Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu oyuna free ride falan gelmeli ya. böyle dolansak istansyonları gezsek falan.marketlere öyle ulaşsak. gerçi dicen eve var bunun için. ama olsun. girip devamlı fight baydı beni.
Mesaj tarihi:
Red said:

şu oyuna free ride falan gelmeli ya. böyle dolansak istansyonları gezsek falan.marketlere öyle ulaşsak. gerçi dicen eve var bunun için. ama olsun. girip devamlı fight baydı beni.

Aynen. Oynarken Freelancer'ı hatırladım; Eve Online'ın combatı böyle değil sanırım.
Mesaj tarihi:
nası ya tier 5 değil mi en son tüm ırkları mı diyorsun ?,

abi birde income bonusu olan gemiler var onlarla kasmak acaip kolay ben tier 3 açmak üzeriym bile 2-3 gün oynadım oda full değiş
Mesaj tarihi:
15 tier var abi, o scroll barı sağa kaydır.
her ırk başına 15 tier.

freelancera gameplay olarak benzio

yani aslında shipin uçma mekaniği freelancer + freespace kırması.
Engine kill yok ama var gibi.
Mesaj tarihi:
abi ırk başı dediğin gemi olarak türü olarak 3x5'den 15'mi diyorsun yoksa tier 5 son yani zaten bütün hepsinin tier 5ini açıcan diye bir kaide yokki, hatta ben mesela wotu tier 6 üstü ile oynamıodum tier 6 civarı daha zevkliydi
Mesaj tarihi:
5 tier gemi var, gemilerin üzerine cursor'ı getirdiğinizde sol üstte yazıyor tier'ı "I" "II" gibisinden. 15 rank var, 5 tier var. her tier'da türe göre 3 gemi olabiliyor veya 1 tane gemi olabiliyor.

oyun t3'den sonra benim için oynanamaz hale geldi. dün 20 maç falan yaptım, 14'ünde kimseyi patlatamadan kaybettim. mm'ın t3'den sonra eşleştirmeleri çok garip/kötü.

mevzu sadece gemilerde değil, hani senin daha 1. kademe t3'üne 3. kademe t4 getiriyor zaten patlatamıyorsun ama oyuncular ve oynanış da aynı şekilde değişiyor. o t1-t2'deki hızlı oyun baya yavaşlıyor. çoğunluk yavaş gemilere geçiyor, astroidlerin arkasına geçip gelene ateş etme ve konvoy olarak ilerlemeye dönüyor.

kaybetmeyi falan hazmedebilen bir adamın hele ki random mm olan bir oyunda ama dün cidden zerre zevk alamadım oyundan. 0 statla bitirdiğim bir sürü oyun oldu ki t1-t2'de hemen her zaman ilk 3'deyimdir ne oynarsam oynayım.

engineer oynadım, 34k survival var. resistler öküz gibi. gunship geliyor t4, singularity ile 4 kere vuruyor. tanesi ortalama 4-8k dmg. ben gunship'e geçiyorum, singularity alıyorum damage'im ortalama 1-1.5k. silah ısınıp ateş edemez hale gelene kadar hepsini sokuyorum, 1 tane gemi patlamıyor.

akıl erdiremedim zaten kapattım çıktım bugünde ara vericem, çok fazla oynadım herhalde ondan bıkkınlık geldi.
Mesaj tarihi:
abi PREMİON die bişi var, o etkili olabilir.

en iyisi t1 lan aslında, yani t2 lerde baya opsiyon açıldı güzel oldu ama, t1 de daha çok eğleniodum ben.

bütün gemileri açarım t1 de olmadı
Mesaj tarihi:
%80lik gemiydi sanirim yaptigim ya. quest gelmişti booster al diye de hacked firmware olanı aldım %200 ordan geliyor. günün ilk winiydi o 2ye katliyor üstüne premiumum var üstüne contractlar fln derken 32k geldiydi heh
Mesaj tarihi:
loyality en yavaş ilerleyen şey oyunda ama elzem bir şey de değil, zaten t4-5'e kadar mavi gear çekecem diye kasmanın manası yok, sen kasarken tier atlıyorsun. gelen item kullanılamaz oluyor.
  • Yeni Oluştur...