calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Rukin said: saturdayi salı diye çevirmişler allahım ya dalgınlığıma geldi ertesi gün saldırdıklarında çarşamba günü niye herkes kilisede lan dedim bi an. sfkhalkhfakfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 5.bölüm çıktı bu dizi pek bir iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 5. bölüm baya güzeldi. Tadında gidiyor, umarım tadını bozmazlar :D http://www.youtube.com/watch?v=91_5YxmJ9Ic&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi bu dizinin neyini beğendiniz allah aşkına tam bir history channel klasiği, mantıksızlıklar silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 10 bölümlük 2. sezon anlaşması yapılmış, en çok izlenen dizilerden biriymiş şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nası ya bu 9 bölümlük bir mini dizi olmayacak mıydı? O zaman niye göt kadar mekanlarda bir elin parmaklarını geçmeyen oyuncularla çekiyorlar tüm diziyi? Hadi 9 bölüm izletti ancak böyle giderse dizi final yapamadan iptal edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oo 2. sezon geliyormuş. Şu an severek izlediğim tek dizi game of thronesla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 haterlığa gerek yok dizi gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çünkü senin gibi bunu diyenler yanında Litminov said: Nası ya bu 9 bölümlük bir mini dizi olmayacak mıydı? O zaman niye göt kadar mekanlarda bir elin parmaklarını geçmeyen oyuncularla çekiyorlar tüm diziyi? Hadi 9 bölüm izletti ancak böyle giderse dizi final yapamadan iptal edilir. bunu diyenler de var Soris said: Oo 2. sezon geliyormuş. Şu an severek izlediğim tek dizi game of thronesla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ragnar Reyis, tarikat kur tapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dizi güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Zikko said: Ragnar Reyis, tarikat kur tapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ragnarin tip bakislar ve goz rengi.. Nerden bulmuslar tipi. Photoshoplumudur nedir cakmak cakmak gozler.. Bomba tip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Btw bomba dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Zikko said: Ragnar Reyis, tarikat kur tapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vikings, game of thrones ve shameless. pazartesi akşamları yetmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi eski earlın tipine hiç yakıştıramadım vsyi kabul etmesini.tabi şimdi bunlar viking olduğu için katbul etmesi bi nevi mecburdur belki bilmiyorum ama daha öncede törelerine uymayan davranışlar yapmış bi adamdı. edit : pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 spoiler kullanırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Rukin said: abi eski earlın tipine hiç yakıştıramadım vsyi kabul etmesini.tabi şimdi bunlar viking olduğu için katbul etmesi bi nevi mecburdur belki bilmiyorum ama daha öncede törelerine uymayan davranışlar yapmış bi adamdı. edit : pardon Adam söyledi ya kendimi görüyorum diye, sonuçta öyle kötü bi adam değildi eski Earl, adam gücünü korumaya çalışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ilk bolumunden beri izliyodum hatta konu varmıdır diye geldim ama baya hızlı cıktınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 feyzli bi diziye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Zikko said: Ragnar Reyis, tarikat kur tapalım dizi-magden çalıntı o yorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://breathecast.christianpost.com/data/images/full/8074/travis-fimmel-as-ragnar-lothbrok-on-history-channels-vikings.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Çok gay çıkmıs bu resimde :) O şaçlar ne parlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 benim soyadım lothbrok olsa güneşi falan yönetirdim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar