Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 düzeldi benimde benden kaynaklı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 t3* pazar günü uzay seksine bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 şu oyuna free ride falan gelmeli ya. böyle dolansak istansyonları gezsek falan.marketlere öyle ulaşsak. gerçi dicen eve var bunun için. ama olsun. girip devamlı fight baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Abi daha büyük mapte 50vs50 böle alterac valey cinsi 1-2 gün süren bosslar çıkartılan felan bi map lazım epey büyükçe ve entirikaları olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bu ne yav oynayip duruyuosunuz goruyorum steam'de deneyim bakiim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Red said: şu oyuna free ride falan gelmeli ya. böyle dolansak istansyonları gezsek falan.marketlere öyle ulaşsak. gerçi dicen eve var bunun için. ama olsun. girip devamlı fight baydı beni. Aynen. Oynarken Freelancer'ı hatırladım; Eve Online'ın combatı böyle değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 iyi güzel de tierlar arası ucurum varken devamli üst tierle karsilasmak cok can sikiyor matchmakingde. custom fln yapmak lazim herhalde hic denemedik onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 oyunda 15 tier var ömrüm yetmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 nası ya tier 5 değil mi en son tüm ırkları mı diyorsun ?, abi birde income bonusu olan gemiler var onlarla kasmak acaip kolay ben tier 3 açmak üzeriym bile 2-3 gün oynadım oda full değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ticaret var mı oyunda? biri freelancer'a benziyor falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yok moba oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 15 tier var abi, o scroll barı sağa kaydır. her ırk başına 15 tier. freelancera gameplay olarak benzio yani aslında shipin uçma mekaniği freelancer + freespace kırması. Engine kill yok ama var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi ırk başı dediğin gemi olarak türü olarak 3x5'den 15'mi diyorsun yoksa tier 5 son yani zaten bütün hepsinin tier 5ini açıcan diye bir kaide yokki, hatta ben mesela wotu tier 6 üstü ile oynamıodum tier 6 civarı daha zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yok abi 15 tier diorm sağa doğru çek scroll barı, hatta 16'da olabilir tam hatırlamıorm dün baktıydım. yıllarca oynayabilirim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yada ben mı yamuluyorum bidaha girince bakıcam oyuna 15 tier görmüştüm çünkü belki factionlarla beraberdir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 5 tier gemi var, gemilerin üzerine cursor'ı getirdiğinizde sol üstte yazıyor tier'ı "I" "II" gibisinden. 15 rank var, 5 tier var. her tier'da türe göre 3 gemi olabiliyor veya 1 tane gemi olabiliyor. oyun t3'den sonra benim için oynanamaz hale geldi. dün 20 maç falan yaptım, 14'ünde kimseyi patlatamadan kaybettim. mm'ın t3'den sonra eşleştirmeleri çok garip/kötü. mevzu sadece gemilerde değil, hani senin daha 1. kademe t3'üne 3. kademe t4 getiriyor zaten patlatamıyorsun ama oyuncular ve oynanış da aynı şekilde değişiyor. o t1-t2'deki hızlı oyun baya yavaşlıyor. çoğunluk yavaş gemilere geçiyor, astroidlerin arkasına geçip gelene ateş etme ve konvoy olarak ilerlemeye dönüyor. kaybetmeyi falan hazmedebilen bir adamın hele ki random mm olan bir oyunda ama dün cidden zerre zevk alamadım oyundan. 0 statla bitirdiğim bir sürü oyun oldu ki t1-t2'de hemen her zaman ilk 3'deyimdir ne oynarsam oynayım. engineer oynadım, 34k survival var. resistler öküz gibi. gunship geliyor t4, singularity ile 4 kere vuruyor. tanesi ortalama 4-8k dmg. ben gunship'e geçiyorum, singularity alıyorum damage'im ortalama 1-1.5k. silah ısınıp ateş edemez hale gelene kadar hepsini sokuyorum, 1 tane gemi patlamıyor. akıl erdiremedim zaten kapattım çıktım bugünde ara vericem, çok fazla oynadım herhalde ondan bıkkınlık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 abi PREMİON die bişi var, o etkili olabilir. en iyisi t1 lan aslında, yani t2 lerde baya opsiyon açıldı güzel oldu ama, t1 de daha çok eğleniodum ben. bütün gemileri açarım t1 de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bende premium oynuyorum, oyun içi bir etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 income bonusu yüksek gemilerle birazda iyi oynarsanız epey geliyor sinerji, misal ben bi maçta 6-7k ları gördüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 benim max aldıgım synergy 32k 1 maçta hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 işte gemide bonus olunca hayvan gibi gelebiliyor yüzde 80lik gemiler var yüzde 135lik gemi bile varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 %80lik gemiydi sanirim yaptigim ya. quest gelmişti booster al diye de hacked firmware olanı aldım %200 ordan geliyor. günün ilk winiydi o 2ye katliyor üstüne premiumum var üstüne contractlar fln derken 32k geldiydi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tierden ziyade ben loyalıity kasmayı biraz kasıtrıcı gördüm. gemi açmaktansa bence modül açmak daha önemli olduğu için buy or farm olayını modlara şeetmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 loyality en yavaş ilerleyen şey oyunda ama elzem bir şey de değil, zaten t4-5'e kadar mavi gear çekecem diye kasmanın manası yok, sen kasarken tier atlıyorsun. gelen item kullanılamaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yeni tier gelicek işte yavaş yavaş, tier 10 lara kadar gider tier 5lerde yeni gelmiş zaten. oturur oyun giderek. Yeni modlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar