Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torment: Tides of Numenera

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Namessar said:

yavasladi.

yavaşlasın, adamlar bir günde wasteland 2'nin 1 ayda topladıgı paranın yarısını topladılar. bir ayda 3-5 milyon alabilirler gibime geliyor.

üstelik, avellone'un destekledigi bir yapımın blunder olacagına inanmıyorum. adamın elinden çıkan tüm oyunları bayıla bayıla oynadım, milletin salladıgı alpha protocol dahil.
Mesaj tarihi:
10k pledge lerin ilki razor in ceo su min liang tan mis. diger 10k lar kim acep.

update: bir diger 10k dracogen in investori, xe.com inc in ortagi Steven Dengler mis. (ben tanimiyorum kendisini)
Mesaj tarihi:
Herseyi gectim valla ismim soyadim uzun olsa, bide param olsa acimam 125$ basardim sirf "and INCLUDE YOUR NAME IN-GAME ON A TOMBSTONE (Be Dead and Remembered)." durumu icin..
Mesaj tarihi:
arcanum2'de yapabilirim onu, torunlarım oyunu açar ziyaret eder mezarımı 50 yıl sonra. gerçi ölmemeyi planlıyorum ama belli olmaz. (:P)
said:
Brian Fargo ‏@BrianFargo

We passed up the first stretch goal before we could get them up to show. We will have them soon to share.
Mesaj tarihi:
avellone gene lead designermış lan abow
tamam alıyorum

yok değilmiş

dragon age 2 den dizaynır transfer etmişler WTF

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts
Mesaj tarihi:
Değil panpa, endorsementı ve katkısı var ama planescape torment'ın lead designerı diye yazıyor orda. Hem eternity hem numenera alanlara retrospective yapacaklar bi tane ondan bahsediyor.
  • Yeni Oluştur...