OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 pfft adamlar kağıt üzerinde ev sattı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 parayi direk cekiyo mu bu kickstarter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Galiba 1 aylık sürenin sonunda çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ilk gunde doldu zaten pledge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 6 saatte hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 benim tahminim ilk hafta sonunda biraz yavaşlar sonra hype olur 3 milyona yaklaşır 3 milyon olmadan biter vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 updatelere bakar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ding 1 milyon. Eternitynin rekorunu kıracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yavasladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi adında Torment var, sırf o yani şu rakam. Beceriksizlik yaparlarsa blunder of the century olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Namessar said: yavasladi. yavaşlasın, adamlar bir günde wasteland 2'nin 1 ayda topladıgı paranın yarısını topladılar. bir ayda 3-5 milyon alabilirler gibime geliyor. üstelik, avellone'un destekledigi bir yapımın blunder olacagına inanmıyorum. adamın elinden çıkan tüm oyunları bayıla bayıla oynadım, milletin salladıgı alpha protocol dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bastım 20 papeli axe hatırına. en kötü ihtimal geçmişin borçlarını ödemiş sayarım kendimi biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 10k pledge lerin ilki razor in ceo su min liang tan mis. diger 10k lar kim acep. update: bir diger 10k dracogen in investori, xe.com inc in ortagi Steven Dengler mis. (ben tanimiyorum kendisini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi adamlar 6 saatte 1 mil topladı ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Axedice, abi bence 2014 olsun güzel bir şey olsun. Adamlar zaten ondan bahsediyor. Geç olsun epic olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 nesi gec, 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 $1,342,550 20 dolarlık 1 tane kalmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 peh..ben post edecektim o rakami, gec kaldim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yuh çüş oha böyle giderse avellone kesin girer kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Herseyi gectim valla ismim soyadim uzun olsa, bide param olsa acimam 125$ basardim sirf "and INCLUDE YOUR NAME IN-GAME ON A TOMBSTONE (Be Dead and Remembered)." durumu icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 arcanum2'de yapabilirim onu, torunlarım oyunu açar ziyaret eder mezarımı 50 yıl sonra. gerçi ölmemeyi planlıyorum ama belli olmaz. (:P) said: Brian Fargo @BrianFargo We passed up the first stretch goal before we could get them up to show. We will have them soon to share. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 of geç gördüm 110 dolarlığı alsam mı diyodum ki bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 45lik alicam herhalde ya. wasteland 2 de aradan ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 avellone gene lead designermış lan abow tamam alıyorum yok değilmiş dragon age 2 den dizaynır transfer etmişler WTF http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Değil panpa, endorsementı ve katkısı var ama planescape torment'ın lead designerı diye yazıyor orda. Hem eternity hem numenera alanlara retrospective yapacaklar bi tane ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar