bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 xhair modifikasyonu şart, hatta oyuna baya bir modifikasyon gerekiyor. keybinds yok abi, insan koyar kafamıza göre editleyelim. hangi targetları marker gösterecek vs. bunların editlerini bize bırak, çok zor şeyler değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 keybind nası yok lan esc'e bas keybinds var sdf ya bu WARNING: DANGER!!11 diyor hatun sonra frigate'lerden ÇAT ÇAT ÇAT diye bişey geliyor 1 saniyelik delaylerle, epik koyuyor. o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi bi roket gelirken warning diyo bide sheildin bitrince, senin sheild bitmiştir ondan sonra zaten patlıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bu arada singularity denen canon insan işi değli, ama oturtması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 singularity saçma sapan vuruyor ama hızlı bir target seni 1v1 yakalarsa hiçbir şey yapamıyosun denk getirmen imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 long rage frigler nasıl acba ya bazen uzaklaradn bi koyuo yamultuo ama adha çok göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 benim dediğim başka bişey ya. PVP'de de frigatelerden vuruyor öyle de PVE'de özellikle son bölümde boss frigate'i geliyor, warning danger diyor, onu dwedikten sonra bossla arana bi engel koymazsan PAT PAT PAT feci damage vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Behhdar Cover Ops açıyorum; Interceptor'lara bakacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Commander tier 2 , ion emitter mark 3 t2 millitaryt system yeşil düştü katil katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 şişmanlara t2'den sonra pulsar geliyor, 2000 metreye giren herkese saniyede 700 mu ne vuruyor, interceptorla etrafında turlr vururum diye giriyorsun pulsarı bir açıyor 2000 metreye çıkanaa kadar ölüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 schalbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 14 kişi falan olduk, iyi baya, zenginler corp kurun plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 engineer t2ye gectim, pahali geldi biraz aletler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ne olsun adı corpun ? paticik 2133 mü dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bu snipe friglere iice ayar olmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Djaru. ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ya corp kurucamda lagdan oynayamıoymr ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bende lag yok hiç nerdeyse dün biraz vardı nerden görücez ms i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 f11 e bas oyun ıcındeyken ama 2 kere basınca p losslarıd goruosn ben resmen otynayamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 114 felan yüksek sanki ama lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 180 falan ıyı zaten 600 lere 1200lere vuruolan gemı bı sacmalıo sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Abi commander olunca bas bas bağırsın ya, yukarda yazıo ama hiç bakmadım direk allah allah yardırıken bi baktım heryerden füze yağıo mınako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 2 kere commanderken habersiz bir sekilde rush yapmisligim var adsasd, hemde olmeden 5 kisiyi katlettim asdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 120 ping, hissedilen bir gecikme veya lag yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar