pompaci rahip vikingler'n belasi mi olacak simdi nedir durum?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Vikings (2013) - History
Şu diziyi ayıla bayıla izlemiştim ilk 3 sezon.Cidden artık kabak tadı verdi 4. sezon 11.bölüme kadar zor dayandım,ragnar rip yazılmış izlemeyen arkadaşlara çok büyük saygı örneği gösterilmiş teşekkürler bu duyarlılık için :)o
E sen de yazdin simdi, obur spoileri gormeyen varsa da simdi sen yazinca gordu?
ahaha duyarlılığı kendine dokunan kısma kadarmış
ve floki müslüman olup yusuf ismini alır.
son sezondaki bazı bölümler baya saçmaydı harbiden sıfır korumalı şehir, dua ederken imamın kafası kesilince hiç tepki vermeme falan.
üstelik reisin ivari ingiltereye götürmesinin sebebini de çok iyi motive edememişler.
son sezondaki bazı bölümler baya saçmaydı harbiden sıfır korumalı şehir, dua ederken imamın kafası kesilince hiç tepki vermeme falan.
üstelik reisin ivari ingiltereye götürmesinin sebebini de çok iyi motive edememişler.
- 5 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=Ts_8uk1ddJI
gencleri seviyorum ama floki'ye ayri bir prophecy gelmezse en bayik sezon olacak gibi :/
çok kötü bi sezon olcak gibi. protogonist karakterin amacı beni ragnar kadar cezbetmiyor artık. bayıkz.
spoiler lan
eskiden viking viking'e dusman olurken farkli bir tat mi vardi yoksa bana mi oyle geliyordu? ragnar jarl olmaya calisirken, ragnar kral olmaya calisirken bu cekismeler daha keyifli geliyordu.
daha fazla karakter ve uzerine yan hikayeler oldugundan kan davalari ve taht cekismeleri daha sulandirilmis hale mi? boyle yoksa king horic, s1'deki jarl daha iyi karakterler miydi?
traileri izleyince cekismeleri kim kazanirsa kazansin baska bir storyline yerine bunlari izleyecegim icin ben de kaybececekmis gibi hissettim. vikings'i ozledim ve kotu bolumleri bile sadece kendi icinde kotu aslinda, o ayri...
daha fazla karakter ve uzerine yan hikayeler oldugundan kan davalari ve taht cekismeleri daha sulandirilmis hale mi? boyle yoksa king horic, s1'deki jarl daha iyi karakterler miydi?
traileri izleyince cekismeleri kim kazanirsa kazansin baska bir storyline yerine bunlari izleyecegim icin ben de kaybececekmis gibi hissettim. vikings'i ozledim ve kotu bolumleri bile sadece kendi icinde kotu aslinda, o ayri...
her türlü izlenir abi, ama yeni sezonu beklenmeyen dizi kıvamına geldi ragnardan sonra.
- 1 ay sonra ...
5. sezon cikmadan 6 sezona yenilenmis, 20 blm olcakmis oda aynen 5. sezon gibi.
tldr; 40 yeni bolum.
tldr; 40 yeni bolum.
Ragnar karakterinden sonra ivar pek tat vermiyor, her türlü izlerim ama.
ben tarihcesini bildiğim için ivar'ın böyle olacağını biliyor bekliyordum ama hayal ettiğim gibi olmamış yada yapamamışlar.
ben tarihcesini bildiğim için ivar'ın böyle olacağını biliyor bekliyordum ama hayal ettiğim gibi olmamış yada yapamamışlar.
Öne çıkan mesajlar