SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ExtraJudical said: Auuuuu http://www.youtube.com/watch?v=FHaJhp3M-ww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ulus devlet yapisi da elbet bir gun cokecek fazla kaptirmayin kendinizi insan sevin barisci olun gerisi gelir. Hicbir toprak parcasi veya bayrak dunyadasinizi gozyasindan degerli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yav said: Ulus devlet yapisi da elbet bir gun cokecek fazla kaptirmayin kendinizi insan sevin barisci olun gerisi gelir. Hicbir toprak parcasi veya bayrak dunyadasinizi gozyasindan degerli degil. Sana göre devleti için savaşanlar gerizekalı oluyor o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Evet. Kendini turk sananlar da gerizekali. Devlet zaten baris durumunda gecerli ortak ihtiyaclarin giderilmesi icin olmasi gereken bir hizmet kurumu. Sorunu neresinden tutsan elde kaliyor. Vatan millet icin diye sorsaydin bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yav said: Evet. Kendini turk sananlar da gerizekali. Devlet zaten baris durumunda gecerli ortak ihtiyaclarin giderilmesi icin olmasi gereken bir hizmet kurumu. Sorunu neresinden tutsan elde kaliyor. Vatan millet icin diye sorsaydin bari hehe Kendini turk sananlar da gerizekali ? Amerikalısın galiba Ataların bu ülke için öldülerse bence değerli olması gerek , Türklük için değil tüm milletler böyle düşünür askerde çok dayak yersin sen ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gün gelirde kız kardeşim bana bi k.rt ile evlenmek istediğini söylerse ilk önce gider o k.rtün babasını bulur sonra da TÜRK bayrağına sarılı ŞANLI TÜRK kanı akan bedenimle de eltisine curling mücadelesine kozlarımızı paylaşmak üzere meydan okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Askerde degil yolda gorsem dayak atarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Secme sansim olsa Elf olmak isterdim ben. Valinor'a gecme sansin da var. Ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ilets den 8 den aşağı bir not al da gör bak bakalım valinora mı geçiyorsun yoksa orclara mı yalatıyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Krt kizlari bazi yonlerde iyi oluyorlar her hafta sonu evde takildigim bitane var oyle fazla guzel degil ama offf.... Bildigin kolem o benim ne istersem yapiyorum uzerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Dayak da boyle yetersiz beyin ve sistemlerin basvurdugu bisey sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Türk olmakla övünenlere çok gülüyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 birsey olmaktan duyulan gururu anlamiyorum ben. birsey olmak dedigim, milliyet olarak veya din olarak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İşte ben de onu diyorum. Anneni düdükledikleri yatağın coğrafi konumu dışında gurur duyucak bişeylerin olması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bölgesinin lideri http://i.imgur.com/5gMKhOz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Sorunun nesnesine 'kürt' yerine 'isveçli' yada 'fransız' yada 'güney afrikalı' yerlestiriyoruz.Şayet cevabımız degismiyorsa tutarlıyız.Degisiyorsa kötü haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Saeros said: ıyyyy mı? arkadaşıma söyledim seni evinden aldırıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ren said: bölgesinin lideri http://i.imgur.com/5gMKhOz.png Almanca da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 milletler - milletlerle kardeş olmaz, arkadaşlık bağı kurmaz. Şahıslar birbiri ile arkadaş olabilir, anlaşabilir. Sanki tüm kürtleri, türkleri tanıyoruz da hala kardeş miyiz ? Diye bir soru geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Arkadaşlar tek dünya,aynı din aynı millet falan amerikanın yeni dünya düzeni teorisine tam uyan şeyler.Prim vermemek lazım, şovenistliğe ve aşırı milliyetçiliğe gitmemek kaydıyla vatanı milleti sevmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Haydar haydar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 @trias almanya avrupanın her yerine yetişmekten oraya girememiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 şöyle söyleyim örneğin bu ankete katılıpta ''olmaz öle şey'' gibi düşünen bi insanla evlenmesini istemem. ve yine kendi düşünceleridir yinede bana söz düşmez.bana soracak olursanız ırkçılık gibi genelleme olan bütün düşünceler mantıksız tam anlamıyla. bir örnekleme daha yapayım. örneğin bir ingiliz firmasında çalışmak istiyorsunuz yeterli niteliklere sahipsiniz ama türk çalışan istemediği için firma sizi almıyor, siz ne düşünürdünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nasıl ırkçı bir topic lan seviyosan git konuş bence çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Çetin abiye hergün dolunay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar