Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 grafikler leş gibi olsun,geri kalanı doğru düzgün yapsınlar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grafiklere takılmıyorum ama o combat mekanikleri... Şu an da ultra tırt duruyor. şu haliyle çıkarsa o hareket kabiliyeti, en fazla torrentlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o ilk duyuruda çıkan video. son çıkanlarda grafikler bana daha iyi göründü ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 grafiklere takılmadım da combata bile takılmadım sonuçta bunun daha yapım aşamasında olduğunu söylüyor o 30 dakikalık video'da fakat o koşam nedir lan. az animasyona kassaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 her turlu rezil duruyor ya hayirlisi bakalim. grafik, animasyon, combat, evler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mail geldi. dl fln başlamış ama login sabahaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ev bulduğuna şükret kanuni, blizzort oyunlarında bulamazsın mesela sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 downloaderi açtıkm lakin dl filan etmiyor bu şey... haydaaa notlarda bi de ne göreyim... Gameplay: Combat is turned off - will be enabled in Release 4 Crafting is turned off - will be enabled in Release 2 neyi test edecez biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 npcler ile chat yapacaaksınız log kaydedecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ehuheh..kac tane oyun modu var, inception mubarek. Baya yeto gozukuyor screenshotlar, yarin sabah girip bakinacagim..ama icimden bir ses bu adam tablette oynayacam diye mutant bir oyun doguracak diyor...hadi pre-alpha'dir hic bisi demiyecem eheh..Agustos gibi belli olur bu adamin ne yapmaya calistigi. edit: Beta falan olsa kesmistim bileti, ama pre-alpha baya ana-rahmi gibi bisi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alpha bile degil, sadece login ekranini test ediyosunuz galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ya bunu diyecegimi dusunmezdim ama evet aynen oyle, milleti zorla disconnect ettirip login serverini stress test edizcez falan demisler.. Yarin sabah iste sehirde dolanmaca npclerle konusmaca... ss toplarim, atarim buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 açık açık yazmışlar zaten ya şimdi okudum Game Loop: Even though we have clearly stated that there will not be a complete game loop (adventure, loot, spend, craft, quest, etc.) until Release 4 there is still some expectation of those activities. For R1 there is just character creation / customization, NPC conversation, and home decoration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 error during patch diyo bende yapmıyor lan. var mı yapabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyun inanılmaz yeto ya. carebear bir community var "pvp free olmasın" diye ağlıyolar, combat desen ne olacağı belli değil o da yeto olacak zaten bariz. her yerinden yetoluk akıyor yani. zaten 2. bir trammel vakası yaşanırsa kesinlikle oynamam oyunu, pvp free olacak arkadaş bebe oyunu mu lan bu. britiş gidip de bu bebeleri dinlerse uo'nun hatrına para yatırmış insanlara saygısızlık eder valla, kıytırık bir wow çakmasına mı para vereyim ? asıl kıl olduğum ise unity kullanmaları. çok mu şarttı acaba unity kullanmaları çok merak ediyorum. çer çöp bir motor, pong oyunu bile yapsan eski pcleri öldürüyor, leş. sırf developmentı hızlandırıyor diye son kullanıcıyı bipme modası da yeni çıktı ha. kim takar developerın arka planda ne yaptığını allasen ? test clientını açtım login ekranında bile aletin fanları tavan yapıyor optimize edecez falan diyorlar da allahın dandik slender oyunu bile fanları %100 etmeye yetiyor (o da unity). milyon dolarları olan bir adam, kickstarterdan da milyon dolar kaldırmışken neden adam akıllı bir developer kadrosu kurmaz acaba unity kullanacağına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben giremiyorum sadece internal development girebilir fln hatası alıyorum login olurken. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ulan yoksa first responder pakediyle girilmio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 daha erken sanirim ya, US saati ile sabah demis..galiba TR icin 18.30 oluyor..yada oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hmm forumlarda girenler var gibi geldi de anlamadım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 45$ ve üzeri veren herkes girebiliyomuş pre-beta-alpha testine... aşağısı pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan... mal gibi heyecanla bekliyorum topiği bile uplayıp ayakta tutan benim. yapılır mı bana bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gel bize katıl abi onlardan sana hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 First responderlara var yahu pre-alpha access..yazmislas..saati gelmedi daha sadece. 40dk ye acilmasi lazim. Early access for all backers at First Responder / Adventurer level and above begins with Release 1 tomorrow, Thursday December 12 at 10:30 AM Central Time. Release 1 access will end on Saturday December 14 at 10:00 PM Central Time. Starting today you can begin installing and patching (see instructions below) but login will not be enabled until Thursday morning. O forumda girenler megauberlord tier'ciler...Esnaf esnaf takiliriz biz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mono seni öpüyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi evimdeki bilgisayar bağlanamıyo patch server'a. kafaları yicem. ne ayarı bozuk olabilir bu bilgisayarın? hürriyet haberleri instagram falan da açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar