Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 3 Mart 19:00 Beşiktaş - Fenerbahçe

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Ya işte 22 hafta + devre arası olmuş maçın üzerinden hala 1 pozisyon üzerinden hakeme kızdığını anlatıyor adam o zaman. E dün de Fenerbahçe'nin golü verilmedi aynı adamın çoktan unutmuş olması lazım o maçı.

Ben mesela şuan sorsan geçen seneki hakem hatalarından hiçbirini hatırlamıyorum, sezon geçtikçe resetliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

burak yılmaz vakasını diyorum ya ilk maç. öyle her maçta ne olduğunu hatırlayacak bi hafızam yok. bu olay üzerine çok geyik olduğu için unutmadım =)

edit: araya mesaj girmiş. ben de hayatta hatırlamam %90 olayı. geyikler yüzünden hatırladığım olayı söyledim. 2 hafta önce kimle oynadık onu sor takımı bile hatırlamam =) senin sezon aklındaysa yine iyi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklama çok yeto aslında ama haklı adamlar. Derbiden 10 gün önce çıkıp bu sene en çok Beşiktaş'ın hakkı yendi demiş adam televizyonda. Sonra ligin en tecrübesiz hakemini ve ekibini en kritik derbilerden birine veriyosun yok yani yapılacak şey değil. Kusura bakmasınlar başlarım Cüneyt Çakır'ın avrupa kariyerine el bebek gül bebek niye verilmiyor bu maça? Hata yaparsa harcanır morali bozulurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...