyor mecburen? kirada oturanlar kiraları da bankaya yatırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Vatanbilg. indirimleri kredi kartına teşvik için yeter de artar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 E tefeciler de zorla vermiyor zaten parayi ne alaka? En güzeli otomatik ödeme zimbirtisi. Ondan 2-3 fatura veriyosun bankaya yillik ücret ve türevlerini almiyorlar. Havale eft vs ücreti olsun zaten sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Tamam "tefeciliğin" nesi kötü ? Tefecilik suç aslında ama yasal faizin üstünde para verirse modern tefecilik demek adamlar seni dolandırıyorlar demek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 otomatik ödemeden alıyorlar her ay ücret(fatura başına sanırım) ne anladım o işten o zaman? İşlem ücreti olarak bakılan ne bilmiyorum ama kredi verirken masraf dedikleri direk soygun. Benim avkat alalım abi istersen senin masrafları da her ay 15-20 kişi geliyor bana elimde var bir sürü dava alıyoruz da paraları geri dedi mesela ilk sinirlendiğim an basacam davayı bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 fatura ödemeyi hesaptan yaparsan almıyor yapıkredi en azından ben maaş müşterisi olduğum için belki ama almıyorlar. Hatta her faturayi hesaptan ödersem almıyor bişi, ancak kredi kartından ödersem alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bankaların bana kalırsa yaptığı en büyük itlik, müşteriyi yeteri kadar bilgilendirmemek. Sonuçta ülkede eğitim seviyesi belli, insanların sinirlendiği sonradan karşısına çıkan masraflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 mayışlı bi işim olaydı diyorum bazen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Holy said: maaşım bankaya yatıyor mecburen? kirada oturanlar kiraları da bankaya yatırıyor? Abi istersen bankadan almak zorunda değilsin maaşı iş yeri sözleşmende belirtilmiş olması lazım elden veya iş yerinde nakit olarak ödenir diye. Kira bedeli içinde geçerli. Ha işyeri muhasabe illa sorun çıkarır hatta vermezler ama bu bankanın suçu değil ki sonuçta. Yada Kira için aynı şey geçerli. Bankanın kolaylıklarının bedava olmasını istemek mantıklı değil ama dolandırılmak evet yanlış bunun için bilinçi tuketici olma kuralı her sektörde olduğu gibi bu sektör içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 7binin mi 15binin üzeri her tahsilatın seve seve banka üzerinden olması gerekiyor hatırlıyorum ama bilemedim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kirayı elden veremiyorsun vergi kaçakçılığı olduğu için devlet zorunlu tutuyor bankadan yatırılmasını. işyeri için de aynı şey geçerli. bu işlemler bankadan yapılması zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 arkadasım yıllar once tarsusdan adanaya para yollıcak 60-70 lira gibi bişe kadın 10 lira masraf alacam dedi arkadas eee adana tarsus gitgel 5 lira nası oluyo ben anlamadım deyince tamam 5 ver ozmn p.s. miktarları sıktım ama üç assa bes yukarı böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 PTT üzerinden yapabilirsiniz. Sadece Banka zorunlu değil yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ptt de ücret alıyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 amerikan bankalarına benzerlerse yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: Abi istersen bankadan almak zorunda değilsin maaşı iş yeri sözleşmende belirtilmiş olması lazım elden veya iş yerinde nakit olarak ödenir diye. Kira bedeli içinde geçerli. Ha işyeri muhasabe illa sorun çıkarır hatta vermezler ama bu bankanın suçu değil ki sonuçta. Yada Kira için aynı şey geçerli. Bankanın kolaylıklarının bedava olmasını istemek mantıklı değil ama dolandırılmak evet yanlış bunun için bilinçi tuketici olma kuralı her sektörde olduğu gibi bu sektör içinde geçerli.10 üzeri çalısanı olan işyerleri maaşları bir finansal kurumdan ödemek zorunda,işyeri kira ödemeleri rakamı ne olursa olsun bir finans kurumdan yatmak zorunda,konut kiralarında ise 500 tl nin üstündeki kira ödemeleri aynı şekilde ödenmek zorunda.Öyle ben elden veriyorum demekle olmuyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: PTT üzerinden yapabilirsiniz. Sadece Banka zorunlu değil yine.pttnin masrafı daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 elden verilenler sirket gideri olark gösteriliyor sana maas die elden verip vergi kacırmak için uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Cipetpet said: "nutella yerim" said: almayan bankaya yatırırız biz de Hangisi? Varmınöyle bir banka? ziraat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar