screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 abi kız zengin ve adamdan sert sevismesini istiyor ve adam yapmıyor. Ben anlamıyorum cirkin mi nedir kız?
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 abi kızın gerçekten iyi sert bir sevişmeye ihtiyacı var..
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tokins said: Eve geldi. Yine buldu dalga geçecek bir şeylerimi. Yeni aldığım altı bombeli ortopedik ayakkabılarımla dalga geçiyor. Ayakkabının bir ucuna zeytin koyup diğer ucuna ayağıyla basıp zeytini bana fırlatmaya çalıştı. Bilerek yapıyor biliyorum, sinirlendirmeye çalışıyor. Ben kendimi biraz küçük odaya kitliyorum. Konuşmaya sonra devam ederiz. Herkese teşekkürler. hahahahahaha
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tokins said: 22 yaşındayım karım 18 yaşında. Beni aldatıyor. Telefonundan mesajlarını okudum. Beni eski erkek arkadaşıyla aldatıyor. Telefondan mesajla birbirlerini azdırmışlar. Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. abi kimin feykiyse çok başarılı ya off
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yakın zamanda kim banlandıysa çok iyi olmuş. forum bir j r r tolkien kazandı
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kendini değil karını küçük odalara kilitle ve ona orda küçük şakalar yap.
Reflective Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 geri kalan kısmı merakla beklemedeyiz.
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/928653/80871558.gif
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tokins said: Eve geldi. Yine buldu dalga geçecek bir şeylerimi. Yeni aldığım altı bombeli ortopedik ayakkabılarımla dalga geçiyor. Ayakkabının bir ucuna zeytin koyup diğer ucuna ayağıyla basıp zeytini bana fırlatmaya çalıştı. Bilerek yapıyor biliyorum, sinirlendirmeye çalışıyor. Ben kendimi biraz küçük odaya kitliyorum. Konuşmaya sonra devam ederiz. Herkese teşekkürler. ASDFJGSDJFHKSDKFKLJPTRPYU
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu ney laaaaan. kişisele atıyorum
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 koridorun obur ucundan bagir, o raporu yazdirmicam sana diye.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Serin hikaye olmuş ama %0.00001 doğru olma ihtimalini gözönüne alırsak çok acı verici lan. Kendini odaya kitleme nedir?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kendini odaya kitlediğin zaman terlikle duvara vur
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Belki obur elemana dovduruyordur kendisi i...? Bak mesela sen odaya kilitleyince kendini obur eleman geliyordur belki isini halledip gidiyordur hemde sizin yatakta bunlari dusun birdaha kilitlemezssin kendini...
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Domestik şiddet en güzel şiddet. ev konforunda siddet gibisi yok, siddeti uygula dusunu yap rahatina bak. kardes sen de uygun bi zamaninda hormonlarini saydir, eksik olaiblir.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 küçük odaya kendini kitlediğinde TERLİKLE DUVARA VUR
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ahaha terlikle duvara vur bayadır görmemiştim iyi hatırlattın güldüm
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hayir, anlattigin seylerden zaten karini dovemicegin ortada gibi, bi de karidan dayak yeme ustune.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 elinin ne günahı var? kendi iradesiyle gitmiyor ki. kendi elin o. dövme elini. uyar sadece.
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tokins said: 22 yaşındayım karım 18 yaşında. Beni aldatıyor. Telefonundan mesajlarını okudum. Beni eski erkek arkadaşıyla aldatıyor. Telefondan mesajla birbirlerini azdırmışlar. Hepsini okudum. Okurken bir yandan da sertleştim. Allah ikisinin de belasını versin. Tanismak ister misin?
Öne çıkan mesajlar