Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Boneslark

Öne çıkan mesajlar

5 tier gemi var, gemilerin üzerine cursor'ı getirdiğinizde sol üstte yazıyor tier'ı "I" "II" gibisinden. 15 rank var, 5 tier var. her tier'da türe göre 3 gemi olabiliyor veya 1 tane gemi olabiliyor.

oyun t3'den sonra benim için oynanamaz hale geldi. dün 20 maç falan yaptım, 14'ünde kimseyi patlatamadan kaybettim. mm'ın t3'den sonra eşleştirmeleri çok garip/kötü.

mevzu sadece gemilerde değil, hani senin daha 1. kademe t3'üne 3. kademe t4 getiriyor zaten patlatamıyorsun ama oyuncular ve oynanış da aynı şekilde değişiyor. o t1-t2'deki hızlı oyun baya yavaşlıyor. çoğunluk yavaş gemilere geçiyor, astroidlerin arkasına geçip gelene ateş etme ve konvoy olarak ilerlemeye dönüyor.

kaybetmeyi falan hazmedebilen bir adamın hele ki random mm olan bir oyunda ama dün cidden zerre zevk alamadım oyundan. 0 statla bitirdiğim bir sürü oyun oldu ki t1-t2'de hemen her zaman ilk 3'deyimdir ne oynarsam oynayım.

engineer oynadım, 34k survival var. resistler öküz gibi. gunship geliyor t4, singularity ile 4 kere vuruyor. tanesi ortalama 4-8k dmg. ben gunship'e geçiyorum, singularity alıyorum damage'im ortalama 1-1.5k. silah ısınıp ateş edemez hale gelene kadar hepsini sokuyorum, 1 tane gemi patlamıyor.

akıl erdiremedim zaten kapattım çıktım bugünde ara vericem, çok fazla oynadım herhalde ondan bıkkınlık geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...