Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Soris said: Attila yı saLLarım üstünüze abisi Vikingler zaten attiladan kalan Türkler değillermiydi yoksa benmi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sen çok yanlış biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bi bakıyım nasılmış dedimde hiç fena deil.intro müziği müthiş.gereksiz drama yok.şövalye ruhlu vikingler yok vs.tek problem figuranları az sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tek problem meme olmaması. allahsızlık bu yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mani said: vikingler uzayli!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 4 bölüm izledim, 5.. ye geçiyorum şimdi de 4. bölüm spoiler Ericti galiba, ölen heybetli yaşlı. Onun o kadar ucuz gitmesi ayıp oldu favori yan karakterimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 anlat anlat heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sekizinci bölüm başka boyuta ışınlandı dizi. Başka bişey oldu birdenbire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Belgeseldi.. Baydi ilk kez ama olur arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 8 bölüm boyunca 1 çift meme göremememiz kabul edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 2 bölüm izledim. şimdilik vikingleri gayet medeni buldum. özellikle bildiğin çağdaş aile babası çıktı herif. oyunculuk da berbat gidiyor şimdilik. bi kaç bölüm daha şans vericem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 her bölüm ragnar'ın veledini boğasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 onun bir adı var. björn. floki efsane ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi savaş dizisi izlemeyin artık dizileri baymasın. holivud filmi gibi bekliyosanız bayar. muhteşem bölümdü bence mesela tarih anlatsın. umarım daha az savaş olur hatta. ragnar korkunç zeki bir herif. onun ibneliklerini izlesek yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 cok kotu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bolumun bayici olmasinin savas olmamasi ile alakasi yok bana gore. acaip bir genelleme olmus o :D bir cok belgesel izledim ornegin ayni konuyu isleyen, aralarinda bir cok fark oluyor bayip baymamasi eglenceli olup olmamasi vs de vs. bende severim belgesel vs de bu bolum beni sarmadi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 6 bölüm izledim. dizi bildiğin vasat. kötü değil belki ama bu kadar ilgi görmeyi de hakedecek bir yapım değil. heleki spartacus ve game of thrones gibi yapımlardan sonra. history channel belgesel canlandırması için set kurup, kostüm ayarlayıp figüran toplamış işi bitince de ziyan olmasın bari diye bir de dizi patlatmış üstüne galiba. oyunculuklar bir kaçı hariç ciddi anlamda kötü lan. hele o velet yok mu. her sahnesinde dişlerimi sıkıyorum resmen. ragnar'ın karısı iyi. tam bir at avrat silah. kavgaya çağırmalık. sevdim. onun dışında benim en çok eleştirdiğim kısmı adamların tam olarak vikinge benzememesi. viking dediğin adam itin uğursuzun önde gideni olur hacım, urukhai gibi olur. bakınız adamlar ne güzel yaptı onu pathfinder da. tam bir viking izlemiştik orada. bunların ise birkaçı hariç bildiğin ortaçağ avrupası fakiri gibi. yan yana koy sırıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 valla civilization 2'deki amansız rakip ragnar'ın hayatını hafiften geyikle harmanlanmış olsa da izlemek benim için büyük keyif, ben sevdim baya diziyi. savaş sahneleri de (küçük olsalar da) GoT'dan fln iyi bence, yakın dövüş fln da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Dizi iyi guzel de ragnarin surat ifadelerine uyuz oluyorum ben. Adam kendisine her soylenen seye cevap vermeden once bosalmis gibi bir ifade takiniyor. Diziye dahil olup o agzini actigi anda agzina tukurup kacmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Genelde önce vikings üsütne GoT izliorm. Bu bölüm bitse de hemen GoT geçsem diye izledim. Ama belgesel tadı daha fazlaydı putları falan gördük en azından dini inanışları hakkında bilgi sahibi olduk fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 imamizer said: history channel belgesel canlandırması için set kurup, kostüm ayarlayıp figüran toplamış işi bitince de ziyan olmasın bari diye bir de dizi patlatmış üstüne galiba. Abi olay hakkaten şu. Adamlar oturup "lan olm kostum var set de var, bir iki diyalog yazsak dizi çıkartırız lan biz, bikaç tane de balta malta falan ayarladık mı oooh hallederiz her türlü" demişler resmen sdfds. Cast vasat, oyunculuk vasat, aksiyon sahneleri yine bi nebze iyi gibi idare eder. Çok über bişey beklemiyodu kimse ama yine de azcık özenselermiş. Yani ne bilim bizdeki diziler gibi 4-5 güne yetiştirmemiz lazım, ne çıkarsa artık, daha bunun kurgusu var montajı var modunda olmasalar daha iyi bişey çıkardı ortaya. Intro çok başarılı orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 seks yok diye bu kadar mı kötülenir bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 intro müziği jeneriği vs. çok başarılı lan.sırf onun gazıyla bölüm bitirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar