Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Boneslark

Öne çıkan mesajlar

oyuncu sayısı / faction / mm bu şekilde devam etmez.

şu an ki haliyle 2k oyuncu, t3-4 aralığında bu 300'e falan düşüyor, faction'ı da içine kattın mı sürekli aynı kişiler aynı kişilere karşı oynuyor. adamların hepsi 300-400 saat doldurmuş, sen 50 saatte bunlarla baş etmeye çalışıyosun falan.

ya oyuncu sayısı ciddi oranda artacak, ya faction eşleşmelerini kaldıracaklar ya da daha mantıklı bir mm sistemi gelecek. mesela 250 saati olan adam t2 gemiye bindiğinde 2 saati olan t2 ile bir araya gelmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da, şu anda t3 gemime sadece 1 tane rare ekipman almak için rank 9 loyalty istiyor ve ben daha yeni rank 6'ya gelebildim ilk günden beri. muhtemelen 9'a gelene kadar 1 hafta falan geçecek ve ben tam 9'a gelince T4 gemiye geçiş yapıcam. Öyle de bi sıkıntı var, T2'de Rank 6 istiyordu, Rank 6'ya geldim ama T3 'e geçiş yapabiliyorum bu sefer de. Haliyle faydalanamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yaptım, bildiğin oyun değişti benim için. inanılmaz game changer implantlar var. mesela dönme hızını 30% artması, deli strafe fark ediyor (bendeki 6% hız veriyodu) veya 10% crit chance diğeri 50% extra crit damage. 8k critledim bugün singularity ile.

zaaaa.

bir de tepkiliyim xeno ve grim'e herifler 20 saatten fazla oynadılar 5 dolar verip premium almıyor abi adamlar hala t2 gemilerle oynuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...