Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 14 ayar yüzük aldık, içi dolu. Ama üzeri çizilmiş. Abi 3 gün oldu bugün takalı yüzükleri. Çizilmesi normal midir alyansların?
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark bütün parasını EVE'de plex almaya harcadı, alyanslarınız gerçek altın değil ucuz taklitler üzgünüm :( Kimse elime su dökemez alyans değil horde alsaydınız böyle olmazdı ama
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ganj nehri adına böyle kötü bi şaka olmamalı
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 axedice i hep aeksdis die okudum ama aeks days diye mi okumak lazım. baltazar mıymış yani o_O
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 gidip geri verin belki alır belgesini verdimi alırken
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Skyfire said: Eğer klasik alyans ise normaldir. Temizletince geçmiyo mu peki bu? Ama daha 3 gün oldu yahu :(
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Patice said: Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa direk resmin linkini vermen lazım vidyo diyosan, bende beceremiorm onu bazen rastgele yapıorm
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fırçalatırsınız ilk günkü gibi olur iki gram altın tozu da kuyumcuya kalacağından ücretsiz yapar
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: Patice said: Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa direk resmin linkini vermen lazım vidyo diyosan, bende beceremiorm onu bazen rastgele yapıorm Linksiz buraya image eklenmiyo mu? Ben vidyoyu bılıyorum öğretirim sana bi madalyanı alırım ama :p
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sen mi sadece cizdin yoksa ikinizdemi. eger sadece sen cizdiysen. bu iliskiye ne kadar deger verdigini gösterir.
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yok eklenmiyor, nedankoya yük olur çünkü vidyo olayını her seferinde rastgele yapıorm ya =&
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Patice said: Skyfire said: Eğer klasik alyans ise normaldir. Temizletince geçmiyo mu peki bu? Ama daha 3 gün oldu yahu :( Arkada$ın da dediği gibi temizletince geçiyor; ancak zırt pırt temizletip gram kaybetmesine de gerek yok bence
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Seele said: sen mi sadece cizdin yoksa ikinizdemi. eger sadece sen cizdiysen. bu iliskiye ne kadar deger verdigini gösterir. İkimizinkide çiziklenmiş :(
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: axedice i hep aeksdis die okudum ama aeks days diye mi okumak lazım. baltazar mıymış yani o_O http://imgur.com/KruZJPQ.jpg Hic dusunmemistim.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 suarkla patice mi nişanlanmış. forumdan mı tanıştınız
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,6772572 evet ikincide hayır
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 vay arkadaş neler oluyo küçücük forumda biz fark etmeden hayırlı olsun
Öne çıkan mesajlar