Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

progamer

Öne çıkan mesajlar

O kadar avengers dönüyo piyasada , eğer bu spiderman aralarına katılmazda civil war serisi olmazsa ben ölene kadar , ne yaparlarsa yapsınlar işe yaramaz.

Hatta ben ölene kadar bile değil , şu kadro birebir aynen 2-3 film daha oynayıp sonra bodoslama civil war yapsalar 2 film arka arkaya bu harry potter son kitap 2 film tadın 2 film çok ara vermeden araya başka film sokmadan 2 film ile civil war verseler , oturur ağlar bir daha başka hiç bir film izlemem ölene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
SpidermanxMJ olayi var orada sadece, onun disinda sirf arc isimleri var. Peter Parker-MJ iliskisine de spoiler demek guc yani. Bilmeyen mi var? Kraven's Last Hunt'un ne olduguna Wiki'den bakan da spoiler almayi hakediyor.

MCU'da gelen parayi gorduk. 2012 filmi de 1b kadar kazandi. Cekerler tabii. Malzeme de bol. Hele bir de Craven's Last Hunt, Rage of the Rhino, Nothing Can Stop the Juggernaut, Spider-Man No More, The Death of Jean DeWolff gibi Marvel'in en iyi oykulerden sayilan seylerden giderlerse eski filmlerin aptalligina dusmeden (daha once bunlari yaparsak izlenmez diyorlardi ama MCU nasil buyuk bir hata oldugunu oyle dusunmenin gosterdi), filmi Marvel evrenlerine gondermelerle doldururlarsa 10 tane de yaparlar.

Hele bir de Rage of the Rhino'yi mesela Flowers for Rhino gibi webisode'lerle birlestirirlerse super olur.

Cok sey istiyorum ama bunlar para getirir bence. Yani Kraven's Last Hunt ya da Spider-Man No More'u cekerlerse en az 2012 filmi kadar basarili olmaz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.joblo.com/newsimages1/spider-man-2-andrew-garfield.JPG

Andrew Garfield sahneye kostümle çıkmış direk asdf

Birde Rhino bu filmde pek fazla görünmeyecekmiş ama ilerki filmlerde de olacakmış. Sinister Six için build up deniyor.

http://www.joblo.com/movie-news/comic-con-sonys-amazing-spider-man-2-panel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...