bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 oyuncu sayısı / faction / mm bu şekilde devam etmez. şu an ki haliyle 2k oyuncu, t3-4 aralığında bu 300'e falan düşüyor, faction'ı da içine kattın mı sürekli aynı kişiler aynı kişilere karşı oynuyor. adamların hepsi 300-400 saat doldurmuş, sen 50 saatte bunlarla baş etmeye çalışıyosun falan. ya oyuncu sayısı ciddi oranda artacak, ya faction eşleşmelerini kaldıracaklar ya da daha mantıklı bir mm sistemi gelecek. mesela 250 saati olan adam t2 gemiye bindiğinde 2 saati olan t2 ile bir araya gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 loyalty yavas ilerlemiyo ya, 5 gun ustuste girince 10k loyalty veriyo bi kere, kontratlarla da baya geliyo, oyundan sonra loot olarak da geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tamam da, şu anda t3 gemime sadece 1 tane rare ekipman almak için rank 9 loyalty istiyor ve ben daha yeni rank 6'ya gelebildim ilk günden beri. muhtemelen 9'a gelene kadar 1 hafta falan geçecek ve ben tam 9'a gelince T4 gemiye geçiş yapıcam. Öyle de bi sıkıntı var, T2'de Rank 6 istiyordu, Rank 6'ya geldim ama T3 'e geçiş yapabiliyorum bu sefer de. Haliyle faydalanamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 teoride istedigin tierde kalip op loyalty silahlarının ve modullerinin tadını çıkarabilirsin amd matchmaking gerzek bi şekilde işlediği için mecbur üst tiere gecmelisin ilk fırsatta. e böyle olunca loyalty yetişmiyor malesef gemi değiştirme hızınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Loyalty kazanıpta acilan ekipmanlar ana geminden cok yanlarin isine yariyor. Yetistirmenin imkani yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 o da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 alt kasma hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Yanların işine yarıyorum ama her mod farklı bir yerde loyality istior onuda öle baltalamışlar yani bir faction seçmek lazım onun sağladığı modlara uygun gemiler kasıp öyle ilerlemek mi lazım. misal ben enginner seviorum bi yandan commander var ama 3.cü slotda gunship, 3'ü içnde farklı faction gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Özellikler silahlar konusunda haklısında, yan ekipmanlar repair vs. diğerlerinin işine yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bu arada biraz şans olursa ben 1 defa epic blaster düşürdüm lootlardan prem varken 2 tane loot fazla açtırıyor ama tabi yüzde 30 şansla açayım standartını alıyıdma para tuzağı işte, ama bir sürüde yeşil modul düşürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bende baya mor module birikti, özellikle t1 ve t2. prem'de basmıyorum loot çıktığında 10%'larla topladım. t3 daha 1 tane var sanırsam o da slow mu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://i.imgur.com/csHwH9W.jpg yeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi singularity imba ötesi, 8k vurdum demin birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bingildak said: bende baya mor module birikti, özellikle t1 ve t2. prem'de basmıyorum loot çıktığında 10%'larla topladım. t3 daha 1 tane var sanırsam o da slow mu ne. ilk 1-2 gün %10'la topladım biraz da ondan sonra hiç çıkmadı lan hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bugün ilk macımda 5 lootun 4ünden military 1inden experimental cıktı ya 1 tanesin ikurtarabildim anca ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 xenocide sayfa 1'de oyuna tırt demişsin. sonra (be)leşçi diyeceğiz kızacaksın sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 şöyle yaptım, bildiğin oyun değişti benim için. inanılmaz game changer implantlar var. mesela dönme hızını 30% artması, deli strafe fark ediyor (bendeki 6% hız veriyodu) veya 10% crit chance diğeri 50% extra crit damage. 8k critledim bugün singularity ile. zaaaa. bir de tepkiliyim xeno ve grim'e herifler 20 saatten fazla oynadılar 5 dolar verip premium almıyor abi adamlar hala t2 gemilerle oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 implant sadece federasyon gidiyorum ya ben. bizde yok öyle. factionda federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 federasyon cocuuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 açarsan olur abi, t2 nin sonuna kadar açma premle 5 saat fln alır, farklı türleri denemiş öğrenmiş olursun karşılaştığında neler yapabileceğini bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 enginardan sonra gunship actim, oynayamadim lan, garip geldi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yaptım statları, her targetlayandan hull'a 10 resist mi ne geliyor, baya öküzümsü survival. gemi türlerine alışmak çok zaman alıyor ya, survival/burst dmg ayarına alışmak çok zor, nereye girip çıkıp ne kadar hızlı patlatabileceğini fln kestiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 resistler 70-100 arasinda max etkiye ulasiyorki comand shipsin resist boostunda var hull mod u % 45 hull artirani tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 70-100 arası etkiye ulaşıyor mu? bilmiyordum 200'de 75% dmg. resist dediler bana? hııı 100'de 50% dmg red., 200'de 75% miş global sordum şimdi o zaman hp'e gitmek daha mantıklı tabii. hatta : http://img.targem.ru/images/abc881c62e5de825c7b1817b7df9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 fighter larda ileride command daha mı iyi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar