moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 99 dolara tüp yolluyolar, tükürüp yolluyosun işte 3-4 hafta sonra çıkarıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sonra ölene kadar ha kanser oldum ha olucam diye geçirirken oluyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bi taraftan öyle; ama bi taraftan düşünüyorum belki daha dikkatli oluruz daha çok önemseriz bazı şeyleri diye iyi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 jacabo said: nasil ailesiniz lan secereniz yok mu filthy peasants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 %2 şansla kanser oldun diye şikayet edebilsen yine belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Termslere yazmışlar zaten test sonucu sizi memnun etmeyebilir hazırlıklı olun sonra laf anlamam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 moriarty said: Bi taraftan öyle; ama bi taraftan düşünüyorum belki daha dikkatli oluruz daha çok önemseriz bazı şeyleri diye iyi de olabilir Genelde 2-3 jenerasyon öteden belli oluyo abi zaten bunlar ya.Hani çok kişi kullanır bizim ailede kalp rahatsızlığı çok bilmemne kanseri çok şekerdir astımdır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eskiden kanser mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Elektronik eşya-radyoaktif zımbırtı vs. olmayınca anca meşalenin dumanından akciğer kanseri olmuşlardır falan olmuşlardır max. heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hepimiz tuzluğuz, tek gerçek tuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 etnik kutnik islerle ugrasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İzmir'de etnik kökene çiğdem diyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 moriarty said: hası budur. https://www.23andme.com/ şunu alasım geldi resmen sdfjhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 monoscope said: ya sonunda tanrı yok sizi kandırdık köyüne ulaşırsa nolcak en büyük ve en acımasız RPG nin içindeyiz zaten diyorsun ? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 insanlar etnik kökenlerine göre 2'ye ayrılırlar et ve nik AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dna,mı gönderdim %93 anime karakteri çıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 tatar mısın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar