Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 14 ayar yüzük aldık, içi dolu. Ama üzeri çizilmiş. Abi 3 gün oldu bugün takalı yüzükleri. Çizilmesi normal midir alyansların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Eğer klasik alyans ise normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 BU SANA ASLINDA Bİ MESAJ DOSTUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark bütün parasını EVE'de plex almaya harcadı, alyanslarınız gerçek altın değil ucuz taklitler üzgünüm :( Kimse elime su dökemez alyans değil horde alsaydınız böyle olmazdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ganj nehri adına böyle kötü bi şaka olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 HALI FLEKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 suark ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 axedice i hep aeksdis die okudum ama aeks days diye mi okumak lazım. baltazar mıymış yani o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 gidip geri verin belki alır belgesini verdimi alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Meanwhile Suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Skyfire said: Eğer klasik alyans ise normaldir. Temizletince geçmiyo mu peki bu? Ama daha 3 gün oldu yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Patice said: Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa direk resmin linkini vermen lazım vidyo diyosan, bende beceremiorm onu bazen rastgele yapıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fırçalatırsınız ilk günkü gibi olur iki gram altın tozu da kuyumcuya kalacağından ücretsiz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: Patice said: Sparkcaster said: suark ne alaka lan Biz suark'la (kalp) Edit: Ya yine ekleyemedim görsel. Nasıl eklicem anlatsanızaaaa direk resmin linkini vermen lazım vidyo diyosan, bende beceremiorm onu bazen rastgele yapıorm Linksiz buraya image eklenmiyo mu? Ben vidyoyu bılıyorum öğretirim sana bi madalyanı alırım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sen mi sadece cizdin yoksa ikinizdemi. eger sadece sen cizdiysen. bu iliskiye ne kadar deger verdigini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yok eklenmiyor, nedankoya yük olur çünkü vidyo olayını her seferinde rastgele yapıorm ya =& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Patice said: Skyfire said: Eğer klasik alyans ise normaldir. Temizletince geçmiyo mu peki bu? Ama daha 3 gün oldu yahu :( Arkada$ın da dediği gibi temizletince geçiyor; ancak zırt pırt temizletip gram kaybetmesine de gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Seele said: sen mi sadece cizdin yoksa ikinizdemi. eger sadece sen cizdiysen. bu iliskiye ne kadar deger verdigini gösterir. İkimizinkide çiziklenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: axedice i hep aeksdis die okudum ama aeks days diye mi okumak lazım. baltazar mıymış yani o_O http://imgur.com/KruZJPQ.jpg Hic dusunmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 suarkla patice mi nişanlanmış. forumdan mı tanıştınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,6772572 evet ikincide hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Teşekkürler Rasmon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 vay arkadaş neler oluyo küçücük forumda biz fark etmeden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar