masa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bilezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yastık altı yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bu cenazede calan muzigi bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Malesef ilk iki sezonu kadar begenmedim finali hele hic begenmedim. Fransizlar nasil bunca yuzyil gelmisler bu mallikla dedirtir yani. 4. Sezona artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ahahaa rollo tam apaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 benjani said: bu vikingler altın ile ne yapıyor FED 10 yıllık tahvilleri satın alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Boyle sezon mu bitirilir? Sado çok lüzumsuz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Aslında sagada Bjorn bu ölme numarasını İtalyada bir şehri ele geçirmek için yapıyor ama güzel olmuş açıkçası,yadırgamadım.Dizi tarihi gerçeklik,mistizm ve senaryoyu diziye uyarlama konusunda çok iyi iş beceriyor.gerçekten çok başarılı bir dizi,daha çok kıymeti bilinmesi lazım şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Trias said: Boyle sezon mu bitirilir? Sado çok lüzumsuz olmuş aynen. saçma salak bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Ben demiştim sana kuddisi :) ama son anda döndüler safasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 İlk 2 sezon ne kadar efsaneyse bu sezon da o kadar bayıktı. Björnün kız arkadaşına character development yapacaz diye sezonun yarısını harcadılar falan. Filler sequencelarla geçti lan koca sezon, sezon bitiyor hala kontun skinin zevkinden enstanteneler hede hödö. 3. sezonun tamamını bir bölümde anlatırsın o kadar sığ bir senaryoymuştu. Ragnar da ölseydi daha izlemezdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 çetintaş abinin vikings gibi ak partili bir diziyi seyretmesine gerçekten çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bu sezon kötüydü tartısılmaz ama 10 bölüm yerine 20 bölüm olsa şu diziler kimse birşey demez björn'ün kız arkadaşına,onun bunun dramına... Senaristler grev yapmıştı haklar hukuklar diye, ondan mı böyle oldu bu diziler anlamadım gitti. Eskiden lost vs. bir sürü dizi 45 dk olurdu 20 bölümden aşağı sürmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 dünyanın %90 dizileri beleş seyrediyor. adamlar ne yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 netflix'e versinler bizde paramizla izleyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 24 geldi aklima... Onu bile terminalojosinden disari cikartip 12 bolum yaptilar lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abi rome'un her açıdan nasıl bir efsane olduğunu biliyor herkes HBO-BBC-RAI ortak çekiyordu, abd ingiltere ve italyadan para yağıyordu, ona rağmen 110 milyon dolara anca 10-12 bölüm çekebiliyoz valla kurtarmıyor hacılar diye bitirdiler diziyi, o receptiona rağmen yani gameofthronesun yapımcılarının da ha keza açıklamaları var 15-16 bölüm falan düşünüyorduk ama yetmiyor gibisinden haberi vardı belki buraya da postlanmıştır, işte 1000 tane adam lazım viking olmak isteyen gelsin diye irlandada halka açık figüran seçmesi vardı 4. sezon için çok para ve bizim düşündüğümüz gibi değil hani sen burda FETİH 1453 LELE diye film çekiyorsun kült oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 senaryoda sıkıntı oluyor ya bölüm sayısı 12-13 ü geçince. Bu sezon bile ne kadar filler vardı. Bide 22 bölüm olsa çekilmez hiç. 12 bölümlük diziler iyi ya. Kalite yükseliyor bölüm sayısı azaldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bunu muhtesm yuzyil gibi uzattikca uzatirlardi isteseler 2. sezonda..bolbol dialog entrika sifir savas..100 kisiyle 10 sezon cikartirlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 çıkartmasınlar ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://i.imgur.com/teRs6IV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 vegemite eooooooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 charlemagne niye bu kadar pısırık diyecektim tam ama i am not charlemagne dedi meh. ragnarla charlemane kapışsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 https://paxarcana.files.wordpress.com/2008/05/vegemite.jpg Berbat birşey vegemite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Promenader said: charlemagne niye bu kadar pısırık diyecektim tam ama i am not charlemagne dedi meh. ragnarla charlemane kapışsa güzel olurdu. charlemane'nin torunu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar