Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimin yanında tuvaletimi yapamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanında osuramadığın kızla hayat paylaşamazsın. ha bir bedeli var mı? elbette. ben kafama terlik yiyorum mesela ama şu hissettiklerin doğal değil.

bir önceki sayfadaki 5 fail ihtimalli plan da doğal değil.

pantolonu çıkartıp sıçmaktır doğal olan.
"hayatım tuvalette işin var mı?"
"yok"
"o zaman ben sıçmaya gidiyorum"
budur.
Mesaj tarihi:
Abi kıza şöyle sağlam bir kuru-pilav yedirt.TUrşu falanda olsun yanında, akşamına garanti sesli sıçacağı.Eğer ondan sonra da aynı tas aynı hamam devam ediyorsa zaten kız arkadaşın insan değil, başka bir şeydir.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

abi şimdi şöyle yap,

ilk başta evdeki tüm temizlik ürünlerini imha et. ettin mi ? şimdi o yakınlardaki bakkala git. gittin mi ? şimdi oradaki tüm sarı bezleri, ıslak bezleri, kolonyalı mendilleri ve diğer temizlik ürünlerini satın al. aldın mı ? şimdi git hepsini en uzaktaki çöpe at, ya da bir yakınına ver, hayırlı bir iş yapmış olursun. yaptın mı ? şimdi eve geri dön, sevgilin yakınlarda değilken reçel, bal vs. böyle zor temizlenecek şeyleri ortalık bir yere çıkar. çıkardın mı ? şimdi anneni ara ve annenle uzuuun uzun hasret gider. giderdin mi ? giderme, telefonla konuşurken çaktırmadan az önce ortalık yere çıkarmış olduğun reçeli, balı yere at, kırılsın, bok olsun her yer. bok oldu mu her yer ? şimdi hızla geri kaç salona ya da başka bir odaya. kaçtın mı ? şimdi kız arkadaşına 'hayatım, telefondayım, bir şeyler devrildi galiba' diye bağır. bağırdın mı ? kız arkadaşın zaten sesi duymuş olur, koşarak mutfağa gelir. geldi mi mutfağa ? gelir tabi burası onun yeri. küçük bir ciyaklama ardından bunları temizlemek isteyecektir fakat temizleyebilir mi ? hayır temizleyemez, çünkü sen tüm temizlik ürünlerini imha ettin dostum. bunun üzerine kız arkadaşın bakkala gitmek için hamle yapacak, gidecek de. fakat sen biliyor olacaksın ki orada hiçbir temizlik ürünü bulamayacak, ve daha uzaktaki migros'a gidecek. işte sen o an, sevgilin kapıdan çıkar çıkmaz tuvalete gideceksin.

ve çatır çatır sıçacaksın.

çatır çatır.

olum ya
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bende yanında yapamıyorum. pide küreğine sıçıyorum. onunla utanarak klozete döküyorum.

kız arkadaşın yoktur senin kadın arkadaşın vardır. milf hunter.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Patice said:

Bakkala kız arkadaşın niye gidiyo? Sen dururken?

neden erkek şovalyelik yapmak zorunda arkadaşım? siz de gidin bakkala !! :)

Ellerimize yazık ama o poşetleri taşımak çok zoooor :(
Mesaj tarihi:
Patice said:

Theridone said:

Patice said:

Bakkala kız arkadaşın niye gidiyo? Sen dururken?

neden erkek şovalyelik yapmak zorunda arkadaşım? siz de gidin bakkala !! :)

Ellerimize yazık ama o poşetleri taşımak çok zoooor :(

http://breakbrunch.com/wp-content/uploads/2013/01/nintendo-wii-always-ruined-some-girls.jpg
  • Yeni Oluştur...